Ангел Найденов: Управляващите се скриха зад националния траур

  • 17 юни 2011 09:03

  • 982
  • 0
Ангел Найденов: Управляващите се скриха зад националния траур
© Булфото

Това заяви депутатът от левицата Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен по повод вчерашните дебати по вота на недоверие в парламента, който продължиха рекордно кратко – само три часа и половинав, предаде агенция КРОСС.

Според него с решението си разискванията да не се предават пряко по националните радио и телевизия, управляващите са се опитали да скрият дебатите от българските граждани.

„Това беше опит да се скрие дебата от българските граждани, като се използва Денят на национален траур, т.е. като се използва кръвта на загиналите. Защото това беше аргументът, с който мнозинството отхвърли предложението за пряко предаване. Отхвърлиха още веднъж и предложението да отложим дебата, като по този начин се опитаха да се скрият зад трагедията на хората”, каза Найденов.

„Лично аз съм страшно разочарован от това, което се случи в пленарна зала. Темата и очакванията на хората не предполагат такова отношение, каквото беше демонстрирано от страна на ГЕРБ и министрите”, допълни депутатът от БСП.

Той обаче е на мнение, че до голяма степен вотът на недоверие е постигнал целите си заради дебатите и коментарите в обществото. „Същинският дебат бе извън залата”, посочи депутатът.

Решението на Синята коалиция и „Атака” да напуснат залата Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен определи като подкрепа за правителството.

Последвайте канала на

982 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини