Бареков: Плевнелиев търгува с турските гласове

  • 12 август 2013 10:16

  • 9334
  • 81
Бареков: Плевнелиев търгува с турските гласове
© Булфото

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г мълчат за скандалната вечер, на която не присъстваха български журналисти, защото в момента търгуват с турски гласове, заяви в сутрешни яблок на ТВ7 Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

По думите му е в ход операция, чиято скрита цел е на предстоящите избори да осигури гласове за политически проект, зад който стои държавният глава.

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше първият български политик, който излезе и започна да договаря чрез представители на своето правителство и двамата протурски националисти Корман Исмаилов и Касим Дал с хората на Ердоган с цел да вземат турски вот на изминалите избори. Планът му не успя, защото ДПС си изигра картите", каза Бареков. Сега сюжетът бил променен и турските гласове трябва да бъдат насочени към Реформаторския блок, в който двамата протурски националисти бяха приети.

По думите му не е тайна, че Касим Дал е създаден и е изцяло под влиянието на турските специални служби и през последните години той и Борисов са иззели дипломатическите отношения на страната ни с Турция - дейност, с която по закон е ангажирано правителството.

Това продължавало и сега и в момента, обясни Бареков, се води търговия с цел взимане на гласове за поредните политически проекти, зад един от които стои Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Той играе по схемата на Борисов – договаря влизането на Касим Дал в определени политически проекти, където набутва Саша Безуханова, Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и т.н. Но понеже не им стигат гласовете, Плевнелиев търгува зад гърба на целия български народ, за да събере подкрепа.

Плевнелиев не само предава интересите на страната, но и тези на институцията президент, защото няма право да се занимава с партийно строителство и с политика, подчерта Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Той родоотстъпничи и предава интересите на България с цел събирането на гласове.

Журналистът призова "читавите хора" в Реформаторския блок да се разграничат от Касим Дали и поведението на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, защото ситуацията става опасна за целостта на българската държава.

Последвайте канала на

9334 81

Свързани новини

Коментари 81

Добави коментар
Димитров

2013.10.03 | 11:40

81
Това е просто гавра с народа.Това се разбра от скандалната му среща с турския вицепремиер в Пловдив, за която той сега мълчи.Нещата са наистина много опасни. ГЕРБ не трябва да мълчи, Борисов трябва да си понесе изцяло отговорността.Плевнелиев започна наддаването за турските гласове
Калоян

2013.10.03 | 11:40

79
Чест и почитания на Бареков за въпросите, които всички задаваме, но никой не се осмелява да отправи. Докога българското общество ще си затваря очите и ушите пред политическите и олигархичните интереси!

2013.10.03 | 11:40

80
егати и мивката си,кажи по добре,чест и почитания за пеевски

2013.08.13 | 20:49

40
А БЕ ГЕРБЕРАСТКИ ИЗРОДИ !!! ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ДПС ВЕЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ТУРЦИЯ !!!! ВАШАТА МАФИОТСКА ГРУПИРОВКА ИСЛЯМИЗИРА БЪЛГАРИЯ И РОСЕН ПЛЕВЕЛА ГО ДОКАЗВА ЗА ЕН-ТИ ПЪТ !!!!! А ВЛАСТТА НА БСП И ДПС НЕ Е ДАДЕНА ОТ АТАКА, А ОТ 1,5 МИЛИОНА ИЗБИРАТЕЛИ !!!!!!! ТАКА ЧЕ КАТО ПЛЮЕТЕ ПО БАРЕКОВ И СИДЕРОВ, САМО ДОКАЗВАТЕ ЩО ЗА ДОЛНИ РЯЗАНИ ИСЛЯМИСТИ СТЕ !!!!!!!

2013.10.03 | 11:39

78
ЗА 10 МИЛИОНА СИДЕРОВ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ДОГАН И НАХЛУЗИ ФЕСА,ЗА 100 МЛН. ЩЕ СА ОПИТА ДА Я ПРОДАДЕ И НА ТУРЦИЯ.СЕГА ЗАРАДИ ПРОДАЖНИКА СЕДЕРОВ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ ТУРСКИЯ ЕЗИК МАЙЧИН В БЪЛГАРИЯ.КОЛКОТО И ДА ВИ ПЛАЩА ДА ПРОМЕНИТЕ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ,НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА,ФЕСССОВЕ ОТ АТАКА.
Мърморанка

2013.10.03 | 11:38

72
Охх, тежко и горко ни с този президент дето имаме или май по-точно турски чехльо трябва да се каже!
сони

2013.10.03 | 11:39

77
ами те повечето чехли в Китай и Турция ги правят, Наште чехльовци най смотани. Поне не се обижда , знае си цената, сигурно и багажа си му стои подготвен, като на заврян зет
Гошо

2013.10.03 | 11:39

76
плевню иска да ни потурчи без бой и съпротива. Така се е засилил към властта че невижда пропаста пред караката си. Народа неиска вече тарикатчета и златотърсачи във власта иска отговорни хора
plovdiv

2013.10.03 | 11:39

75
БАРЕКОВ-СТАВА ОТНОВО ДИСКОВОДЕШ В ЧАКА -РАКА-ДИСКОТЕКА-ПЛОВДИВ-ТОИ НЯМА УМСТВЕН БАГАЖ.И НЕ ПРИТЕЖАВА ДИПЛОМ ЗА ЖУРНАЛИСТ-ТАКА ЛЕСНО СТАНА МАРИОНЕТКА НА ДПС-И СБИРИШТЕ ОТ ГЕИОВЕ-ТОИ Е ЛИЗАЧ В ГЕИ-ПАРТИТАТА.НЕ Е АКТИВЕН.
Моника Хохигер

2013.10.03 | 11:38

74
Бареков е човека с най-много прякори - Капута, Дудука, Подлогата, Слугата, Ибрикчията***, Гъзолизеца, Курвата, Помияра. И всеки един е верен! Този позор с чии пари ще измие, за да стане чистичък и за пред хората с "ново лице"? С парите на Пеевски...? Дали..? Очаквам все по-мощни скандирания: "Бареков-Курво" ..."Бареков-Курво". Да заложиш на това леке значи, че си по-тъп от него. Без съмнение!!!!
koko

2013.10.03 | 11:38

73
А как ще изчиштиш името на президента и цветанов, за разлика т Бареков, поразиите и престъпленията, коите те нашправиха не са измислени като прякорите на Бареков.
Николов

2013.08.14 | 17:41

71
Плюете по Бареков,но ако не беше той нямаше да разберете за фалшивите бюлетини.защо когато той беше там,имаше плакати в подкрепата на Герб.Нали беше ден за размишление?Защо полицаите не арестуваха тези,които правиха агитация? Всичко беше дело на върхушката от Герб,колкото и да го отричат те сега.Надяват се хората/народа да забрави и пак да дойдат на власт,а резултата ще е един - ниски пенсии, високи и разнообразни данъци,скъп ток,парно и вода. Не напразно има поговорка:Мъжко дупе се такова само веднъж.
RZ

2013.08.12 | 20:18

18
г-н Николов, Вие сигурно сте от тези червени боклуци, дето и внуците вече сте подсигурили?

2013.08.14 | 17:41

70
Видяхте ли сега какво е гроб сбирщина от гнусни еничари и туркофили с коментарите си срещу Бареков доказахте точно това НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ДОБРЕ ЧЕ Е АТАКА ДА ВИ ЗАВРЯ В КУЧИ ГЪЗ СЛАГАЙТЕ ФЕСОВЕТЕ ГРОБАРИ !!!
Люта чушка

2013.08.14 | 17:41

69
Ех, Бареков ? Едиин път се продаде преди години, сега втори път ? А знаеш ли как казват хората на такива дето се продават ? Всъщност на околовръстното може и по-вече пари да изкараш ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини