БТВ направи реклама на Николай Бареков

  • 13 септември 2013 08:47

  • 6617
  • 21
БТВ направи реклама на Николай Бареков
©

Харалан Александров от Реформаторския блок върза тенекия на БТВ. Той трябваше да участва в дискусия с Мирослава Кортенска за бъдещето на Реформаторския блок. В момента той не е в студиото и нямаме връзка с него по телефона, обяви Генка Шикерова. Съжалявам за това, каза Кортенска. Няма защо да съжалявате, може да ни се получи по-интересно, каза Генка Шикерова.

Мирослава Кортенска, която нашумя покрай скандала с Научния фонд довел до отстраняването на Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко от Министерството на образованието, обвини новия Граждански съвет на Реформаторския блок, в който участвали хора на Иво Прокопиев.

Михаил Неделчев ходеше с бял смокинг на рожден ден на Илия Павлов. Как този човек ще отвоюва държавата от мафията, попита Кортенска. В Гражданския съвет е поставен Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, който е проверяван за сделка заедно с бившия финансов министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, на преден план е и бившия председател на фондация Демокрация по времето на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, когато Майкъл Чорни беше рекетиран да дава пари за тази фондация и „Бъдеще за България“.

Така формирани, Реформаторският блок не са решение за дясното, а част от този проблем. Те се свързват с много от сделките, които са несправедливи за България, става въпрос за правителството на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, каза Кортенска. Това е патерица, беквокал на ГЕРБ. В момента се разработва и опакова този граждански съвет, в който участва и Харалан Александров, в който чрез неутрални личности ще се прикрият биографиите на ДСБ, СДС и хората на Кунева.

По телефона се включи Стефан Гамизов, който остро разкритикува ДСБ и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, като го обвини, че той е свързан с руската енергийна олигархия. Аз съм ярка фигура на прозападните енергийни проекти, похвали се Гамизов. Реформаторският блок е опит Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - да се върне в политиката след като беше изхвърлен от там.

Гамизов реши да разкритикува БТВ и националните медии. Прави ми впечатление, че не се допуска възможността да има израстване на политически лидери извън обичайните БСП, ДПС или Реформаторския блок. Като ги поканите рано сутрин ще ви разказват приказки за последните години. През следващите седмици ще изненадаме политическата класа и вдясно и вляво, закани се Гамизов.

В края на разговора обаче се стигна до комичен момент. Кортенска, която често гостува в ТВ 7 призова да се даде път на новите лица като Николай Бареков. Той вече стана политик, включи се Генка Шикерова. Вие бихте ли гласували за него, полюбопитства Константин Караджов. Аз съм пристрастна към Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, той има желание да помогне, видя се че е приет добре в страната, когато беше посрещнат с песен в Забърдо, каза Кортенска. И накрая призова БТВ да му пожелае успех в кампанията, която стартира. Това е първият случай, след като Бареков напусна БТВ, в който водещите на сутрешния блок коментираха неговото включване в политиката. Досега името на най-дълго задържалия се водещ на "Тази сутрин" беше тема табу и наследниците му умело отклоняваха дори зрителите, които коментираха неговите изяви в ТВ7.

Последвайте канала на

Novini.bg
6617 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2013.10.31 | 02:16

21
дааа, толкова е добре приет из страната! Замериха го с фекалии, плюха и ритаха микробуса на медията му. А пенсионерите в Благоевград искаха да го линчуват и той каза "хайде, удряйте ме" - скрит зад два реда охранители. Аре да си eбe пyткaтa майна!
Продажници

2013.10.31 | 02:15

20
БТВ се продадоха точно като ТВ7 и Бареков. Лика прилика са си, що да не се хвалят взаимно? И щом така са захапали Реформаторския блок, значи той е единственото останало свястно нещо в бг политиката.
бай Асан

2013.09.16 | 09:37

19
Май ще излезе верно, че мамин делянчо е прилапал и бтв
Doktora

2013.09.16 | 08:23

18
Oshte edin umrial politicheski plazmodii v politikata
linc

2013.09.16 | 08:23

17
Еми да добрата телевизия знае къде е печелившия коз

2013.09.16 | 08:23

16
Каво му е на капута най оикновен помияр.
анализатор

2013.09.16 | 08:23

15
Не е случайна рекламата на Бареков. От БТВ знаят, че кампанията му ще е успешна и се приготвят лекичко, щот после да могат да го канят в студиото

2013.09.14 | 12:58

14
НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

2013.09.14 | 12:58

13
HAIDE ZAPOTCHNA SE. TAKTIKITE NA BSP I DPS. POTCHVAITE DA PLUETE REFORMATORSKIAT BLOG I VAZHVALIAVAITE PEDERASA BAREKOV.DIREKTIVATA NA DELIAN PEEVSKI E SPUSNATA.
MOLI

2013.09.14 | 12:58

12
Г-ЖО КОРТЕНСКА, ВЕЧЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ ВИ ГЛЕДАМ И НЕ СЪМ МНОГО УБЕДЕНА ,ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА ДЯСНА.СПОРЕД ВАС БАРЕКОВ ДЕСЕН ЛИ Е ИЛИ Е ЛЕСЕН-ЗА КУПУВАНЕ?НО ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР ,А НА ВАС ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ПЕЕВСКИ- ИМА МНОГО ПАРИ,ДАЖЕ ОТКРАДНАТИ ОТ СОБСТВЕНИЯТ МУ БАЩА.ТАКА,Ч СМЯТАМ М.НЕДЕЛЧЕВ ЗА МНОГО ПО-МОРАЛЕН ОТ ПЕЕВСКИ И НЕ САМО,А ДЕСТИНА НИВА ПО-ВИСОКО ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини