Ивет Добромирова: Няма задкулисие в сделката за печатницата на БНБ

  • 17 септември 2013 07:52

  • 3846
  • 2
Ивет Добромирова: Няма задкулисие в сделката за печатницата на БНБ
©

По  повод сделката за печатницата на БНБ мога да кажа, че тя е одобрена от УС на банката. Нелепи са твърдения на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, че има някакво задкулисие в сделката. Това заяви Ивет Добромирова, говорител на Служебното правителство, в сутрешния блок на БТВ по повод думи на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, че кабинетът на Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май е взел редица "грозни решения".

Ние имахме най-краткият мандат, свършихме много работа, но и много врагове генерирахме, каза още тя.

Тя заяви, че е засегнато Служебното правителство.

Добромирова отказа да отговори на повтореният няколко пъти въпрос: "Къде е Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май?".

Нека да коментираме "грозните решение" като справяне с бедственото положение в Неделино, болницата в Девин, няма как да не премина и пред темата за енергетиката, където бяха разсекретени 200 договори, от които стана ясно кой и за какво работи в сектора, както и много други, обясни говорителката на кабинета "Райков". Що се отнася до обществените съвети, тя заяви, че те са били формирани след протестите февруари.

Минути по-късно Ивет Добромирова заяви, че Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май изпълнява задълженията си на посланик. "Искам да кажа, че това правителство беше програмно и се отчиташе чрез т.нар. "медийни литургии". Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май се почувства засегнат от думите,  които не отговарят на истината.  Атаките срещу Служебният кабинет започват и свършват, може би, заради разпределението на държавата в банките", заяви Добромирова. 

Попитана дали се знае как върви разпределението на тези пари, тя отговори, че не е ясно.

Последвайте канала на

3846 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.09.17 | 15:20

2
НЕ СТАВА ЯСНО ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРОДАВАТ ПЕЧАТНИЦАТА. НИЩО НЕ ГО НАЛАГА.

2013.09.17 | 15:20

1
Лъже кучката Добромирова ! От същото котило като Безуханова , Кунева - Пръмова, Цветелина Бориславова , Кристалина Георгиева ! Бългоромразки , предателки !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини