Меглена Кунева: Ние ще подкрепим децата си, които са в университетите

  • 12 ноември 2013 18:10

  • 5480
  • 38
Меглена Кунева: Ние ще подкрепим децата си, които са в университетите
©

Предишните протести бяха по-артистични. Реформаторския блок имаме никакви колебания, че протестите дават шанс на цялото общество, включително и на това нещастно управление. Ако управляващите се бяха вслушали в исканията на хората нямаше да се стигне до тук. Това управление е една катастрофа.Това каза лидерът на "България на гражданите" и един от основателите на Реформаторския блок Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Когато се носи политическа отговорност тя се носи за много тежко нарушени морални правила. Ние даваме много голяма толерантност. След като си обещал повече да няма калинки, непрозрачни назначения без конкурс, яснота и няколко дни след това да назначиш Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на не трябва да ни учудва това, което се случва", коментира Кунева. "Трябва да търпим, защото и преди е било лошо и нямаме право да искаме нещо по-различно и нещо по-добро ли", попита тя.

"За поколенията след нас трябва да се опитаме да осигурим промяна, трябва да вярваме", призова Кунева.

"Аз смятам, че трябва да кажем какво мислим. Нашите симпатизанти ще се присъединят, защото малко преди да дойда тук ни се обади един човек, учител на годината, който се оплака, че е бил много агресивно нападнат неоправдано. Кога, ако не сега и кой, ако не тези млади. Да, ние ще подкрепим децата си, които са в университетите", заяви Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

"Олигархията може да се определи като следвай парите. Това е призив в американската политика и за да се разбере кой кой е, това е начина, по който може да се открие. Ние сме теглили кредит за нашата кампания, всичко е прозрачно. Когато се види коя медия, коя партия към коя банка водят може да се определи къде е точно олигархията. Аз се страхувам за България, защото ние не можем да захванем нито една европейска тема", коментира Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Тя поздрави Румъния за по-добрата инициативност.

"Образованието ни е най-критикувано, защото системата не работи, бъдещата регионална политика ще бъде базирана на резултати и само тогава ще получим финансиране. За съжаление ние няма да можем да получим финансиране. "Няма доверие към нас".

"Ние сме по-морални, трябва да ни се доверите. Ако прочетете програмата ни ще се убедите в добрите ни мерки. За да мога да проверя доверието към мен аз се явих на мажоритарни избори. "Мен не ме е страх от мнението на хората", каза Кунева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5480 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2013.11.13 | 02:27

7
Ето я гнусната соросоидка , червей лигав , кривоуста предателка и Барозуминетчийка ! От тая мурва ли ще чакаме прогрес ?! СЪД ЗА ТАКИВА !
гарабедчо

2013.11.13 | 08:58

13
Тая е пълен въздух.

2013.11.13 | 02:27

8
Ние мислим, ние ще кажем, ние трябва - БОКЛУК! Кога ще се намислите? Кога ще подкрепите децата? Тях ги бият сега, докато вие "мислите"! Курвенската демагогия на "реформиращата се" червена сган!
Мистър Джи Ай Джо

2013.11.13 | 02:27

9
Щяла да подкепи децата,леле мале невинните неопорочени детствени във всяко едно отношение дечица току що родени.Какви деца ма мършо противна,рецидивисти наркомани и изпечени бандити,това ли са ти децата боклук долен.
студент

2013.11.13 | 02:27

10
Нейните деца са в чужбина. Тези тук нямат нищо общо с нея и други подобни.

2013.11.13 | 11:34

15
Кои са твойте деца бе? Българските деца не са еврей! Братовчед ти соломон паси какво прави? Пак плетете подмолни МОШЕнически далавери!
анонимен

2013.11.13 | 02:28

11
Няма Комисарски пост в ЕС,и настъва глад за Пръмова-Кунева
Крис

2013.11.13 | 02:28

12
Тъпите плюнки по Кунева не могат да направят нещата, казани от нея, по-малко верни. Много права е за всичко.
TAPA OVCA

2013.11.13 | 00:29

1
predi 10 dni bivsh agent na chuzdo razuznavane obiavi.V sofia ima okolo 350 deistvashti iagenti.samo 30 rabotiat za balgarskite slujbi.Prizna 4e ima politici raboteshti za chuzdi razuznavania.Pitam az za koi raboti Kuneva...Bila vzela zaem ot DSK...sreshtu koiato ima hiljadi dela i sreshtu firmata im koiato iznudva horata,....naistina li si mislite 4e sme tolkoz tapi...Te i tvoite hora v Plovdiv te usetiha i ti biha shuta na minalite izbori...prodajna amerikanska sgan

2013.11.13 | 02:26

6
Пръмова, знаем че ти подкрепяш всичко. Затваряне на АЕЦ, лишаване от квоти, поробване от МВФ. Готова си на всичко, за да лапаш. Тоя път обаче жалкия ти проект, който всъщност е на Първанов, няма да успее.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини