Димитър Главчев: Коалиция между ГЕРБ и БСП е невъзможна

  • 30 октомври 2013 20:36

  • 1658
  • 2
Димитър Главчев: Коалиция между ГЕРБ и БСП е невъзможна
©

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в заяви в интервю за Радио К2, че политиците са в основата на това, което се случва.

Вместо да се търсят допирни точки в обществото, от една година виждаме налагането на принципа „разделяй и владей”, а той не е иницииран от сегашната опозиция. Депутатът от ГЕРБ продължи, че самият български парламент е окупиран и може би тази блокада вдъхновява младите хора. Той каза, че ако се абстрахира от битността си на депутат и говори като обикновен човек не може да не каже, че подкрепя действията на младите хора в България. По – добре е младите хора нещо да окупират у нас, отколкото да заминават в чужбина, защото младите хора са бъдещето хора, а те искат своето настояще.

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в каза, че в България от 25 години има изземване на властта от гражданите в полза на една малка група хора. Сега започва обратен процес и е нормално да го започнат най – младите. Тази блокада наистина е на ръба на закона, но в последните сто и четиридесет дни сме свидетели как хиляди хора преминават по осем километра на ден по улиците на София, но управляващите не ги чуват и забелязват. Политиците трябва да приемат това, което се случва и най – нормалното нещо в момента е да се проведат едни избори и всички да ги приемат като честни, за да няма спекулации.

На въпроса на Клара Маринова какво ще се случи, ако ГЕРБ загуби изборите, събеседникът й отговори, че когато правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г си е подало оставката, от ГЕРБ не са казвали, че няма да си тръгнат, защото ще дойде Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, това не е продуктивно мислене. Трябва да се осигури някакво стабилност и хората да вярват, че всичко се случва истински, а няма манипулации. Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в още веднъж заяви, че най – нормалното като изход от кризата е правителството да си подаде оставката. Няма го необходимото доверие в него. В момента нито една институция не работи както трябва, а има изключително тежки проблеми. В този ред на мисли трябва стабилно управление, което да се ползва с доверие. Сегашното правителство не може да предложи нищо съдържателно.

 Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в заяви за бюджет 2014, че това е един технически бюджет, на който най – трудното за изпълнение е приходната част. Иначе политиките като говорене звучат добре, но ако се върнем в годините назад това всички са го говорили. Депутатът от ГЕРБ продължи, че правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е било заложило за тази година 10 % увеличение на пенсиите, сега евентуално швейцарското правило ще влезе в сила от юли догодина и то с 2-3 %. Управляващите са давали и щедри обещания за справяне с контрабандата, но това също не се случва. Последните няколко месеца приходните агенции буквално се провалят в събираемостта. Не се случват и обещанията в сферата на данъчното облагане, запазва се плоския данък.

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в каза, че не знае какви буфери са предложени в бюджета, има едни петстотин милиона за проекти за развитие и растеж на регионите и сто милиона за образование на проектен принцип. Интересно е обаче кой ще оценява проектите и ще определя кой ще спечели. Има съмнения, че начинът на разпределянето на тези пари няма да бъде прозрачен. Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в каза, че от ГЕРБ са отчели като грешка, че не са застъпили достатъчно социалната политика и затова фокусът в бюджет 2013 е бил точно в това. Отчетена е била и грешката със забавянето на увеличението на майчинските и затова е било предложено именно от ГЕРБ. Големият проблем в момента е, че са делегитимирани основните органи на управлението.

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в коментира и темата възможна ли е голяма коалиция между ГЕРБ и БСП. Тези идеи са повлияни от примера на Германия и Австрия, нашето общество обаче трудно може да де сравнява с това в тези две държави. Българските граждани не биха приели добре една такава коалиция, тя в момента е невъзможна. Има много десномислещи хора, които въобще не са представени в парламента и затова единственият вариант е минаване през избори и ако няма съмнения за манипулации вече да се мисли за коалиции. В Германия всичко е било прозрачно, докато у нас сегашната тройна коалиция е направена в задкулисие.

Димитър Гравчев каза, че му е странна и позицията на Реформаторския блок, който се изказва най – остро срещу ГЕРБ, което е странно. Това не е нормално, защото някои от тези партии са сестрински по линия на ЕНП. Всъщност Реформаторският блок е най – нормалния естествен съюзник на ГЕРБ. „Трябва да се търсят принципни мостове за водене на Бъргария към по – добро. Разделението между българските граждани е прекалено, за съжаление голям принос за това имат политиците”, завърши Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в разговора си с Клара Маринова в ефира на „Радио К2”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1658 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.10.31 | 13:05

2
НЕ Е ВЪЗМОЖНА, ЗАЩОТО СЕР-ГЕЙ ДЪРЖИ КОМУН ИСТИТЕ (БАБИЧКИТЕ) А МОНИКА ИКОНОМИКАТА. ЗА КОАЛИЦИЯ НЕ, АМА В ЕДНА ТРОЙКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! САМО ДА НЕ РАЗБЕРЕ СТРЪВНИЦАТА МАЯ.

2013.10.31 | 11:18

1
grypata ot xora e 200 osnovni igrachi ot 25 godini 4000 obslyjvashti slygi po gradovete cialata mafia ot prestapnici e v sofia toia cialata paplach tartei kradlivi koito prez celia si jivot ne sa rabotili sa predateli moshenici izmenici na rodinata razgrabili darjavata .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини