Атанас Мерджанов: Темата АБВ е приключена

  • 03 февруари 2014 18:28

  • 1616
  • 3
Атанас Мерджанов: Темата АБВ е приключена
©

Темата АБВ вече е приключена, съсредоточаваме се върху подготовката за предстоящите евроизбори, заяви в Ямбол депутатът от БСП Атанас Мерджанов.

Той допълни, че решението за снемане на политическото доверие от членовете на партията, избрали движението на президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, е категорично. По отношение на произвеждането на предложения от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното референдум, той каза, че гражданите трябва да се включат в такова допитване с информиран избор. "Защото инициативата е много коварна - идва само няколко месеца преди избори и ще измести фокуса на вниманието." Преди да се предложи допитване за  задължително гласуване, трябва да има яснота по важни въпроси, например, какви ще са санкциите за гражданите, които не гласуват. Говори се за глоби от 500 до 1000 лева.

На конгреса на БСП, който ще се състои на 8 февруари, от Ямболска област ще участват 20 делегати, съобщи областният председател на БСП Румен Банков. За състава на евролистата на БСП за предстоящите избори най-много гласове по време на общинските конференции на партията в региона са получили Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, Илияна Йотова, Георги Пирински, Янаки Стоилов и Петър Кънев.

Последвайте канала на

БТА
1616 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
21

2014.02.06 | 12:14

3
малоумник. какви са тези работи-твърди ядра, меки ядра, замразяване на членство, фризер и т.н. старите партиици са от партизански села. ще гласуват за АБВ, естествено, а не за тези лигльовци
ммм

2014.02.06 | 12:14

2
абе малоумници, хората в чужбина, дето не гласуват, как ще ги глобите? искате всички да емигрират ли?

2014.02.06 | 12:13

1
ГЕРБ и БСП са кошмар за българите ! Заченати са в грях от грешната БКП !УНИЩОЖАВАТ НИ ! ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТЯХ ! НИТО ГЛАС ЗА ТЯХ !

Добави коментар

Водещи новини