Софиянски: Хвани Станишев, удари Борисов

  • 05 февруари 2014 17:40

  • 4518
  • 32
Софиянски: Хвани Станишев, удари Борисов
©

Създадената комисия за Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент в НС звучи смешно. Аз не вярвам в обвиненията срещу него. Следствието ще определи истината. Начинът, по който се случиха нещата с него, будят недоумение.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра. Той коментира и предложението на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за референдум. Досега в българската история е имало един глупав референдум за АЕЦ "Белене". Според мен референдумът е инструмент в ръцете на слабия политик и държавник. Нито Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, нито Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се разбра какво искат за АЕЦ "Белене". Единственият начин да няма задължително гласуване е като направим референдум. Аз съм твърдо "за" за задължителното гласуване. БСП и ДПС са против и могат само да спечелят от евентуален референдум по тази тема. Президентът беше част от бившото управление. ГЕРБ управляваха 4 години и можеха да направят гласуването задължително. Те държаха цялата законодателна и изпълнителна власт. Сега е смешно да искат референдум на петата година. Хвани Станишев, удари Борисов. Това съм го повтарял няколко пъти, каза още Софиянски. Задължителното гласуване минава през промени в Конституцията. Това е едно парче от промяната на Конституцията. Според мен искането за референдум е флиртуване с избирателите, категоричен беше той.

Апокалипсис няма да има. Банковата система е стабилна. Да се взимат заеми не е лошо. Целият български народ живее на заем. Икономиката е в застой и това е лошото. От управлението на тройната коалиция държавата е в застой. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи след това, се оправдаваха само със световната икономическа криза. Другите държави напреднаха много, а ние сме в постоянен застой от години. Това се дължи на факта, че имаме слаби управленци, разясни Софиянски. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е стиснат и това се дължи на съпротивата срещу него. Този човек е бил навсякъде. Аз го назначих за зам.-финансов министър, защото прецених, че има нужните качества. Това политически лашкане обаче му пречи много. Той е зависим от БСП и ДПС. Не мога да преценя, какви компромиси прави с "Атака". Едно е сигурно. Сегашното управление е по-компетентно от предишното, каза още бившият кмет на София.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4518 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар

2014.03.22 | 00:28

32
Избираш реформаторския блок,получаваш Политбюро на ЦК на БКП! Жокер: снахата

2014.03.22 | 00:27

31
ВОЛЕН СИДЕРОВ - НАРОДЕН ЛЮБИМЕЦ и ТРИБУН ! Борисов - ТИКВОМУТРА ! Сер - ГЕЙ ! Първан оглу - ТРИПЕРА ! Плевнелиев - ПАЛЯЧОТО ! Дудук - фурнолопата ! Кунева - червена еврок,урва ! Доган Местан - турци ! Това са българските лидери ! Избирай народе !

2014.03.22 | 00:27

30
Предпочитам БСП пред софиянски и орешарски, пък не съм комунист.

2014.03.22 | 00:26

29
Синята идея смърди на кражби и корупция.

2014.03.22 | 00:26

28
ДОРИ СТАНИШЕВ Е ДАЛЕЧ ПО-СВЕСТЕН ОТ ТЕБ.

2014.03.22 | 00:26

27
ВЪРНИ ПАРИТЕ, НЕ ПЛЯМПАЙ

2014.02.06 | 16:32

26
До къде го докарахме. Един мафиот и престъпник да коментира друг. Тоя си мисли , че изминала давността му за престъпленията в София. Колко ли милиона открадна та стая "чиста" съвест тръгна другите апапи да громиш. Затвор вашата мама за всички дето 20г ни крадете и лъжете ...
ала бала СОФИАНЧЕ

2014.02.06 | 16:32

25
Ти ли се смяташ за ГОЛЕМИЯ политик На Станишев оше му лапаш пушека Иначе с Борисов доста прилики имате 1 крадливост харизматичност лъжлива разбира се ти се отърва от затвора Борисов му предстой какво не знам Измъкна се ти хилеща лисица На Орешарски на малкия да му стъпиш Ако беше добър поне в резерва щеше да бъдеш сега и там не си Иначе си богат от КРАЖБИ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ

2014.02.06 | 16:32

24
Точно ли ти бе крадлив чифут ще даваш акъл, че и за добри политици? Фалшивата усмивка явно още се изживява като велик политик, Софиянски бивш Горнооряховски, бивш не знам си кой си....
Петър

2014.02.06 | 16:32

23
Ей, капут некадърен, омъжи дъщеря ти за сина на Черепа и вече си голяма сила.. Всички знаеме за "модела Софиянски", помийо еврейска, крадлива.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини