Петър Москов: Реформаторският блок ще се яви като единна сила на изборите

  • 17 декември 2013 08:22

  • 2380
  • 11
Петър Москов: Реформаторският блок ще се яви като единна сила на изборите
©

Нужно е в момента да има единство на дясното. В момента няма друга алтернатива освен нас. Това заяви Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от Реформаторския блок по БТВ.

"Аз не съм в ръководството на "Синьо единство". Аз няма да напусна на никаква цена, защото цената ще бъде много висока. Много наши врагове се зарадваха на това, че се предвиждаше разпадане на Реформаторския блок", допълни Димитров.

"За да влезем в този блок трябва да имаме мандат. На вчерашното заседание на блока ни беше казано, че им е омръзнало да се мотаме. На параметрите, които гражданския съвет прие трябва да се включат шест партии. "Синьо единство" нямаха мандат. Ако е имало някакво споразумение, ние не знаем", заяви от своя страна заместник-председателят на ДСБ Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва в същото предаване.

"Ние бяхме обвързани с тезата, че трябва да замълчим. Има 4 месеца на преговори, на които е имало опити да се стигне до допирни точки. Тезите ни се различават от тезите на останалите партии", обясни Москов.

"Това разделение е пагубно за България. Демократичната част от България не е представена в момента, ако ние повтаряме грешките от миналото значи не сме нужни на България. Има бъдеще в оставането в блока и тези идеи за разпадане ги няма< поясни Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. "Хората искат алтернатива и ни питат дали има смисъл да гласуват за нас".

"Вчера се взе решение, за което съм благодарен, Реформаторски блок ще го има и той ще е отворен за хората с десни идеи. В Реформаторския блок сенки, призраци и интриги от миналото няма да виреят. Ние стъпваме по нови правила, говоря за отстояване на тези", изтъкна Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

"Синьо единство" не може да се яви само на изборите, името го показва. Най-важно е, че има съвместимост в идеите ни. Идеите ни за ГЕРБ се припокриват. В момента въпросът е дали даваме алтернатива на българското общество. Той се създава в момента и тепърва ще набира сила. При демократите има винаги много разговори, тези, но е важното, че имаме общ път. Най-важното е, че форматът е отворен", завърши Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

"Реформаторският блок е алтернатива на БСП, ДПС и ГЕРБ. Пътят на българското общество минава през неизбежни мерки, които трябва да се предприемат. Ние искаме да отидем към Трета българска република и нова Конституция. Устойчивата политическа сила е Реформаторският блок. В четвъртък ще заявим, че ще се явяваме самостоятелно на изборите. Основният орган на блока е гражданския съвет, който взима важните решения. В структурата си имаме изпълнителен съвет, който решава, той ще избере говорителя си. Ние търсим общото, не се слагат разделителни линии", каза още Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2380 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2013.12.20 | 15:34

11
ТОВА Е НОВИЯ СТАР ЕШЕЛОН НА КОМУНЯГИТЕ--ПРЕДАТЕЛИ!СОРОСОИДИ, МАСОНИ, МАЙМУНОИДИ, ,ТУРКОФИЛИ,ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ!!НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ , СЛЕД КАТО СМЕ ВИ ЯЛИ ,ВЕЧЕ ПОПАРАТА!!??ХАЙДЕ В ПАНДИЗА! ТАМ ВИ Е МЯСТОТО , БАРАБАР С НОВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ!!МЕРЗАВЦИ!!
Пламен

2013.12.20 | 15:25

10
Това е надеждата за спасението на България. Който има поне малко акъл в главата, ще гласува за Реформаторския блок.
реформатори на .......думи.......................

2013.12.20 | 15:24

9
Всички които имат акъл(и памет) доста ще се позамислят дали да гласуват за т.н. "реформаторки блок" . Особено когато в него до един са се намърдали унищожителите на СДС. Да не говорим пък за госпожа "yes" . Всеки с памет помни как същите тези хора "реформираха" СДС и от мощен съюз го превърнаха в придатък и патерица на БКП. Сега същите тези ще се опитат да "реформират " политическото пространство,но след техния опит ще остане единствено БКП с дългосрочно разчистено поле за издевателства над българския народ!!!

2013.12.20 | 15:24

8
РБ е най-разумната дясна алтернатива и колкото и да го отричате няма да промените мнението на хората, които мисляг като мен. Напразно се хабите.

2013.12.20 | 15:24

7
Мартин Димитров винаги е бил трезвомислещ и здраво стъпил на земята. Браво Марто!

2013.12.20 | 15:24

6
РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК ЩЕ СЕ ЯВИ КАТО МУМИЯ!!КРАДЛИВИ СВРАКИ!!etraoo
До Аниматорския блок

2013.12.18 | 11:02

5
Ами то и името на кобилата се знае: КУНЕВА-ПРЪМОВА-ОРЕШАРСКА
jg

2013.12.18 | 11:01

4
Някак си ми се струва ненормално 90% от медиите в страната и всички герберски и бсп-арски хейтъри по цял ден да плюят Реформаторския Блок, който дори все още не е коалиция? Страх бе, страх?

2013.12.17 | 21:08

3
СЕ ЕДНО ГОВОРИ КОСТОВ АМА ТОИ ИМ ПИШЕ НА ЛИСТЕТАТА КАКВО ДА ГОВОРЯТ.ДЕСНИ РЕФОРМАТОРИ ПЛЮВАТ ДЕСНИ КОИТО СА ПРИЗНАТИ ОТ ЕП МАИ СЕ КРИЯТ ЗАД ДЕСНИ ЕДНИ РОЗОВИ МАСКАРИ.ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ ИСКА ДА СМАЖЕ ГЕРБ ДА ИСЧЕЗНЕ КАТО СДС И НЯКАКВИ КОСТОВАРИ ИМ ПОМАГАТ. НЕ БИЛИ ПРАВИЛИ РЕФОРМИ .... А ВИЕ КАТО ОТ 90г СТЕ В ВЛАСТА КАКВО НАПРАВИХТЕ ОСВЕН ДА СЕ РАСЦЕПИТЕ ИЛИ КУНЕВА С ЦАРЯ . КАКВО .

2013.12.17 | 16:53

1
На теб господине ти куца граматиката:не тои,а той;не плюват ,а плюят;не маи,а май; не иСчезне и раСцепите,ами иЗчезне и раЗцепите.

2013.12.17 | 17:30

2
ДА, НЕИЗБЕЖНИ МЕРКИ - ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ И ИНТЕГРАЦИЯ ПЛЮС ЮЖЕН ПОТОК, АЕЦ БЕЛЕНЕ /РУСКИ/ И ПОДОБРЯВАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ. ТЕ ТОВА СА МЕРКИТЕ. ВИЕ НЕ СЕ ВПИСВАТЕ В ТЯХ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини