Грандиозен скандал между Цветанка Ризова и депутати от "Атака"

  • 13 декември 2013 18:35

  • 34934
  • 108
Грандиозен скандал между Цветанка Ризова и депутати от "Атака"
©

Изнесената информация за цените на самолетните билети до Куба е смешна. Един билет до Куба струва от 700 до 3000 евро. Колко струват нашите билети си е наша работа. Всички ние си купихме билетите и си платихме престоя с наши лични пари от заплатите. Не сме харчили държавната субсидия на "Атака". Наша работа е как си харчим заплатите и дали си купуваме билети до Куба или Дубай. Няма да ви обясняваме, колко ни струват самолетните билети.

Това заявиха в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатите от "Атака" Миглена Александрова и Димитър Димов. Ние ударихме енергийната мафия и тези атаки са резултат на това, допълни Димов. Тук започна първите сблъсъци между водещата Цветанка Ризова и гостите й. Ризова намекна, че предложението на "Атака" за 20% такса за производителите на зелена енергия е нямало да мине, ако БСП не я е подкрепило. Вие правите достатъчно популистки обещания, каза още Ризова. Не е професионално да ни давате оценки. Вие сте журналист и нямате такова право. Единствено българските граждани може да дават оценки на партия "Атака", отговориха депутатите.

Те показаха документи от 2009, 2010, 2011 и 2013 година от проверките на Сметната палата на "Атака". Ние сме най-проверяваната партия. Във всички тези документи пише ясно, че "Атака" не е харчила незаконосъобразно държавните субсидии. Ние няма как да си платим билетите до Куба с държавни пари, защото всяка една касова бележка се отчита. Не сме почивали в Куба. Имахме много сериозни срещи там. Това посещение се осъществява от много време. Ние искаме да се срещаме с държави, които не са под колониалното владичество на САЩ. Разбрахме се да внасяме лекарство за рак от Куба. Здравеопазването им е на супер ниво. Образованието също. Черпим опит от Куба, разкриха Димов и Александрова.

Веднага след тези прозрения на депутатите избухна и най-големия скандал. Ризова попита гостите си, какво мислят за другите снимки на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа от Париж и Венеция. Димов и Александрова започнаха да вадят снимки, на които Цветанка Ризова е на мястото на Сидеров. Били сте тук? Пили сте тук вино? Пушили ли сте пура тук, задаваха въпросите си атакистите. Цветанка Ризова буквално изпадна в нервна криза. Какво е това? Какви са тези снимки? Никога не съм била на тези места. Какво е това, започна да разпитва същисанат Ризова. Това колажи. Снимките на Сидеров също са колажи, разкриха депутатите. Те извадиха и снимка на водещата с Башар Асад. Как не ви е срам? Защо, не си направихте колажи на себе си? Как може да правите колажи и да ходите по телевизионните студия? Не ви ли е срам, не можеше да се спре Ризова. Вие показвате двоен стандарт. Когато ви показваме вас, било колаж, а когато излизат за Сидеров, не е колаж. Десислав Чиколов от два дни си кореспондира с хотела в Париж. От там категорично заявяват, че не са давали информация на Нова телевизия. Ето, сега се обадете в хотела, пред целия български народ и питайте за Сидеров, отговориха депутатите. Снимките му са пълна манипулация и вие много добре го знаете. От години се опитват да очернят нашия лидер, не спряха атакистите. 

След бурните скандали в студиото нещата се успокоиха и депутатите направиха ново прозрение. Атаките срещу нас, освен заради енергийната мафия, идват и от факта, че "Атака" е единствената партия, която качва рейтинга си. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е човека, който похарчи 34 млн. лева държавни пари, за да вози с правителствения самолет чалгаджийки. Той се вози в бронирана кола за 300 000 лева. Питайте го него откъде ги има тези пари. Неговите теории за ДПС от къде ги е научил? Може би от поредната му среща с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, завършиха Димов и Александрова. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
34934 108

Свързани новини

Коментари 108

Добави коментар
Трябва си дървото другари

2015.06.11 | 16:41

108
За всичко им е виновен Борисов. Да де ама той доста отдавна не е на власт. Сега на власт са Станишев, Сидеров и Доган/Местан. Сега те ни управляват, те борят корупцията, от тях ни зависи хляба. А и Сидеров е най-големият борец против корупцията. Той заедно с К. Добрев борят корупцията. Като прибавим и Пеевски като кандидат за шеф на ДАНС, става ясно накъде ни карат управниците и с кои хора ще борят корупцията. Ако някой не е съгласен да ме обори. Трябва си дървото другари
НИЕ ИДИОТИ ЛИ СМЕ ?

2015.01.20 | 00:58

107
НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША, ЩОМ ТЪРПИМ ТЕЗИ ГАДОВЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯ ПО КОРУПЦИЯ И КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. КИРИЛ ДОБРЕВ-БСП, БОГАТ КАПИТАЛИСТ И ПОЗНАТ КАТО ЧОВЕКА ПРЕНАСЯЩ КУФАРЧЕТА С ПАРИТЕ НА КАЛОТИНА. ТЕЗИ ХОРА НИ ГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ, ТЕЗИ ХОРА БОРЯТ КОРУПЦИЯТА, ТЕЗИ ХОРА НИ МАНИПУЛИРАТ ЖЕСТОКО. А НАЙ-ГОЛЯМОТО ИЗВРАЩЕНИЕ Е ЧЕ НИЕ ГИ ТЪРПИМ. ПРЕВЪРНАХА НИ В ПОКОРНИ ОВЦЕ. КЪДЕ ОТИДОХМЕ БЪЛГАРИ ? ДОКОГА ТАКА ЩЕ СЕ Е..ВАТ ЦИНИЧНО С НАС ?

2013.12.15 | 09:47

87
ти си идиот, да, няма съмнение по този въпрос
малееееееееееееееееее

2014.11.21 | 17:21

106
леле ма джуки тая ква свирка може да ми направи ....
Яна

2014.01.07 | 16:55

105
Не съм от Атака, но трябва да призная, че правото в случая е на страната на атакистите. Това са типични жълти клевети. Не виждам нищо лошо в това Волен Сидеров да е ходил във Венеция, освен това заведенията на Канале Гранде не са от най-скъпите.

2013.12.15 | 21:04

104
оАка тотално се осра...Болния мозък харчи държавни пари за живот подобаваш на мутра.Пурите на ибрика са по 350 лв на парче...А в хотелите където отсяда, отсядат милиардери.Гласувайте за ибрика и скоро ще сме квартал на Истамбул

2013.12.15 | 21:04

103
Ударили са на майка си пу...

2013.12.15 | 21:03

102
Запецна нещо Ризова ! Атаката срещу АТАКА забуксува ! Може и да я махнат еврейските господари .
не харесвам АТАКА но!

2013.12.15 | 21:03

101
Риаова се държа ту с тях,ту срещу тях,но повечето беше срещу тях.Не очаквах така да се държи.Журналист ако държи на реномето си трябва да изслушва и да задава въпроси,а не да дава оценки каква е партията!По този начин наистина хората започват да си мислят,че АТАКА са прави,което не е сигурно.Много ми падна мнението за Ризова,много!

2013.12.15 | 21:03

100
На тая соросидна кучкя РИЗОВАмайкатаисеиба ! СУПЕР !

2013.12.15 | 21:03

99
АТАКАААА !!! ПОБЕДАААА ! Браво на младите хора от АТАКА ! Чудесни бяха !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини