Яне Янев: Системата всеки момент ще рухне

  • 15 септември 2013 09:45

  • 9136
  • 36
Яне Янев: Системата всеки момент ще рухне
©

РЗС няма как да бъде дублирано, Яне Янев също, коментира лидерът на РЗС в предаването "Не светло" по Нова телевизия сравнението между него и Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва и неговият нов политически проект.

"Това, че някой е направил заявка, че ще прави партия нищо не значи, това в България е много трудно. Ценностите са рухнали и много трудно може да се формира фактор в политиката от този проект", каза Янев.

"По-важно е кой какво прави. Тези които са ме обиждали след това публично са се извинявали в ефира, Аз не искам да ме сравняват с когото и да било. Аз съм антикомунист и в моето семейство не е имало такива. Аз съм казал, че ако съберем необходимия вот ще уволним Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - нищо друго, не трябва да се спекулира с това", обясни лидерът на РЗС.

В България не се говори истината, не се говори срещу корупцията и срещу тайните схеми, говори се, това което е удобно на една политическа партия. РЗС е извънсистемен играч, ние считаме, че тази система работи грешно срещу държавата и срещу народа. Ние искаме нова Конституция, искаме промяна. Аз мога да критикувам, който поискам, защото съм самостоятелен", каза Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

"Според мен българският политически живот е на корпоративна основа, той е обсебен. В момента нямаме правителство на Орешарски и на тройната коалиция, а на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Пеевски в момента е един от най-големите играчи на прехода и го доказа. Той беше употребен, а от друга страна си подреди много добре своята пирамида. Той контролира БСП", обяви Янев и добави, че в ДПС повече се чува думата на Пеевски, отколкото на Доган, то е по-добре обезпечен, отколкото обръчите на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Той успя да завладее ДПС отвътре. Той е най-добрият играч".

"Третата партия, която Пеевски владее е партия "Атака". Защо Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не каже като председател на антикорупционната комисия кой владее корупцията? Той е над всички останали. Ако Пеевски реши лично правителството на Орешарски да падне, това ще се случи за по-малко от 24 часа. Той държи повече от половината депутати Да не мислите, че те стоят там заради депутатската си заплата", обяви лидерът на РЗС.

"Реформаторския блок бил по-скоро реаниматорски блок и целял да върне стари хора от дясно във властта. Това е политическа шизофрения. Ако това е реформата в българския политически живот - тури му пепел. Аз винаги съм бил в десницата. Аз не се страхувам от тях, защото заедно всички те ще направят сбор от нули", обясни той. "Не е съставен на чиста основа Реформаторския блок, просто някой даде сигнал и го сформираха. Според Янев това са Държавна сигурност и БСП, които се страхуват да не се смени моделът в България".

Според Янев в момента има само една стабилна партия и това е ГЕРБ. Трябва да се поеме политическа отговорност и да се върви към радикален край, да се спре тази агония. Няма да усетят политиците, кога ще се срине цялата политическа система. Въпреки политиците ще има срив, прогнозира Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. "Краят ще е близо, защото хората няма да издържат още дълго. Българският народ определя кой каква роля заема в политическия живот".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9136 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар

2013.09.17 | 18:49

21
Тоя пак е излязъл от стационарното лечение и е на път отново да си го приберат.Една карикатура на "политическият елит"-Яне ,Тиквун,Фидоска,Цвъкю,Плевнокио и тн кошмара на всички българи

2015.03.03 | 14:44

36
Еи цьрвул маи си мислиш че ти си наи-здравия.Ти си наи-болния отпред назад и всички които си изброил ти стоят отзад и все си им наведен.Кошмара са ГЕЯ,БЕЯ И ЗЛОДЕЯ,вече и ЕС го казаха.
12314

2015.03.03 | 14:44

35
ООООООООООООООО ЯНЕ ПАК ЛИ НАЛАПА БОЙКОВИЯТ ФУЙ.БЕШЕ СЕ ЗАГУБИЛ АМА ЯВНО БОЦИТО ТИ Е ПРИВЕЛО ПАРИЧКИ ДА ИЗКОЧИШ НА СВЕТЛО.КАТО ТЕ ПОМНЯ КАК ЩЕШЕ ДА ГО УВОЛНЯВАШ КАК РАЗМАХВАШЕ ПАПКИТЕ СРЕЩУ БОЦИТО.ТИ СИ ЕДИН ПОМИЯР.И ТИ ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА ВИДИШ СКОРО.

2015.03.03 | 14:44

34
Ах клетичкия,как му се иска да е под крилцето на Пеевски и да цуца,да цуца.....докато си напълни търбуха както той си знае.Ама и Любица що не му зададе въпроса на къде се запъти партия РЗС и къде замина офиса им.Той е празен,явно Яни го е пренесъл и него на село.Там при животните дето отглежда.
Грешка

2015.03.03 | 14:43

33
Системата е рухнала повече от 20 години, няма икономика, социална сфера, образование , здравеопазване, вътрешна сигурност проядена от неграмотност и корупция и т.н. Нищо повече не може да стане освен гладни бунтове зимата, след това някакво правителство, после отново старото и...Хан Крум е знаел как се прави от това държава,а не Аварска империя,ама...

2013.09.17 | 18:52

32
Не може ли да замълчиш поне 2-3 месеца,докато напълно те забравим.Тя и партията ти дали съществува още?
ЯНЕ Е ИДИОТСКИ ПРАВ!

2013.09.17 | 18:52

31
СИСТЕМАТА ЩЕ РУХНЕ ,НЕМИНУЕМО! ЩЕ ИМА ГЛАДНИ БУНТОВЕ ТАЗИ ЕСЕН И ЗИМА! ТИЯ НЕЩАСТНИ ПОМОЩИ ,КОИТО ГИ РАЗДАВАТ И ЗАЛЪГАЛКИТЕ С "евтиния ток"--НЯМА ДА ПОМОГНАТ НА КОМУНЯГИТЕ! РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК Е "реаниматорски" КОЙТО ЦЕЛИ ДА РЕАНИМИРА "СОЦ-КЕНЕФА" НА ПАРТИЯТА--нищо друго!

2013.09.17 | 18:51

30
Пеевски това,Пеевски онова-ще рече човек,че си влюбен в него.Вземи му се издупи да ти разпори задника,да ти мине мерака.
старшината

2013.09.17 | 18:51

29
АБЕ ТИ ЖИВ ЛИСИ КА ДЕ СЕ ЗАГУБИ ДА НЕ БЛИЖЕШ РАНИТЕ НА ТИКВАТА ---- ГЕРБЕРСКА ПОДЛОГА .

2013.09.17 | 18:51

28
Системата всеки момент ке рухне , оти много сме я рукали! И сакаме още ,ама нещо ни пре.....аа!Викам дека и аз пак да се покажем ,белким нещо намажем!

2013.09.16 | 23:41

2
Шой па като се покаже може на некой да го намаже.
!

2013.09.17 | 18:50

27
21 и 22 е писано от един и същ човек,усаинския траверс е сигурно

2013.09.17 | 00:43

3
курвю ангелов,лапай бахура гнусор черен и спри да ръсиш нещо което нямаш(в твоя случая ум)

Добави коментар

Водещи новини