Нинова: Крайно време е политиците да започнем да изпълняваме обещанията си

  • 22 октомври 2013 08:08

  • 1675
  • 11
Нинова: Крайно време е политиците да започнем да изпълняваме обещанията си
©

Снощи се прибрах късно от резиденция Лозенец. Не помня в колко часа. Важно е съдържанието на разговора, а не в колко часа и къде се е провел. Убедена съм, че имаме един много смислен бюджет. Съвсем нормално е двете партии, които подкрепят кабинета да се събираме и да обсъждаме толкова важни теми, като бюджета.

Това каза пред камерите на TV7 Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за от БСП. Тя коментира среднощната среща между БСП и ДПС по повод съставянето на Бюджет 2014 година. До края на седмицата бюджета трябва да е факт. Тази среща беше за последни уточнения на цифрите и харчовете. Бюджетът е разумен. Разходите са покрити с достатъчно приходи. Залагаме с 1,4 млрд. лева повече приходи от данъци. Тези пари ще дойдат от нормалното икономическо развитие, борбата със сивата икономика и борбата с контрабандата. Това е един компактен пакет от мерки, който съм сигурна, че ще проработи, убедена беше Нинова. Имаме предизборни ангажименти, които съм сигурна, че ще изпълним. Говоря специално за социалната сфера, по която съм специалист. Полагаме всички усилия за да дадем коледни добавки. Припомням, че работим с бюджета на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, в който не е предвиден нито един лев за това. Трябва да намерим тези пари от друго място, категорична беше соцдепутатката.

Направихме много в социалната сфера и ясно показахме, че дори в политиката на икономии може да се отпускат пари за социалната сфера. Крайно време е в политиката да започнем да изпълняваме обещанията си. Твърдо заявявам, че до края на мандата на правителството данък лихва ще падне. Ние като опозиция бяхме против този данък. Постъпленията от него са сериозни и в момент на криза финансовият министър не може да се откаже от тези свежи средства. Обещавам, че постепенно ще намаляваме лихвата по този данък и до три години той ще изчезне, категорична беше Нинова. Не сме забравили ангажимента си и ще създадем 250 000 работни места. С първия самостоятелен бюджет на кабинета "Орешарски" искаме да покажем на хората, че има и друг път, и други възможности. Отново повтарям, че трябва да почнем да спазваме обещанията си. С ДПС имаме различия по плоския данък, но до края на мандата ще въведем семейно подоходното облагане, завърши Нинова. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1675 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
ДО КУРНЕЛИЯ

2014.03.06 | 12:19

8
КУРНЕЛИЯ,ТИ СИ СПЕЦИАЛИСТКА ПО КРАДЕНЕТО И ЗАБОГАТЯВАНЕТО. ОТ БЕДНА СОЦИАЛИСТКА СТАНА БОГАТА КАПИТАЛИСТКА. ФАКТ. И НЕ НИ МИСЛЕТЕ ,ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ РОМИ И МАЛОГРАМОТНИ ПЕНСИОНЕРИ.
Нема леви,нема десни!-Цакайте БАЛЪЦИ!

2014.03.06 | 17:27

11
Съсипахме най-гиздавата държава на Балканите.С нашата извечна българска лакомия, за имоти и имане.Пуснахме облечените в целия спектър на дъгата "политически хиени",да грабят безнаказано,и да продават за грошове промишленост за милиарди,узакониха грабежа си законово с неустойки и такива защитни механизми,че и 1000 партии дасе сменят-все едно.Зашо сте толкова наивни вече четвърт век.КОЙ ще развива производство и промишленост-чужденци? ХА,ХА,ХА!Та те се чудят къде да пласират тяхното производство.Тука само на ишлеме.Това е.А вие ,си чакайте да паднат на коча топките.Не става!Искахте дюкянчето и нивиците на дедо?-Ето ви ги-хайде бачкайте!И тях ще ги лапнат!С ваше съгласие-ДОБРОЗОРНО!-Тъпунгерска сбирщина! Лапай кривака цял живот!
АТАКА-ДПС-БСП шведска тройка

2014.03.06 | 12:20

10
НЕИЗПЪЛНИМО! БЕЛЕНЕ-НЕИЗПЪЛНИМО! 250 000 ---ко'а? Измамници само циганите ви вярват!защото само те не работят и взимат повече от работещия Българин. Какво стана с Частното Енерго на Бат'Сали?Ако беше Българин щеше до сега да "ТЪРКА НАРА" Ще стана КОМУНИСТ тогава когато построите Белене ,това означава НИКОГА!

2014.03.06 | 12:20

9
Крайно време е да си ходите, боклук комунистически. Ти го гониш и го плюеш, то вика: "ще ми сипете ли допълнително"! По-нагло, гнусно и долно същество от комуниста няма, нама открито.

2013.10.22 | 19:13

7
Обещанията към народа или към тия които ви дърпат конците? И така не разбрахме КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ?

2013.10.22 | 19:13

6
Даже имате обещание и за намаляване на субсидиите за партиите. Да, ама не. Важното е да не ви се бърка в джоба.
Крайно време е да ви почнем

2013.10.22 | 19:13

5
ДА,наистина е крайно време да ядат бой, и да си ходят . До кога ще ги търпим такива идиотки ? Като почнем от Станишева и стигнем до Овчаров, минем през Местан и стигнем до Сидеров и продължаваме нататък. Трябва си тоягата.

2013.10.22 | 19:13

4
аз мисля че е крайно време да ядете бой и да си ходите.
krano vreme:da zakriem taq ciganska darjava

2013.10.22 | 19:13

3
Нинова: Крайно време е политиците да започнем да изпълняваме обещанията си
145

2013.10.22 | 19:12

2
Тая е по згодна от Мая
АТАКА-ДПС-БСП шведска тройка

2013.10.22 | 19:12

1
Корнелия,нищо няма да направите щом Волен(ПСОХОТО) го няма!250 000 работни места???Колко заеми ще вземете разбрахте ли се?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини