Сидеров: Не се радвайте, лицемери и папагали - служители на тъмните сили (видео)

  • 08 януари 2014 13:05

  • 16103
  • 85
Сидеров: Не се радвайте, лицемери и папагали - служители на тъмните сили (видео)
© Булфото

Сидеров не е бил полицаи и този, който го е написал от първата си страница, ще бъде осъден мен. Разбира се, ще мине време, както мина време, когато осъдих Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Това заяви пред свои привърженици пред Съдебната палата в София лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Във Варна едно лице тръгна да ме обижда. Обиждаше и ме заплашваше. Искам да установя как се казва този човек и ще го съдя. Вместо обаче да ми съдействат, полицаите започнаха да блъскат мен и още 11 народни представители от "Атака", разказа версията си за скандала на летището в морския град Сидеров.

В момента прокуратурата не може да каже нищо. Четох изявлението на говорителката на прокуратурата - тя нищо не каза. Нали си има процедура? Нали трябва да се завърши досъдебното производство, за да се разбере истината. На другия ден медиите гръмват. В България вече няма журналистика, в България има фекаломети и помия и поръчкови писания. Това, което пишщат днес медиите, ще се обърне срещу тях, заяви лидерът на "Атака".

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа говори пред привърженици пред Съдебната палата

По думите на Сидеров скандалът с френската дипломатка започнал, защото тя обидила България и той се почувствал длъжен да реагира. Само ние защитаваме достойнството на България. Ние сме юмрукът на България, каза Сидеров.

Току що ми съобщиха, че главният прокурор ми е поискал имунитета. Сега се радват българопродавците - тези, които обслужват чужди интереси. Ще ръкопляскат от турското посолство, от американското посолство. Не се радвайте лицемери, не се радвайте, папагали, хлебарки и нощни пеперуди. Опитът ви няма да успее. Срещу "Атака" се води мръсна, подла война - от ГЕРБ, ДПС, БСП и други партии, от БТВ и други продажни медии. Те служат на тъмните сили. Тази война обаче няма да успее, заяви лидерът на "Атака".

След речта си Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа си тръгна, отказвайки да отговори на въпросите на медиите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16103 85

Свързани новини

Коментари 85

Добави коментар

2015.06.10 | 09:49

85
Единствения достоен политик е Сидеров.Само Волен казва истината и за това винаги ще го подкрепям.

2015.06.10 | 09:49

84
СМЪРТ ЗА АТАКА !

2015.06.10 | 09:49

83
С теб сме Волене, смело напред и продължавай все така да мачкаш цялата българофобска и антибългарска измет!
kappo

2015.06.10 | 09:49

82
няма ли кои да му извие врата на тоя гъсък
Сър Пичук

2015.06.10 | 09:49

81
Ривеш а Болене, ривеш. А га харчи кинтите на Гея и Бея не рива. Га запаса пищова и с палката прави "граждански арести" също не рива, нали!? Продаде се на турско/червената мафия - сърбай им попарата сeга.
Живка

2015.06.10 | 09:49

80
Поредната скалъпена история от системата която атакистите разбивт от години.....само така с вас сме нчма да им минат долните интриги!!!

2015.06.10 | 09:48

79
Само така Волене намирисва ми на стария сценарии да те отстранят....няма да се даваш
Петър

2015.06.10 | 09:48

78
Волен съди го тоя идиот където те обижда и тоя където те заплашваше с убиство по думите му ще ти изтръгна гърлото и ще ти извадя тестисите през гръкляна съди го и тоя малумник.Доживотен затвор за тия които заплашват Волен с убийство.АТАКА ПОБЕДА
Стефан и Станислав

2015.06.10 | 09:48

77
Вие където пишете против Волен Сидеров намеря ли ви ще ви смачкам от бой и ще ви хвърля в някоя канавка.Винаги ще гласувам за Волен Сидеров защото само той говори истината идиоти такива където пишете глупости по партия атака казах намеря ли ви тешкови горкови.
ВОДЕН

2015.04.27 | 08:02

76
Повечето от полицаите са тъпи говеда с кръвясали очи. Те са служители на лицемерите.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини