Атака: ГЕРБ правят Изборен кодекс, който да обслужи единствено тях

  • 14 декември 2012 12:21

  • 1292
  • 2
Атака: ГЕРБ правят Изборен кодекс, който да обслужи единствено тях
©

ГЕРБ искат да направят Изборен кодекс, който да обслужи единствено тях, заяви Станислав Станилов от "Атака" пред журналисти в парламента, след като заседанието на Народното събрание беше прекратено поради липса на кворум.

За първи път ГЕРБ не искат да отстъпят по нито едно от предложенията на опозицията и това е безпрецедентно в историята на парламента, посочи Станилов. Според него ГЕРБ искат да приемат този Кодекс, тъй като рейтингът им спада, те губят избирателите си и затова искат да фалшифицират изборите.

Поведението на "Атака" ще зависи от това какво предлага ГЕРБ, уточни Станилов. Ако мнозинството предложи прозрачна процедура и
отстъпи по основните предложения на националистите, те ще влязат в залата и ще гласуват. Ако обаче ГЕРБ не отстъпват в нищо, няма да се занимаваме с това, допълни той.

Последвайте канала на

1292 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.03.09 | 12:42

2
По всичките медии се тръби и плюе, а никъде не пишат какви конкретни предложения на опозицията отхвърлят ГЕРБ. Хайде малко да спрете пропагандата и да говорите с факти, а? А ние не сме толкова тъпи, че да не можем да си направим заключенията и изводите
седесар

2014.03.09 | 12:42

1
Браво Атака !!!!

Добави коментар

Водещи новини