Каракачанов за продажбата на земята ни: Може някой в Брюксел да се понамръщи

  • 23 октомври 2013 09:08

  • 2072
  • 5
Каракачанов за продажбата на земята ни: Може някой в Брюксел да се понамръщи
© Булфото

Това, което се случи в парламента, повдига въпроса какво се случва със собствеността в България. Големият проблем не е с един холандец, който би могъл да купи земя, става въпрос за онези фондове, които са абсолютно анонимни и от години купуват земя в България. С гласуването в парламента въпросът за продажбата на земя на чужденци не е решен. Това заяви председателят на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в сутрешния блок на БНТ.

Според него обединяването на гласовете на БСП, ДПС и „Атака" показва, че парламентът вече не мисли партийно и идеологически. Това решение обаче ще повдигне един дебат за собствеността на земята в България. Големият проблем с българската земя, според Каракачванов, е с инвестиционните фондове, които изкупуват земеделска земя и никой не знае кой стои зад тях.

Това, че си защитаваме националните интереси, не означава, че ще си развалим европейския облик, смята Каракачанов. По думите му, България си е изградила облика в Европа на държавата, която винаги с всичко се съгласява. Може би някой в Брюксел ще се понамръщи, но пък друг ще се позамисли, че България трябва да бъде третирана като достоен партньор, подчерта Каракачанов.

Последвайте канала на

2072 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.10.24 | 08:56

5
ВМРО ме кефят,те с нужни в управлението.
alexandra

2013.10.24 | 08:56

4
много точно, Каракачанов! изразяваш и моите убеждения! по мое мнение, трябва да се стягате за следващото НС!
браво

2013.10.24 | 08:56

3
браво на ВМРО,имало и някои който да мисли за България

2013.10.24 | 08:56

2
Bravo na karakachankata

2013.10.23 | 16:31

1
Абе хора, проблемът може да бъде разрешен много лесно. Нека всичко се продава, земя, въздух, няма значение, но цената да е такава, че да е непродаваемо. Пък който реши да плати цената - да е жив и здрав.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини