Жорж Ганчев: Меглена Кунева е една изтривалка, готова на всичко за 20 000 евро

  • 31 юли 2013 09:11

  • 3052
  • 1
Жорж Ганчев: Меглена Кунева е една изтривалка, готова на всичко за 20 000 евро
©

Аз много се гордея, че младите и интелигентни хора в София най-накрая втасаха. Единственото лошо е, че протестиращите нямат лидери. 

Това каза пред камерите на TV7 Жорж Ганчев. Той коментира настоящата политическа ситуация в страната. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в направиха много грешки. Тези хора не искаха да се срещнат с мен, а аз исках да им дам съвети. Те трябва да разберат, че хората няма да ги търпят след всичките глупости, които сътвориха, категоричен беше Ганчев.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 винаги е била във властта и сега пак се опитва да се върна там. Тя е една изтривалка на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица, готова на всичко за заплата от 20 000 евро. Писна ми от такива политици. Трябват млади хора с чисто мислене. Орешарски трябва незабавно да се вслуша в гласа на младите протестиращите, каза още той.

Промяната няма да се случи, защото първата среща на Орешарски и Станишев беше с хората на олигарха Христо Ковачки. В България няма истинска левица, десница и център. Костадин Паскалев е един много почтен човек. Той видя на къде отиват нещата и напусна новата тройна коалиция. Точно такъв човек трябва да оглави БСП, завърши Ганчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3052 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гошо

2013.09.18 | 19:20

1
Тя изтривалка,ти бърсалка.Тя поне е жена и и е вродено да упражнява някои професии.А ти на дърти години компаньонка стана.Опозорен дългуч.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини