Красимир Каракачанов е кандидат - президентът на ВМРО

Окончателните решения ще бъдат взети на организационен съвет на партията на 16 юли.

Обсъждат се и имена за кандидат кметове по райони, извън структурата на ВМРО, каза още Джамбазки и уточни, че софийската организация иска да се яви и на двата вота самостоятелно. Такова настроение има и в цялата страна, посочи още той.

Ангел Джамбазки заяви, че ще внесе доклад в Столичния общински съвет, с искане да бъдат премахнати всички рекламни елементи и билбордове в София поне за една година, съобщава Дарик.

По думите му, причината е, че Наредбата за пореден път се обжалва в съда. Общинският съветник заяви, че ще настоява да бъдат свалени всички рекламни елементи по време на изборите и градът да се изчисти, докато бъде изготвена нова наредба, която да е добре направена, за да не се обжалва.

Коментари

  1. 2015.06.27 | 16:37
    Никъде в тази държава не виждам някой да се кандидатира например за фермер или за земеделец или в краен случай за управител на психиатрия - ами всеки иска да става или кмет или президент . Моят съвет е следният : трябва най-напред да се претеглите на някой кантар в бившата "РОДОПА",а след това да скочите в морето за проверка-дали главата Ви става за шамандура и след този тест вече сте готов .......
  2. 2014.10.17 | 17:16
    Смех в залата ! Докато този служител на ДС е начело ще има само мъка. Да си го вземат в някоя телевизия та да видят талант. Дръжка за тесла не става от този не президент.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет