Бисеров "изхвърлен", защото бил против коалиция ДПС-ГЕРБ

  • 11 ноември 2013 10:00

  • 9470
  • 20
Бисеров "изхвърлен", защото бил против коалиция ДПС-ГЕРБ
© Булфото

Нова версия за „рязкото изхвърляне” на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент от ДПС лансира пред БТВ бившият шеф на Националната разузнавателна служба (НРС) и член на СДС Димо Гяуров. След като обясни, че Бисеров дълги години е отговарял за връзките на Движението с други партии, Гяуров обяви, че бившият зам.-председател на НС вероятно се е противопоставил на нова политическа посока.

„Бисеров е тежък противник на ГЕРБ. Подхвърлям версия тук. Преди дни се формира вариантът за преформатиране на управляващата коалиция (журналистът в Брюксел Веселин Желев написа миналата седмица в личния си блог, че ГЕРБ и ДПС обмислят да свалят правителството и да съставят ново начело с вътрешния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола )”, каза Димо Гяуров. Той допълни, че политически източници, български, са потвърдили информацията от различни места в Европа, включително и от Брюксел.

Според него Бисеров „съвсем не е глупав човек” и едва ли е станал жертва на подобна елементарна игра, която се базира на парични транзакции, които за момента изглеждат ефектно, но в последствие вероятно ще се окажат и съвсем законни.

„Твърдя, че нещо се е случило – било в ДПС, било в управляващата коалиция, което изхвърли Бисеров от политиката. Това според мен е превантивен ход, за да не може той да обясни какво му се е случило”, каза Гяуров.

Той все пак не изключи варианта в основата да стоят пари: „Най-добрите активни мероприятия се правят с щипка истина. Това ми изглежда като класическо ченгесарско активно мероприятие”. Димо Гяуров настоя да се дадт отговори от всички нива на властта, тъй като в момента „се създава една димна завеса от разноговорене. Едно говори вътрешният министър, друго политиците, трето – шефът на ДАНС, който по името си мяучи неуспешно. Аз не им вярвам”. Според него пътят, по който тече информация от службите, е ясен – от „главата”.

Подобно мнение изрази и бившият вътрешен министър по времето на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - – Емануил Йорданов. „Течовете на информация от службите съществуват много отдавна и никога не е имало спиране”, заяви той, като също изрази мнение, че оставките на Бисеров не са самоинициатива. „По-скоро са го напуснали”, каза Йорданов.

Стъпвайки на лични впечатления, бившият колега на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент в СДС Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г., също го определи като човек със сериозно влияние. „Той се опитваше да прави паралелна политика, да създаде паралелен център, чрез който да налага решения на СДС”, каза тя. По думите й това е било и едно от най-големите сътресения в СДС, а отстраняването му е било правилен ход. Въпросът какви са били конкретните причини за това тя препрати към бившия лидер на партията Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9470 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар

2013.12.05 | 12:51

20
Най-голямата простотия,която съм чувал :)Всички видяхме,че само Герб могат да държат настрани Дпс от властта,всички други са готови да целуват гъза на Доган и най-вече Волен!!!

2013.11.11 | 18:44

1
vidql si ti hyi.. gerb nqmat nujda ot dps zashtoto sa po-tyrska partia i ot dps
баба Вуна

2013.12.05 | 12:51

19
Въх, ами ако е вярно ?? Какво ще стане с Ниските Чела и Дребния Вожд --дали ще отидат направо на боклука ?? Много съм притеснена !!!

2013.12.05 | 12:51

18
Безсилни са ! АТАКА върви нагоре и напред ! Дори тия гадове по Нова тв признаха !
Eminem

2013.12.05 | 12:50

17
Атака и БСП ще е по добрия вариант но нямат достатъчно хора!

2013.12.05 | 12:50

16
Затова пишех, че валат ще останат бсп и дпс и поради това не искат избори!!!

2013.12.05 | 12:50

15
На тези от ДПС им се иска това да е причината, но не е :)
Гаргамел

2013.12.05 | 12:50

14
Гяуров,лайно миризливо,ще надминеш Бюрека по простотия.По добре обясни на аудиторията какви ги вършеше Бисер-ага когато бе във вашата крадлива дружина и дали тия парички дето ги превърта в сметките зад граница не са от крадливата ви приватизация,дето я проведохте с Мавъра преди години.Щото ние още помним мършо червена.

2013.12.05 | 12:50

13
Затова бсп и атака не искат избори!!!! Ще останат валат, а дпс пак ще е на коня!!!!
бати шмати

2013.12.05 | 12:50

12
Предлагам в тълковния речник на българския език да се въведе ново значение на думата "политик"-национален предател, партийната принадлежност е без значение.

2013.11.12 | 00:49

8
ГЕРБ,ДПС и БСП са престъпници ! САМО АТАКА ! САМО ВОЛЕН !!!

2013.11.12 | 14:53

11
Майкаимдайба ! Да слушат Сидеров за всичко , а по-добре е да му дадат да управлява ! На тия акъла им идва много късно

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини