Бакалов: Отстраняването на Бисеров е пряка заплаха към Доган

  • 12 ноември 2013 07:45

  • 3825
  • 3
Бакалов: Отстраняването на Бисеров е пряка заплаха към Доган
©

Отстраняването на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент е пряка заплаха към Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от от някого си. Това заяви Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен, бивш депутат от СДС, в сутрешния блок на Нова телевизия.

За мен тези 300 000 или 400 000 евро, не е ясно точно колко са, не е истинската причина. Има нещо по-дълбоко, за да ги привика двамата с Местан в сарайте веднага. Реакцията на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е доста показателна. Той заяви, че трябва да чуят личните мотиви на Бисеров - Местан много добре знае, че лични мотиви и оставки не се коментират, допълни още Бакалов.

По думите ми 300 000 евро са мъгла около Бисеров, която разсейва обществото. "Хората започват да се концентрират около това, а истинските неща остават встрани. Сигналът за тези пари е от една година и службата, която го е получила го е проверила. Предполагам, че той е обработен ДАНС и изпратен в прокуратурата. Ако този сигнал стои една години това означава, че прокуратурата не работи за държавата, а за определени кръгове", смята още той.

Имаше един диск, за който преди се говореше. Бившият шеф на НАП, сега депутат от ГЕРБ, Красимир Стефанов се върна с него от Германия и нищо не излезе от него. Явно има защо да мълчи, каза Бакалов.

Що се отнася до бежанците, той заяви, че абсолютно отсъства външната ни политика. Външният ни министър вместо да си чопли нослето,трябваше да си свърши работата, коментира ексдепутатът. По думите му единственото нещо, което остава е да се инкасират негативите. В краткосрочен план това са - реанимиране на Атака и, че можем да видим Шенген през крив макарон, обясни още Бакалов.

Последвайте канала на

3825 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.12 | 19:35

3
Днес АТАКА/еничари/ ще извършат ново национално предателство.

2013.11.12 | 19:35

2
Всички знаем за финансовите зависимусти на господин Сидеров. Ако днес съдейсва да седне Т у Р Ч И Н на председателското място.......така заБРАНЯВА дпс а вероятно е любовник-ца на избрания.

2013.11.12 | 19:35

1
За 24 г . БСП , ДПС , ГЕРБ , НДСВ , СДС , ДСБ докараха Българея до катастрофа ! ПОСЛЕДНИ в Европа ! Управляват ни престъпници ! САМО АТАКА !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини