Кадиев: Ако ние се крепим на Сидеров, тогава по-добре да отидем на избори

  • 08 януари 2014 16:30

  • 2683
  • 12
Кадиев: Ако ние се крепим на Сидеров, тогава по-добре да отидем на избори
© bulphoto

Народното събрание трябва да подкрепи решението на главния прокурор да бъде свален имунитета на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, за да се заеме съдебната власт с казуса. Това заявява в интервю за Дарик депутатът от Коалиция за България Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

„Гласувам „за" и в случая не става въпрос за политика. В случая става въпрос за поведение на един народен представител. Да си народен представител е някаква отговорност - дори да е имало провокация, което не мисля, че е случаят в момента. В такива ситуации човек, който не се окаже на висотата на позицията, която заема, трябва да си понесе последствията - т.е. никаква прошка", категоричен бе Кадиев.

Според него винаги се търсело някакво оправдание, както било в случая със снимките на лидера на „Атака", които бяха разпространени в медиите.

„Ако прокуратурата си е свършила работата, поискала е имунитета, ние просто го гласуваме в рамките на 5 минути - дори няма какво да го обсъждаме, и оттам нататък е изцяло в ръцете на съдебната система", допълни депутатът от левицата.

„За мен фактът, че е имало агресия и то срещу жена, независимо дали е французойка или българка, е абсолютно неприемлив и това е отвратително поведение. Тук не става въпрос да спасиш един политически партньор или да не го спасиш. При това ниско одобрение към парламента всяко такова поведение забива още един пирон в ковчега на парламентаризма в България", каза още Кадиев.

„Той няма индулгенция да прави каквото си иска, заради това че е 121-вият глас. Ако ние се крепим на него, тогава по-добре да отидем на избори. И абсолютно същата беше моята позиция, когато ми казаха: „Или Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, или кабинетът пада". Ако ние се крепим на едно или друго назначение, а не на някакви принципи или мисия, която сме си изградили, тогава по-добре да отидем на избори и каквото решат хората", заяви още народният представител от БСП.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2683 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
АМИ НА КОЙ СЕ КРЕПИТЕ ?

2015.05.22 | 11:33

12
АМИ ТОЧНО НА НЕГО СЕ КРЕПИТЕ. НА ПЛАТЕНИЯ НЕНОРМАЛНИК ВОЛЕН. ТОВА СЕГА ЛИ ГО РАЗБРА ДУГАРЮ КАДИЕВ ? АМИ АКО НЕ БЕШЕ СИДЕРОВ, СЕГА НЯМАШЕ ДА ГО ИМА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ И ВИЕ НЯМАШЕ ДА СТЕ НА ВЛАСТ .
КЮТЕК СИ ТРЯБВА КАДИЕВ

2015.05.19 | 03:25

11
КАДИЕВ, ВСИЧКИ ОТ ЧЕРВЕНО ТУРСКАТА КОАЛИЦИЯ СТЕ МОШЕНИЦИ. ТРЯБВА ДА ИГРАЕ ДЪРВОТО. ОСТАВКА МАФИЯ. ЩЕ ВИ ИЗГОНИМ ПО НАЙ-БРУТАЛНИЯТ НАЧИН.
Наглост от всякаде

2014.01.09 | 06:48

10
Кутев, как смееш да се изказваш преди да си получил опорните точки? Социалиста няма право да мисли и да изказва собствено мнение. С това твое своеволие, ставаш заплаха за семейството на лидера си, и току виж си му докарал развод.
desen

2014.01.09 | 06:28

9
достойна позиция

2014.01.09 | 04:06

8
за пръв път да се съглая със комунист един от малкото свесни комунисти.
АМИ НА КОЙ СЕ КРЕПИТЕ ?

2014.01.09 | 03:59

7
АМИ ТОЧНО НА НЕГО СЕ КРЕПИТЕ. НА ПЛАТЕНИЯ НЕНОРМАЛНИК ВОЛЕН. ТОВА СЕГА ЛИ ГО РАЗБРА ДУГАРЮ КАДИЕВ ? АМИ АКО НЕ БЕШЕ СИДЕРОВ, СЕГА НЯМАШЕ ДА ГО ИМА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ И ВИЕ НЯМАШЕ ДА СТЕ НА ВЛАСТ .
БОЗДУГАН

2014.01.09 | 02:11

6
Кратък и непълен списък на предателите , крадците и антибългарите ,разграничили се от СИДЕРОВ :ТИКВИТЕ от Герб, палячото президентско , турците от ДПС , БТВ , Нова тв , соросоидите , Куневските к,урви , Яневите пед,ераси , Кадиевци , Пасита и др. боклуци !

2014.01.09 | 02:11

5
ДОЛУ БСП!

2014.01.09 | 02:11

4
Естествено че на недоносчето Сидеров-Бей се крепи правителството на комунистите иначе отдавана да има нови избори. Къде са му на Сергей-Ходжа 250 хилядите работни места?
БОЗДУГАН

2014.01.09 | 02:11

3
Най - после ! Еврика ! Откриха ГОООО ! Враг № 1 ! Той управлявал 24 г . България и я е съсипал ! Концесии , приватизации , кражби на милиарди ! Всичко ТОЙ е заграбил ! ВОЛЕН се казва , вашата мама проста ! Не били Костов , Царчето просто , Тиквата прогнила , Станишко и Доган !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини