Андреев: Най-слабият премиер спира демократичния процес в държавата

  • 05 декември 2013 14:57

  • 2739
  • 9
Андреев: Най-слабият премиер спира демократичния процес в държавата
©

Гражданските организации да се активизират и да заведат дело срещу Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, че се опитва да прикрие престъпленията на комунизма и да лиши гражданите от правото им на информираност. Най-слабият премиер спира демократичния процес в държавата. Реакцията е на бившия шеф на комисията по досиетата Методи Андреев и беше по повод становището на премиера Орешарски, че Комисията по досиетата трябва да бъде закрита, предава "faktor.bg".

"Орешарски първо не е специалист в тази област за да се произнася, но по-важното е, че е в драстичен конфликт на интереси. Брат му Милети Младенов е обявен като резидент на ДС към ОУ на МВР – Кюстендил, с псевдоним „Заимов”. В нормална държава такава наглост не би проявил един премиер", смята Андреев. "Брат му не е обикновен агент, а началник на агентите, той е водил резидентурата в окръга".

"Така Орешарски доказва, че е кукла на конци, тръгвайки срещу комисията по досиета. Преди време премиерът заяви, че Станишев го е поканил на поста и ще се съобрази с него кога да го напусне. Значи политическото решение го взима Станишев. При тази ситуация явно Станишев му е наредил да закрие комисията. Но тогава трябва да попитаме: Кога е бил честен и почтен Станишев - когато създаде комисията, или сега когато иска да я унищожи", заяви Методи Андреев.

Той посочи, че в цялата Източна Европа подобни комисии продължават да работят, но в България хора като Станишев и агент Павел – Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в формират позиции. Андреев е категоричен, че предстоят да се разкрият още много досиета, но освен това комисията развива и голяма изследователска дейност.

"Закриването на Комисията по досиетата означава пълна реставрация на комунизма. Тази власт показва, че са най-добрите защитници на ДС и комунизма. Комунизмът е обявен за престъпен режим, а точно тази комисия е призвана да разкрие престъпленията му, за влезнат в учебниците по история. Орешарски защитава престъпните служби на престъпния комунистически режим", категоричен е Методи Андреев.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2739 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2013.12.06 | 07:58

9
всичката комунистическа измет в затвора само тогава имаме някакъв шанс да тръгнем напред.Докато тия престъпници дерибействат безнаказано нищо няма да се оправи.
ПОРУЧИК ГАЛИЦИН

2013.12.06 | 07:58

8
Андреев, да ти го начу... в уста.. гадна седесарска. Ти си най-голямия престъпник в държавата!

2013.12.06 | 03:12

7
''Всеки държавник, който е докарал народа си до състояние на апатия, трябва незабавно да бъде изправен до стената и да бъде разстрелян!'' - Адолф Хитлер
До # 4--Румен

2013.12.06 | 03:12

6
Как да ги спре М. Андреев, когато червената смрад винаги се е стремяла да саботира работата на комисията, както в случая Заимов-- брат създава спънки !!!! А ти лично не искаш ли да излязат наяве зад кулисите публичните личности--например откъде щеше да знаеш за Гоце, Павел, Заимов , Сава и хиляди "патриоти" , които сега , а и преди дърпат конците на поставени политици ??
До # 6--Поручик Отрепков

2013.12.06 | 03:12

5
Голямо значение има , отрепко !! Комунистите грабят страната си от 1944 год. !!!!
поручик РЖЕВСКИ

2013.12.05 | 22:26

4
РАЗБЕРЕТЕ : За нас , обикновените българи няма разлика дали ГЕРБ или БСП управлява ! Мизерия , кражби , корупция и безработица и при двете партии !!! Те са две банди на една и съща майка - БКП и най- лошото е , че Западът им помага да унищожат БЪЛГАРИЯ !

2013.12.05 | 22:25

3
Абе къв беше ти веее говньо?!!!
Румен

2013.12.05 | 22:24

2
Методи Андреев като беше председател кого разкри? Минаха годините,собствеността на държавата която беше общонародна до 1989 г. беше прехвърляна в частни ръце именно от тези доносници и агенти,то винаги е било ясно на всички.Ако Методи Андреев не е направил нищо да ги спре значи е един от тях.

2013.12.05 | 22:24

1
Брат му Милети Младенов.......Името на брат му и турската му мутра паказват ясно кой е,от къде идва и за кого работи. Това е поредния опит на турците за унищожение на Христовата земя.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини