Ангел Найденов: Битката на нашите другари от АБВ е за БСП

  • 03 февруари 2014 15:29

  • 3306
  • 11
Ангел Найденов: Битката на нашите другари от АБВ е за БСП
© Булфото

"Битката на все още нашите другари от АБВ е за БСП". Това заяви на пресконференция в Перник военният министър Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

По думите му битката на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и социалистите около него не е за модернизиране на левицата, увеличаване на влиянието на БСП, нито за социалдемокрацията. Няма по-признат и по-приет в редиците на европейската социалдемокрация от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, смята Найденов. Затова според него по-нормално е около Станишев да се търси консолидацията на хора, които милеят и болеят за влиянието на европейската левица в България. Обясненията, които звучат от устата на хората от АБВ са доста неумел опит да се обясни поведение, което води до разединение в БСП, заяви Найденов. По думите му това е опит да се изгради алиби. Аргументите им са слаби и затова алибито звучи фалшиво, каза военният министър.

Решението за снемане на политическо доверие за знакови за БСП имена и личности е придружено с горчивина и силно разочарование, защото става дума за хора, в чиито кампании сме участвали и чийто успех сме търсили с всички сили, призна Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Той определи като абсолютно неуместна и дори нахална иронията, придружила коментарите от отсрещната страна на решението на Националния съвет на БСП от събота. Колкото и крехки да са очакванията, надявам се решението от събота да има отрезвяваща роля и ефект,заяви военният министър.Той посочи, че до дни, или седмици реално може да бъде прекратено членството в БСП на социалистите, преминали към АБВ, като този акт се свързва с регистрацията на конкурентна листа, или учредяване на друг политически субект.

Последвайте канала на

БТА
3306 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2014.02.06 | 11:25

11
о другари другари да ви е-е който свари

2014.02.06 | 11:25

10
Уважавах г-н Първанов, но след цялата тази личностна борба между него и Станишев, която не се реши чрез диалот вътре в партията, уважението ми се стопи. Какво да мислим за факта, че името му се спряга заедно с тези на Борисов и Плевнелиев...Няма що, направи им голяма услуга, благодарение на него ще вземат пак властта, за да доразсипят и доразпродадат България!
bezraboten

2014.02.06 | 11:24

8
А НИЕ КОГА ЩЕ СНЕМЕМ ДОВЕРИЕТО ОТ КАПИТАЛИСТИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ КОИТО ЦИНИЧНО СЕ КЪЛНАТ В ИДЕИТЕ НА ДЯДО БЛАГОЕВ. КОГА ЩЕ ГИ ИЗРИТАМЕ СТАНИШЕВ, МОНИКА, ДЪБОВ, ОВЧАРОВ, К.ДОБРЕВ, УЗУНОВ, КАДИЕВ, НИНОВА, ГЕРГОВ, КУТЕВ..... И ВСИЧКИ ОТ ИБ И ВПС НА БСП ? ДО КОГА БЪЛГАРИ ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ ДРУГАРИ ТАКА ЦИНИЧНО ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС ? НИТО СМЕ ЦИГАНИ НИТО СМЕ МАЛОУМНИ ПЕНСИОНЕРИ. ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ? СЕГА ОТНОВО ИСКАТ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ КАТО СЕ \'ЦЕПЯТ\' НА ДОБРИ И ЛОШИ. А НЕ СА ЛИ ЕДНИ И СЪЩИ СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ ? НЕ СТАНА ЛИ ПЪРВАНОВ ПРЕЗИДЕНТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС ? КОЙ СЪЗДАДЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ БСП-ДПС-НДСВ ? НЕ БЕШЕ ЛИ ПЪРВАНОВ ? КОЙ ДОКАРА СТАНИШЕВ НА ВЛАСТ ? НЕ Е ЛИ ДОГАН И ДПС ? И СЕГА НИ МИСЛЯТ ОТНОВО ЗА КЪСОПАМЕТНИ. ДА АМА НИЕ ПОМНИМ ДРУГАРИ. ВРЕМЕ Е ДА ВИ ИЗГОНИМ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ПО НАЙ-БРУТАЛНИЯТ НАЧИН.

2014.02.06 | 11:24

9
Време е да си вземеш хапчетата . защото още малко ще вдигнеш-кръвното.Ако ти е станало непоносимо в БГ-трябваше отдавно да го разбереш-защото ти и аз няма да оправим нещата-има мафия и корупция която отдавна не обръщат внимание на такива като теб.АБВ и БСП са същите вълци.Сега искат да си сменят местата в самата партия.БОЙКО е мафиот и крадец на парите от еврофондовете и народа-и те отново искат да са на власт---НА КОГО ДА ВЯРВАШ И КОГО ДА ПОДКРЕПИШ............
HUSH

2014.02.06 | 11:21

7
Дайте възможност, на българите в чужбина да гласуват, както, давате възможност на гаджалите, от Турция, да гласуват за българския парламент!!!???!!! Само след първото гласуване ви гарантирам, че от тези които се гаврят с народа и родината, само след първото гласуване, и помен няма да остане!!!
m.markov

2014.02.06 | 11:21

6
Боят настана,тупат сърца ни, ето ги близо наще другари воойна ще водим нежно,другарски нищо, че мерника ми е БАРСКА

2014.02.06 | 11:21

5
Найденов и Манолова си подхождат по скудоумие.
Bettina Barty

2014.02.06 | 11:21

2
Атака!Волен-премиер!

2014.02.06 | 11:21

4
volen ne stava zapremier ne adekvaten s huliganski proiavi e sa ludnica i zatvor toi pozori Balgarskiia narod ie giotveren /dupedavec/za licna finansova izgoda a vie laete za pica lumpenite
Батко Любо

2014.02.06 | 11:21

3
Тези от снимката за нищо не стават!само Волен!Само Атака!Волен-премиер!!!

2014.02.04 | 12:31

1
Те вийбатвгъза ,а тоя пундьо им вика другари ?! Дейбаипедераситемудеяба!

Добави коментар

Водещи новини