Бареков дава Борисов на прокуратурата! Бившият премиер дестабилизирал държавата

  • 04 септември 2013 17:26

  • 16815
  • 104
Бареков дава Борисов на прокуратурата! Бившият премиер дестабилизирал държавата
©

Лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г използва представители на подземния свят и сенчестия бизнес, за да ескалира днес протестите срещу правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, заяви Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва в коментар на днешните протести пред сайта bnews. Утре Бареков изпраща сигнал до Главна прокуратура с искане да бъде разследван Борисов за инспириране на сблъсъците пред парламента, които целят дестабилизиране на страната.

Смятам, че днес ГЕРБ и г-н Борисов направиха и невъзможното да опорочат, и успяха най-накрая, гражданските протести в София. От няколко дни Борисов анонсира желанието си да яхне протестите, да мобилизира своите структури, да плати директно на хората, за да се щурмува Народното събрание. Така той смята, че ще се постигне заветната си цел - да бъде свалено правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и да се върне в управлението на страната. Разбира се, мотивът е ясен - страхът на лидера на ГЕРБ от разпада на собствената му партия и от предстоящите проверки и ревизии на неговото управление. Това трябва да бъде направено от новия кабинет, за да се види какво е наследството на хората на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Наблюдавах днешната организация на протестите и следях много внимателно хората, с които Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г направи контакт, така да се каже, на площада пред Народното събрание. Това е т. нар."благоевградска група", в която има доста представители на подземния свят и на сенчестия бизнес. Това бяха хората, насъскани и мотивирани от Борисов, да опорочат последното издание на предаването "България без цензура". Спомняте си, че тогава те замеряха сцената с предмети и се опитаха да стигнат до физически сблъсък с мен и с хората на площада. Около 50 човека успяха да опорочат събитие, на което присъстваха над 3000 души от Благоевград и региона. В този смисъл аз внимателно следях, с помощта на колегите от националните медии, основните лица на протеста пред парламента, както и организацията във "Фейсбук". Утре подготвям един сигнал до Главна прокуратура с искане да бъде разследван Бойко Борисов и групата около него за начина, по който използват подземния свят за огранизация на мероприятия, които целят да дестабилизират страната, обяснява Бареков.

На въпрос кои са тези хора, журналистът посочва следните имена: В групата е Георги Харизанов, който е бивш шеф на държавната фирма "Напоителни системи" в правителството на ГЕРБ. По информация в медиите, той е съден за побой и рекет, а срещу него има и висящи дела. Той буквално беше взет от спорната площадка от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и беше назначен за шеф на държавната фирма. Това е човекът /Георги Харизанов б.р./, който трябва да бъде разследван за кражбата на тонове тръби от "Напоителни системи" и сега хората няма как да поливат обработваемите си земи. Другото лице е Иван Саздов от Банкя, който също е сред организаторите на протеста. Той е комшия на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, негов масажист е и е замесен в доста съмнителни бизнес интереси. Групата на "Титан" - това са хората, които плащаха тлъсти комисиони на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после, за което има документи, за да получат поръчки от кметовете на ГЕРБ. Тези хора финансират протестите. Групата на "Титан" успя да разбие най-титулувания футболен клуб у нас - ЦСКА. Казвам го като фен на "Ботев Пловдив" с огромна болка. Призовавам и хората от ЦСКА да сезират и те прокуратурата за дейността на "Титан". Цялата тази група, благодарение на криминално проявения Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който вече е клиент на прокуратурата и съда, прави така, че да плати с "черни пари" цяла мрежа от автобуси, чиято цел е да се опорочи спонтанния граждански протест на хората. Нещата излязоха извън контрол днес. Смятам, че тези хора трябва да понесат отговорност за действията си, защото заради собственото си его и лични икономически облаги, те буквално си играят със съдбата на нацията, категоричен е Бареков.

Българският народ има нужда от помирение, от единство. Ситуацията в страната е много тежка- ние сме свидетели на безпрецедентно разделение на българското общество, което е абсурдно. България има нужда от нов тип лидери, от нови идеи и партии. Уродливото лице на българската политика, еманация на която са част от депутатите в сегашния парламент, са лицата Борисов и Цветанов. Просто тази политическа върхушка трябва да бъде изметена. Внасям сигнал до главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в с тези имена като граждани и ще нося последствията от обратната реакция, която очаквам да се стовари върху мен, продължава изпълнителният директор на TV7.

Бареков коментира и изявите на Борисов във Фейсбук и Туитър. Присъствието на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във Фейсбук и Туитър е комично. Това е един крайно неграмотен човек, със смешно образование, който дори и не си пише сам текстовете. Това не е самият Борисов! Ние го познаваме изразите му, начина, по който говори, с банкянския диалект и стилистика. Това са неща, които са писани от негови пиари. Комично е. Борисов няма време за такива неща - интернет, социални мрежи и т.н., тъй като обществото вижда, че ежедневието му преминава в гонене на топката и в приказване на празни приказки, когато види микрофон. Това е, пак повтарям, комично, но за жалост с чудовищни измерения за стабилността в страната и най-вече за социалното положение на българските граждани, разкри журналистът.

На въпрос, защо сегашното управление не е стартирало ревизия на управлението на ГЕРБ, Бареков дава следното мнение: Това, наред със социалното положение на гражданите, е най-важната задача на кабинета. Не искам да правя гръмки политически изявления - ще ги оставя за следващата седмица, когато ще си говорим повече за политика. Призовавам премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и партиите около него, наистина да предприемат спешни действия по ревизия на наследеното от ГЕРБ. В противен случай те ще докажат моята теза, че всъщност БСП, ДПС и ГЕРБ са едно и също нещо и че те се еднакво неполезни за държавата. Шансът на това правителство е в следващите месеци до свикването на предсрочните избори да си свърши работата, категоричен е Бареков.

Българските граждани им гласуваха доверие, за да извършат две неща. Първо - стартиране на нова икономическа политика. Управлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко беше един социален и икономически провал. Тази хора докараха български народ до просешка тояга. Това беше причината хората да излязат на улицата през зимата и да свалят кабинета на ГЕРБ. Второто нещо, за което г-н Орешарски като експерт, получи доверието на хората, беше незабавна ревизия, каквото служебният премиер Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май отказа да направи. Като гражданин призовавам кабинета спешно да извади всички договори от времето на ГЕРБ и съмнителните им схеми, чрез които беше източвана държавата. Орешарски не трябва да чака далаверите им да бъдат вадени на показ от опозицията. Вече има положителни резултати в областта на контрабандата от ръководството на МВР.
Те обаче трябва да се задълбочат, защото тези финансови потоци продължават да бъдат отклонявани в лични сметки на приближени до ГЕРБ, които ги използват, за да дестабилизират държавата, завършва журналистът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
16815 104

Свързани новини

Коментари 104

Добави коментар

2013.09.05 | 23:52

71
Борисов е пътник, а не Бареков!

2014.01.04 | 11:37

104
borisov pak we opravi samo napret borisov
Киро

2013.09.06 | 19:14

103
А бе тъпак,ти акъл имаш ли?Какъв прокурор бълнуваш? Иди се прегледай заедно с Волен!
ха-ха

2013.09.06 | 19:14

102
Бареков постави натясно Борисов. да видим сега бате Бойко какво ще прави?
манафа

2013.09.06 | 19:14

101
Бюрека да ми лапа Х*Я.
Мими

2013.09.06 | 19:13

100
Аз настоявам г-н Борисов да даде Жалкия Дудук на прокурора за НАБЕЖДАВАНЕ!!! Грозния мин..дил орева орталъка, че Борисов го е поръчал и вечерта, олеле мамо, няма да се прибере! Ама кой ли иска да си цапа ръцете с гнусотии! Всъщност народа трябва да съди минд.ила за неспазено обещание! Все пак хората се надяваха!
милан

2013.09.06 | 19:13

99
дудука е отрепка
666

2013.09.06 | 19:13

98
Добре де няма ли кой да смъкне тази страница,че от този ПОСЕРКО замириса целия интернет

2013.09.06 | 19:13

97
Додук нали щеше да правиш пария ново ДПС. Кавл.гнусен защитаваш олигарск пък уш щеше даси коректив. Червен боклук с

2013.09.06 | 19:13

96
)бареков рукни капут гнусен фес.тиси позор тине си българин

2013.09.06 | 19:13

95
Карут как щесе казва новата партиа КАВАЛ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини