Парламентът обсъжда финансовата рамка на ЕС за 2014-2020 г.

  • 13 септември 2013 07:24

  • 812
  • 0
Парламентът обсъжда финансовата рамка на ЕС за 2014-2020 г.
©

Парламентарният контрол ще започне с разискване по питане на депутатите Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в към премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 за преговорите за многогодишната финансова рамка на Европейския съюз за периода 2014 – 2020 г.и българската позиция. След това парламентарният контрол ще продължи с питания към 13 министри от кабинета.

Към министър-председателя Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 са отправени две питания от депутатите от ГЕРБ Делян Добрев и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.
Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова ще отговаря на питане от народния представител от ГЕРБ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник. Заместник-министър председателят и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола ще отговори на 9 въпроса от народни представители.

Последвайте канала на

Novini.bg
812 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини