От ГЕРБ отново поискаха оставката на Сидеров

  • 19 декември 2013 11:46

  • 2129
  • 8
От ГЕРБ отново поискаха оставката на Сидеров
©

Партия ГЕРБ очаква председателят на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно и главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в да обърнат внимание на сигналите, които идват от европейски депутати по случая с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, предаде репортер на Novinibg. От опозицията представиха пред медиите писмо от пет евродепутати от различни парламентарни групи, което се отнася за случая от 2009 г., когато 39 кандидат-депутати от „Атака” са подписали гаранции за кредит от една офшорна фирма към друга, а впоследствие 17 от тях са станали народни представители. Писмото е изпратено от Филип Качмарек от ЕНП, Александър Мирски от Прогресивния алианс на социалистите и демократите, Нирж Дева от групата на Европейските консерватори и реформисти, Хану Такула от групата на Алианса на либералите и демократите за Европа, Роджер Хелмер от групата Европа на свободата и демокрацията. Адресирано е до председателя на Европейския парламент Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден, президентът на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, вицепрезидентът на ЕК Вивиан Рединг, председателя на Комитета по Конституционни въпроси към ЕП. Копие от писмото е адресирано и до българските институции в лицето на  председателя на 42-рото Народно събрание, премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, вицепремиера Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова и главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Евродепутатите задават въпроса, защо българските органи, които са били сезирани през 2009 г. за случая, не са се задействали. В писмото се пита още: защо Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не е заел отношение? Защо прокуратура е прекратила производство по случая? Не е ли най-голямото престъпление възможността за манипулиране на демокрацията с такива подписани документи? "Тонът на писмото е изключително остър и се посочва, че такива практики застрашават сигурността не само на България, но и на ЕС като цяло", допълни Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в от ГЕРБ. "Това е помощ от ЕС, която е една от последните, на които можем да се надяваме, при положение, че сегашното управление остава глухо за всичко, което се случва и си управлява на инат”, коментира той.

Александър Ненков припомни искането на групата на ГЕРБ за оставка на Волен Сидеров като председател на Комисията за борба с корупцията към Народното събрание. "На високо ниво в Европа имат притеснения от управляващата неестествена коалиция", заяви Ненков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2129 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2013.12.21 | 11:47

8
ТОЙ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!''ВЕЛИК''МАНИПУЛАТОР,ЛЪЖЕЦ,АНТИ БЪЛГАРИН!!

2013.12.21 | 00:33

7
Тази махленска клюкарка е толкова отвратителна че чак и не се усеща...или оня от охраната на тиквата Бойко не може да я задоволява или тя си търси друг
ужас

2013.12.21 | 00:33

6
Тая Атанасова от къде я довлякоха горката, тя не знае по кой свят ходи! С тези смешни костюмчета и този махленски картечарски език и за селски кмет не става! А да, любовчийка била!
коко

2013.12.21 | 00:32

5
Опитва се да бъде ястреб, но и за врабч не става.

2013.12.21 | 00:32

4
Гербаджийските тикви още се мъчат да изкарат CURA на ВОЛЕН от гъзовете си ! Много ги боли , пък и неудобно е ! Отдалеч се вижда !
Баба Гуси

2013.12.21 | 00:32

3
Няма да подаде оставка !! Така е посъветван от БСП и агентите на ДС--ДПС !!! Все още им е необходим за кворума !!! Когато намерят още няколко продажни изрода и си ги купят , тогава ще му бият с удоволствие шута !!!

2013.12.19 | 19:08

2
Какви е отрепки раждала , раждала , ражда и днеска, българска майка ахмашка ...........!!!!
BISEROV.SIDEROV

2013.12.19 | 18:08

1
MADE IN BULGARIA

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини