Данаил Папазов ще мести "Морска администрация" във Варна

  • 22 ноември 2013 14:50

  • 2195
  • 3
Данаил Папазов ще мести "Морска администрация" във Варна
©

"Морска администрация" и генералният й директор да бъдат преместени във Варна. Това обмисля министърът на транспорта Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на, се разбра на днешния парламентарен контрол. По думите на Папазов оперативното звено ще е във Варна, но то няма да се бърка в работата на звената в Бургас, Лом и Русе, пише "Стандарт".

Предвижда се малко звено в София ще координираща връзката с министерството по международните проекти.

Според него е важно да се делегират функции на администрациите на място и да се повиши качеството на услугите, а не просто да се местят хора от един град в друг.

Той уточни, че децентрализацията на функциите се осъществява последователно.

Думите на транспортния министър идват ден след като зам.-министъра с ресор туризъм реши да върне администрацията си от Пловдив в София и отказа на земеделското министерство да премести агенцията по рибарство в Бургас.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2195 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Фашизоид от Варна

2013.11.27 | 11:49

3
България е единствената в света морска страна в която морската и администрация се намира в столицата сред планини и гори вместо до морето за което отговаря!

2013.11.27 | 11:49

2
Мега умният ни цар със средното военно (сержантско училище нещо като нашето ШЗО какво очакваш мозък ли? Бойко е същият чукундур пожарникар!
Срам и позор е бг администрацията

2013.11.26 | 20:41

1
И е единствената в която вместо със морски кадри в въпросната администрация се управлява със богослови, художници, счетоводители и политолози! Плавам от 22 години и се наложи да съдействам на колега от Франция да си изкара документ от нашата морска администрация и той умря от смях като се наложи да обяснява на чиновничката в София на 520 км от морето ( завършила туризъм ) какъв документ му трябва тя милата не знаеше за какво става дума, а се води старши експерт уж!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини