Ангел Найденов: Защо армията е в такова незавидно състояние?

  • 25 септември 2013 13:49

  • 1426
  • 4
Ангел Найденов: Защо армията е в такова незавидно състояние?
© Булфото

Предложих - ГЕРБ, като мислят по темите за вот на недоверие, да мислят по темата за вот на недоверие на себе си, за състоянието на армията и отбраната в период от 4 години. Това каза пред журналисти в Министерски съвет министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

„Хубаво е хората, които дават пресконференции, внимателно да гледат какво се случва, предлага и очаква. Хубаво е да се дадат отговорите за състоянието на техниката, защо българската армия е в това незавидно състояние. Хубаво е да се дава отговор защо 4 години всички тези, които бяха вчера на пресконференцията, не направиха нищо, за да реализират като цяло поне един проект в рамките на своите т.нар. инвестиционни намерения. 4 години управляваха, правеха намерения, градяха програми, за да се окажем днес в състоянието, в което се намираме”, заяви министърът.

„Решаваме проблема с акумулаторите с пренасочване на средства и с търсене на допълнителни възможности за финансиране на програмите за поддържане на въоръжението и на военната техника. Смеем да мислим за реализация на част от малки модернизационни проекти в рамките на 2014 г. Преди да стигнем до отговорите на въпроси, свързани с бъдещето, е хубаво да се намерят хората, които трябва да отговорят за миналото. Това са хора, които вчера правиха пресконференция и които вместо да търсят отговорите на големите въпроси, свързани с военната сигурност на страната, тръгнаха в посоката на коментар по структурните промени в Министерството на отбраната”, добави Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

„Няма увеличаване на общата численост на специализираната и на общата администрация както в министерството, така и в структурите на мое подчинение. 86 са бройките, които са по-малко при новата структура”, обясни той.

Последвайте канала на

1426 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.10.07 | 20:33

4
Гербер и мислене... г-н Найденов, тези две неща са абсолютно несъвместими по простата причина, ча за мисловния акт е необходимо наличието на субстрат, т.е. мозък, а при тях този субстрат липсва! Примери- милион, най-пресният- от днес!
Майор Ганьо

2013.10.07 | 20:33

3
СМЕШНА АРМИЯ!
Майор Ганьо

2013.10.07 | 20:33

2
СМЕШНА АРМИЯ!
vc

2013.09.25 | 19:01

1
ти кажи бе гнидо,нали си министър?или е лошо наследство ,вече 24 г.?????????????ОСТАВКА ОСТАВКА..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини