ДСБ към Орешарски: България заплашена ли е от терористични атаки?

  • 13 септември 2013 15:42

  • 2978
  • 6
ДСБ към Орешарски: България заплашена ли е от терористични атаки?
©

Към този момент не е ясно има или няма заплаха за страната ни от евентуални терористични атаки, във връзка с кризата в Сирия. Това твърдят от ДСБ.

В специално писмо до министър-председателя Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, тъмносините поставят въпроса със сигурността на българските граждани, а причина за коментара е разминаване в изказванията на вътрешния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола и думи на зам.-шефа на НРС след заседанието на Съвета за сигурност към Министерски Съвет от 30 август. От ДСБ искат и премиерът да им предостави актуализирания Националния план за борба с тероризма.

По думите на зам.-председателя на ДСБ ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров е объркващо вътрешният министър да твърди, че правителството не разполага с данни за наличие на пряка терористична заплаха, а заместник-началникът на НРС да каже точно обратното. „Вицепремиерът Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола заявява, че правителството не разполага с данни за терористична заплаха на територията на България. Зам.-директорът на НРС заявява, че във връзка с кризата в Сирия, службата и други сродни на нея у нас разполагат с достоверни данни за реални потенциални заплахи за сигурността на страната, на отделни нейни структури, представители и граждани”, обясни Атанасов. „Искаме да питаме кой казва истината. Има ли терористична заплаха за България, произтичаща от кризата в Сирия или няма заплаха”, допълни той.

От партията ще изпратят и въпрос към председателя на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, който касае зоната за сигурност около Народното събрание, която според Албена Палпурина е незаконно разширена. „Очевидно е, че зоната е много по-голяма от 20 м. На места достига повече от четири пресечки от сградата на Народното събрание. Чрез какъв акт администрацията е определила зоните за заграждения на Народното събрание Как е съгласувала тези зони, защото те са длъжни да ги съгласуват с МВР и с кмета на Столична община”, обясни Палпурина.

До сега от ДСБ са изпращали пет въпроса до кабинета "Орешарски", касаещи най-вече съмнителни по думите им назначения и уволнения, но са получили отговор само на четири от питанията си.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2978 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.09.14 | 00:51

6
ТЪМНОСВИНИТЕ
Ти пък!!!

2013.09.14 | 00:51

5
Че той откъде да знае? Нали първо трядва да пита Серго и Доганя и тогава ще ти отговори!

2013.09.14 | 00:51

4
Що питаш Орешарски ? Питай тате ПРИВАТИЗАТОРА, той е от тяхната боя.
седерастки боклуци

2013.09.14 | 00:38

3
Разкарай се бе, боклук.
privatizator

2013.09.13 | 21:13

2
aaa deiba maamy na va6iq ciganski vojd kostov deiba mamito vi i na vas zatvor za vsi4ki vi!

2013.09.13 | 21:12

1
Не!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини