Данаил Папазов за таксиджията: Чист убиец!

  • 12 юли 2013 08:12

  • 3862
  • 5
Данаил Папазов за таксиджията: Чист убиец!
©

Не се занимаваме с експертизи, но личното ми мнение е, че причина за тежката катастрофа на "Цариградско шосе" е високата скорост и това, че таксиметровият шофьор е употребил алкохол. Лично ще следя този случай, за да видя какво ще е наказанието на шофьора. За мен той е един чист убиец. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия транспортният министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на.

"Един път употребявал алкохол, на таксиметров шофьор никога повече не трябва да бъде даван лиценз да извършва транспортна дейност. Това е мое лично предложение Трябва да се промени и методиката на психотестовете, да бъдат разширени. В таксиметровите фирми трябва да бъде въведен патентният данък, защото някои от тях в момента служат за укриване на данъци. Назначават се хора, започва дейност и в момента, в който достигнат лимит на оборот за регистрация по ДДС, тези фирми просто изчезват", посочи Папазов.

По думите на транспортния министър трябва да има по-сериозни наказания за шофиране след употреба на алкохол и превишена скорост. Това според него ще стимулира самоконтрола на водачите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3862 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Радо

2014.04.25 | 15:01

5
Кво стана с гражданската за лудите и алкохолиците и за тези които карат нормално цената е една. Нали щеше да има отстъпки за коректните шофьори?
GP

2013.07.13 | 08:02

4
Съгласен съм - убиец е . А какво ще го накажат ? Ако има пари- може и на Ставийски присъдата .Ей такива като този,Ставийски и други убийци - или доживот ,или смъртна /трябва да я върнат / .
DD

2013.07.13 | 08:02

3
Да отбележим само, че в миналото човека е шофирал с алкохол преди 15 години - 3 години преди да стане таксиметров шофьор и както казаха по телевизията е започнал работа с чисто съдебно минало. Освен това на 20 г с алкохол все се е случвало на мнозина... Без да омаловажавам случилото се, мисля че отново малко се преекспонира и използва с популистки цели. Не е работа на министъра да "наблюдава лично" частни дела и да дава мнение преди съдебната система и експертизите.
rossen4i4o

2013.07.12 | 18:28

2
според мен трябва да има ЖЕСТОКИ наказания за КРАДЛИВИ министри , амин

2013.07.12 | 17:29

1
И е член на БСП.Има и партийна книжка.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини