Борисов: По-добре "калинки" във властта, отколкото "криминалинки" (видео)

  • 11 септември 2013 11:45

  • 9834
  • 78
Борисов: По-добре "калинки" във властта, отколкото "криминалинки" (видео)
©

Смятаме за необходимо наши депутати да участват в парламентарните комисии. По този начин ще знаем какво замислят от тройната коалиция и ще можем да го предотвратим.

Това каза в кулоарите на парламента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, предаде репортер на Novini.bg. Върнахме се в Народното събрание, защото ЕНП не одобряваше това положение. Получих много ценен съвет от Вилфред Мартенс, че в политиката няма нищо по-лошо от празен стол, допълни Борисов. Ще искаме вот на недоверие тогава, когато има смисъл. Към момента Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и "Атака" подкрепят силно правителството и няма начин да ги свалим, убеден беше той.

Борисов коментира и учредяването на новата партия БАСТА от страна на Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Пожелавам им успех. Това са хора, които не попаднаха в нашите депутатски листи и не успяха да влязат в парламента. Надявам се от БАСТА да се занимават повече с тройната коалиция, отколкото с ГЕРБ, обяви Борисов. На въпрос дали го е страх от отмъщение от страна на Сретен Йосич бившият премиер обясни, че винаги е работил и служил в интерес на България. Работихме в унисон с всички европейски служби и си свършихме работата. Йосич е в затвора и няма какво повече да коментирам.

Крайно време е да стане ясно кой носи отговорност за назначенията в този кабинет. Ще използвам техните изрази. По-добре "калинки" във властта, отколкото "криминалинки", които плъзнаха в цялата структура на държавата и превзеха ръководните постове, категоричен беше Борисов. Надявам се, че Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е разбрал, че се опитаха да го използват. Той трябваше да свърши мръсната работа на БСП и ДПС. Не мога да кажа дали Пеевски е олигарх. На този въпрос може да отговори само прокуратурата. Тя единствена може да дава такива квалификации, отговори на журналистически въпрос Борисов.

Бившият премиер не подмина и темата за полетите на Авиоотряд 28. Предишното правителство е летяло много повече. Ако аз съм летял до Луната, тройната коалиция на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е летяла до Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, взети заедно. Обещавам им, че когато ги свалим от власт, ще има анкетна комисия за това, за да могат българските граждани да сравнят кой къде е летял, по каква работа и да се види къде са летели те по скъпите курорти и дестинации. И в момента военните хеликоптери участват в снимането на филми, защото те не са военни, а са транспортни, само се водят като такива, обясни Борисов. Това е една гигантска манипулация. Ние използвахме Авиоотряд 28, за да помагаме на обикновени хора. Спасихме българските моряци, извозихме руските туристи, предотвратихме пожари. Никой не се е возил на правителствения самолет, без да има работа там, завърши Борисов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9834 78

Свързани новини

Коментари 78

Добави коментар

2013.10.16 | 10:21

78
Тоя не разбра ли, че никой не го слуша вече и репортерите се забавляват с него.

2013.10.16 | 10:21

77
Бойко по-лошо от твоето управление България не е имала.

2013.10.16 | 10:21

76
Борисов колкото и да подскача всички гербери трябва да бъдат уволнени.

2013.10.16 | 10:21

75
Никой не може да бие Герб по калинки и некадърни назначения.

2013.10.16 | 10:21

74
Ти ли говориш за криминалки бе, агент Буда? Че ти си най-криминално проявената личност в България бе, оли.

2013.10.16 | 10:21

73
Безработицата нарасна с около 150 000 души по времето на тази мутра, ако не вярвате вижте НСИ! А пък и на всичкото отгоре дава акъли, има хора готови да го върнат - вие луди ли сте?

2013.09.22 | 09:15

72
Верно е много прост народа щом позволява на такъв тъпанар да се произнася квот му изнася, и то постоянно!
Пешева

2013.09.22 | 09:15

71
Борисов казва, че е по-добре партийни назначения, тогава защо са конкурсите? За масовост ли?
Да, ама не

2013.09.22 | 09:15

70
Боко продължава да си вярва, че някога ще може отново да управлява България.
Velev

2013.09.22 | 09:15

69
Ако има доказателство кой до къде е летял да ги покаже, а не само да ни занимава с глупостите си и да търси медийно внимание.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини