Трайчо Трайков: Нищо в ГЕРБ не е сигурно повече от 24 часа

  • 11 септември 2013 09:17

  • 4709
  • 3
Трайчо Трайков: Нищо в ГЕРБ не е сигурно повече от 24 часа
©

Има много ясна линия, от двете страни на които са разположени противоположни хора – тези които искат България да функционира като силна държава и като мафиотска държава. Така обясни присъствието си в Гражданския съвет на Реформаторския блок Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко. Има разлика между силна и голяма държава. Няма значение дали повечето партии са повечето леви или десни, важното е да има демокрация и пазарна икономика, каза Трайков.

Нищо за ГЕРБ, което се простира във времеви хоризонт повече от 24 часа не може да бъде фиксирано. Така Трайков отговори на въпроса дали ГЕРБ има място в Реформаторския блок. В годината след оставката си станах обект на най-ретроградните прийоми на върхушката в ГЕРБ. В партията обаче има свестни хора, има десни, леви, но има и без идеология, каза Трайков. Той отрече участието му в Гражданския съвет да е завръщане в политиката и участие в депутатските листи.

Целта на гражданския съвет на Реформаторският блок е с консенсус да се вземат важните решения. Това заяви журналистката Ралица Ковачева. Въпреки погнусата от политическото и досега с партиите, в крайна сметка ни обединява това да не се държим в позьорската позиция, че всички са маскари. Ковачева за последно се изявяваше на екрана като водеща в закритата RE:TV, която се издържаше от Иво Прокопиев.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
4709 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.12 | 22:01

3
сигурно е, че изритват такива като теб смешковци

2013.09.12 | 22:01

2
Този Таралайчо не беше ли в правителството на ГЕРБ?!? И не беше ли от подлогите на бандита иво прокопиев?!?! Изглежда дъртите курви пак започнаха да се разчекват пред хората с надеждата да ги огрее пак народната любов.
???

2013.09.12 | 22:01

1
A ва Трай си ве Трайчо! И ти мъж стана!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини