Осман Октай: Генерал от ДАНС докладвал на Ахмед Доган далаверите на Христо Бисеров

  • 08 ноември 2013 08:25

  • 10388
  • 39
Осман Октай: Генерал от ДАНС докладвал на Ахмед Доган далаверите на Христо Бисеров
©

Преди няколко дни аз казах, че ще има развитие по случая с Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. Аз днес не бих искал да влизам в общия хор на анализ и коментари на разследването за средствата и транзакциите. Трябва да се каже какви са последствията за държавността, за политиката след тези събития. Това каза бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай по Нова телевизия.

"Познавайки българската политическа кухня през годините и връзката с корупционното делото "Лияни", където бяха замесени много имена на политици от Тройната коалиция. Ако нямаше помощ от външни служби по този случай, той щеше да бъде покрит. Големият въпрос е: Кой и защо е задържал тази разработка?", заяви Октай.

"Гражданите на България са отвратени, институционалността се разпада пред очите ни. Затова има това недоверие, защото хората в политическата кухня са нещо като "котило" те сами се обслужват и си помагат. Олигархичните структури във властта са едни и същи играчи, които разиграват театър. Високопоставен генерал от ДАНС е бил принуден да отиде в сараите на Доган и да му докладва, откъдето Доган нарежда Бисеров да напусне партията. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е бил помолен да изчака пред вратата", направи разкритие Осман Октай.

"Доган в никакъв случай няма да допусне повече Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент да бъде народен представител. Единственото нещо, което се случи вчера, че Бисеров, заедно с Доган направиха това управление в България.Те трябва да понесат отговорност за положението в момента в страната, ако Местан иска да спаси авторитета си трябва незабавно да си подаде оставката. Това руши авторитета на самото правителство", категоричен е бившият зам.-председател на ДПС.

"При управлението на Симеон Сакскобургготски и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от си разпределиха, чрез корпорациите, които управляваха властта. Всички хора, които сега са на ръководни постове в държавата произлизат от тези структури, както и офшорните сметки, които започнаха да излизат на светло. Самият факт, че се мълчи от страна на службите е доказателство, че те са част от тези олигархични структури".

Царя с идването си на политическата сцена пусна корпоративните играчи във властта, а Бисеров ги контролираше години наред. Това обяви анализаторът и бивша дясна ръка  на  Доган Осман Октай. Той е коментира, че от този период се свързват политика и бизнес в общ мафиотски сценарий.

Октай е категоричен, че с бързото отстраняване на Бисеров от политиката и държавната власт, ДПС се е опитало да спаси политика и партията му и да се изпържи само лицето Бисеров. Външният натиск е бил непреодолим, категоричен е Октай. Според него не службите носят информация на Доган, а те управляват чрез Доган ДПС и държавата. Службите имат влияние върху Доган, а не обратното.  Генерал от ДАНС е занесъл данните на Доган, но за сега ще спестя името му. Готов съм ако бъде извикан от разследващите да дам информация, декларира Октай.

"ДАНС има власт върху Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и ръководството на ДПС. Службите са част от обслужването на тези политико-олигархични кръгове", коментира още Осман Октай.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10388 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар

2014.04.10 | 08:10

39
ДПС са престъпници !БСП са престъпници ! ГЕРБ са престъпници на квадрат ! САМО АТАКА ! САМО ВОЛЕН !
ива

2014.04.10 | 08:10

38
Не ги е срам окрадоха държавата..Оставка!
Маги

2014.04.10 | 08:10

37
Естествено, че ДАНС обслужва ДПС и БСП. Припомнете си първите промени на правителството. Прекалено са нагли, за да си признаят обаче.
тони

2014.04.10 | 08:10

36
още колко трябва да ги търпим тия крадци да обират тоя измъчен Български народ? да подават ОСТАВКА стига стия зад кулистни игри
геро

2014.04.10 | 08:10

35
ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА ОТВРАТЕНИ, НО НЯМА КОЙ ДА ГИ ЧУЕ. ТРЪГВАЙТЕ СИ ВСИЧКИ
milka

2013.11.14 | 10:37

8
винаги съм се чудила как може българин да иде в тази турска партия и да служи на турците да ликвидират България,но от това престъпление на Бисеров разбрах ,че и българите могат да цакат турците
Гатев

2014.04.05 | 17:37

34
Milka, В политиката няма никакво значение какъв си като етнос. Важно е да се впишеш добре в схемите и благата потичат към джоба ти! "Гърмят" единици - било от глупост, било от лакомия. За Бисеров не важи това. Той се е набъркал в "бизнес" с който не са съгласни израелските служби. Затова си отива. Но не вярвам да се стигне да присъда - не и у нас...
ВЪХ!БРЯ,БРЯ!

2013.11.15 | 14:38

33
Хайде ,продължавайте да се цепите на крилца и перца.А "тарикатите"-от всички цветове,ще ви клатят още десетилетия,с мазни приказки,за ЕС шенген,колко хубава е"демокрцията",че без ТЯХ" сте за никъде.Без никакъв труд,разпродадоха държавата ви.Имотите са им навън,парите по цял свят,децата им учат навън,и утре ше дойдат да ви командват пак те.Започнаха да си оформят и семейни камарили.Проста и зомбирана до дъно сбирщина-ето това сме!Някой помни ли предишните "народолюбци",къде са ,колко са завлекли,как живеят-НЕ!Скоро ще натресем други,и нови и позабравени стари,който пак ще ни врътнат.И Пак Ганъо с пръст в задника.Но май Ганъо е мазохист.Щом си сменя политиците,като носни кърпи,и всеки нов го клати ,като за последно!
аrhar

2013.11.14 | 10:42

21
Хр. Бисеров казваше , че Б.Б. е свързан с Йосич, а истината излезе друга ... Ковачки и Пешо сумиста ги свързват с Йосич . Ковачки е близък до Доган . Д. Пеевски и Н. Бареков изливат тонове помия срещу Цветанов и Ася Петрова, които работеха по ' Килърите ' . Не е ли очевидно, че Д. Пеевски индиректно защитава Пешо сумиста ? Пешо сумиста беше близък и с Маргините, Чолата . Хр. Бисеров е просто един ' бушон ' в цялата схема ...

2013.11.15 | 14:37

32
S edna duma , kato svinski cherva sa obvurzani .

2013.11.15 | 13:06

31
Единствена АТАКА е чиста партия ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР !

2013.11.14 | 10:37

9
Всички проблеми в страната идват политиката на присъдружната на дпс партия , атака!!!

2013.11.15 | 13:06

30
ДПС са престъпници !БСП са престъпници ! ГЕРБ са престъпници на квадрат ! САМО АТАКА ! САМО ВОЛЕН !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини