БСП готови с вариант на Изборен кодекс до края на седмицата

  • 26 август 2013 15:24

  • 5656
  • 45
БСП готови с вариант на Изборен кодекс до края на седмицата
©

До края на тази седмица в най-грубия си вариант Изборният кодекс ще бъде готов. Това съобщи на пресконференция зам.-председателят на парламента и депутат от Кюстендилски регион Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Тя посочи, че проектът включва всички възможни решения по всяка една важна тема на изборното законодателство.

Освен работно-експертната група, която работи заедно с мен, се включиха и доста представители на институции, които участват в правенето на избори, каза Манолова. Тя допълни, че се надява още в началото на есенната сесия да започне обсъждането и гласуването на текстовете в самата комисия по изработване на Изборния кодекс.

„Своевременно, в края на тримесечния срок, който ни даде парламентът, се надявам да сме готови с кодекс, който да бъде внесен в парламента”, каза още Манолова, допълва БТА.

Зам.-председателят на парламента каза още, че групата на „Коалиция за България” е успяла „да отметне” много работа по време на парламентарната ваканция, във връзка с подготвени законопроекти, които ще бъдат внесени през есенната сесия на парламента.

Последвайте канала на

Novini.bg
5656 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар

2013.09.02 | 18:15

45
Пачавра Общова.Хищната хиена.
Кюстендилец

2013.09.02 | 18:15

44
Другарко Манолова,заради теб ме е срам да кажа от къде съм!Като ме питат къде живея,отговарям-Дупница!

2013.09.02 | 18:14

43
ВСЯКА КОКОШКА ЛЕТЯЩА КРЕПОСТ СРЕЩУ ИМПЕРИАЛИЗМА. За това се сетих.

2013.09.02 | 18:14

42
А предвидихте ли ГЕРБ да печата фалшиви бюлетини ?!

2013.09.02 | 18:14

41
КОМУНИЗЪМ==ФАШИЗЪМ !!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЖИВЕЕМ В ДЪРЖАВА , В КОЯТО КОМУНИЗМА ПОКАЗА НАЙ--УРОДЛИВОТО СИ ЛИЦЕ !!!!
До гей дружинката на БиеСиеПие , ДПС и бАТАКА

2013.09.02 | 18:11

40
А бе , за 100 дни "управление" на червено-гаджалската крадлива пасмина БСП=ДПС=бАТАКА гледам сметката за ток / ЦЕНА РАЗДЕЛЕНА НА ПОЛЗВАНИ КИЛОВАТИ/ нещо е по-скъпа с 4%, безработицата по-голяма, малкият бизнес на комшията съвсем фалира / ЗА СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ЗА ЗАКРИВАНЕ НА ФИРМАТА ЩЕ ТЕГЛИ КРЕДИТ С 10% ЛИХВА/, пенсиите на родителите ми са с повишението от герберите, заплатите /МОЯТА И НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ СА С 40 ЛВ. НАДОЛУ/ СА ПО-ЗЛЕ ОТ ББ ВРЕМЕТО, ЗА ТУЙ ВРЕМЕ НЯМА НИКАКВИ ДОГОВОРИ СКЛЮЧЕНИ ПО ЕС ПРОГРАМИ, и песоглавския Гей и Пидеров лаят по тИлИвизора , че най-после сме ДОБРЕ ...А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ, ТОЯ УРОД ОЛИГАРСКИ ТЕГЛИ КРЕДИТ ДА КРАДЕ , А ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ МУ ГО ИЗПЛАЩАМЕ!!! Бах му , от туй "ДОБРЕ" чакам призив за изгонването на червено-гаджалските изроди от парламента... оръжие ще намеря...

2013.08.27 | 16:43

16
ЛЪЖЛИВА МРЪСНА ГНУСНА ГЕРБЕРАСТКА СВИНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

2013.08.27 | 09:43

6
И като се събуди какво видя един вибратор забит надълбоко в ануса ти и на челото ти пише тук беше един атакист
До гей дружинката на БиеСиеПие , ДПС и бАТАКА

2013.09.02 | 18:09

39
НЕК купува цялата квота на ТЕЦ "Бобов дол" до края на годината Постигната е договореност за изкупуване на цялата квота на ТЕЦ "Бобов дол" от НЕК до края на годината, каза депутатът от "Коалиция за България" Иван Ибришимов, избран от Дупница за народен представител. Той поясни, че има и споразумение до края на месеца НЕК да изплати на топлоцентралата в с. Големо село, община Бобов дол, 1,5 милиона лева от дълговете си. Ибришимов посочи, че това е било договорено на среща с заместник-председателя на парламента и депутат от Кюстендилски регион Мая Манолова, ръководството на централата и министъра на икономиката Драгомир Стойнев. Повод за серията срещи е било напрежението в ТЕЦ"Бобов дол" и мините, заради съкращенията и намалението на заплатите там. ------------------- Те това е "БОРБАТА СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ И МОНОПОЛИТЕ" на червено-гаджалската крадлива пасмина !!! ПОздрав към всички БУДАли гласували за тройната коалиция ДПС=БСП=бАТАКА... скоро ще го усетите рязания тъпи лумпени с новите цени на тока...

2013.09.02 | 18:09

38
В речника си комунистите имат две любими думи – човек и народ, за които имат особенно разбиране. След девети имаха такава фраза, „Всичко в името на човека, всичко за благото на човека”. Човекът се оказа ....комунистическата върхушка. Сега щели да връщат „държавата на народа”. Народът се оказа ...олигархията/пеевски/. Но истинският народ не им позволи. Управляващи от олигарси/бсп/, мафия/дпс/ и предатели/атака/ връща ли власт???? Чуете ли някой да казва тези две думи за щяло и нещяло стойте далече.

2013.08.27 | 21:20

37
Като се гордеете комунизма, защо си сменихте името? Кой си сменя името, ако се гордее с него? Никой. Името се сменя, когато се срамуваш от него. Това е истината. . И вие сте от тях. С други думи, срамувате се от комунизма
Nik

2013.08.27 | 21:20

36
Само БОКЛУК може да гласува за тея дето ни управляват сега! По прости сметки излиза, че много боклуци има в тази иначе хубава България! Жалко, много жалко!!!

Добави коментар

Водещи новини