Кунева: Кабинетът "Орешарски" е правителство на изгубеното време

  • 10 септември 2013 18:46

  • 1663
  • 4
Кунева: Кабинетът "Орешарски" е правителство на изгубеното време
©

Всички партии трябва да променят начина, по който се прави политика в момента, да отстъпят и да освободят пространство за  гражданската инициатива. Това каза в Пловдив лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 след създадения по-рано  в София Граждански съвет към Реформаторския блок.

По думите й в момента едни и същи партии се повтарят и не се променя нищо в страната. Освен 25-те важни общественици и  експерти, които влизат в съвета на по-късен етап ще се включат и по двама представители от партиите учредителки и решенията ще  се вземат с пълно съгласие, допълни тя.

Кунева смята, че на първо място трябва да се види дали ще могат да работят заедно партии от различни части на политическия  спектър и на второ - как ще се сработят политически сили и гражданската квота. До края на септември успоредно със създаване на граждански съвети в страната ще се учредят и оперативни звена, които да работят за усъвършенстване на Реформаторския  блок. Според Кунева много скоро тази формация ще представи "продукт", който обществото ще може да разисква.

На въпрос дали са за бързи предсрочни избори Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отговори, че в "Движение България на гражданите" не са спирали да  искат това, тъй като по думите й са наясно, че това правителство е "правителството на изгубеното време". Според нея е "въпрос на приличие кабинетът да подаде оставка и всякакви мотиви на управляващите за спестяване на средства са неразумни".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1663 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.09.11 | 10:51

4
КУНЕВА - ПРЪМОВА е червена комунистка , предателка и корумпирана Барозуминетчийка !

2013.09.11 | 10:41

3
Крадлата кунева колкото и да криви джуки никой не я смята за нищо.

2013.09.11 | 10:41

2
Аууу,ако сте вие всичко ще е по мед и масло със Зеленогорски,който съсипа Плевен /не че сегашния не го доразсипва/,и Даниелчо Вълчев,който разсипа образованието и накара учителите да пишат характеристики на децата,които им служат само за тоалетна хартия.

2013.09.11 | 10:41

1
Другарко Пръмова, Вие май щяхте да подавате оставка след зашеметяващите Ви изборни резултати. Или не съм разбрал. Може ли някой да поясни.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини