БСП: Поддадохме се на желанието за политически изказвания

  • 31 юли 2013 11:44

  • 1837
  • 2
БСП: Поддадохме се на желанието за политически изказвания
©

"Поддадохме се на желанието за повече политически изказвания", каза от парламентарната трибуна Младен Червеняков от БСП.

"Нека да направим по - стриктен контрол върху дейността на правителството. Да поискаме отчет от правителството как разходва средствата, а не да правим политически изказвания", заяви Червеняков.

"Изненадана съм, че за четири години г-н Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко не е научил, че минимална работна заплата не се променя със Закона за бюджета а се променя с решение на Министерски съвет", каза пък червената депутатка Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

"Когато се променят параметрите на минималната работна заплата се променят и други плащания", напомни пък от своя страна самият бивш социален министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1837 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.31 | 16:06

2
ГОЛА ВОДА СТЕ.

2013.07.31 | 16:06

1
Червеняков, какво става със отпадане на забраната за пушене? Това беше първото нещо, което чух от твоята уста след изборите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини