Ангел Марин кандидат-президент на ДПС?

  • 18 май 2011 08:07

  • 1835
  • 1
Ангел Марин кандидат-президент на ДПС?
©

В ДПС се е обсъждало името на вицепрезидента Ангел Марин за кандидат на движението за държавен глава, научи "Новинар".

Това станало след великденските празници, на сбирка в тесен кръг в боянските сараи на лидера Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Евентуалното издигане на Марин обаче нямало да се обяви официално, тъй като все още не било ясно кой ще е вицето в кандидат-президентската двойка. Най-вероятно това щял да е човек от ДПС, но още не е уточнено дали ще е мъж или жена.

От партията искали да обявяват кандидат-президентската си двойка, а не да обявяват първо кой ще е евентуалният им кандидат за "Дондуков" 2, а едва след това името и на неговото вице.

Не е ясно още и дали самият Ангел Марин е бил сондиран по този въпрос.

Запознати обаче напомниха, че през 2001 г. той беше кандидат на движението от старозагорската листа и в партията са запазили доброто си отношение към него.

Според източници в ДПС се готвят за пълна мобилизация на предстоящите избори, за да повторят резултата си от последните избори, когато движението спечели повече от 600 хиляди гласа.

За първи път чувам, такава информация не е стигнала до мен, заяви депутатът от ДПС Четни Казак. По думите му всичко, свързано с президентските избори, тепърва ще се обсъжда.

В началото на юни на Централен съвет ще се обсъдят критериите за издигане на кандидати за местните избори, уточни депутатът.

Последвайте канала на

1835 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kiril

2011.11.26 | 12:31

1
angel mekereto da my eba maikata i cialata roda

Добави коментар

Водещи новини