Ивайло Калфин: Много трудно може да се работи в тази ситуация

  • 24 юли 2013 08:41

  • 2269
  • 5
Ивайло Калфин: Много трудно може да се работи в тази ситуация
©

Много трудно може да се работи в тази ситуация. Проблемът на този парламент е заложен в изборния резултат. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът от левицата Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

"Има доста причини, които създават нестабилност в парламента и една от тях е отказът на ГЕРБ да влизат в парламента. Също така, когато мнозинството зависи от "Атака", много трудно може да се провежда някаква политика", добави тя.

По думите на евродепутата актуализацията на бюджета е наложителна, за да "запълни дупките, които ГЕРБ остави". Според него предсрочни парламентарни избори трябва да се проведат заедно с изборите за Европейски парламент през месец май 2014 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2269 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
СерГейчо

2013.07.24 | 18:47

5
Абе ,остави ,че не може да се работи ,ама и не може да се краде ! Ужас ,ти казвам.
даррр

2013.07.24 | 18:47

4
мазен сопол
Ми хайде

2013.07.24 | 18:47

3
Ми хайде, спрете най-сетне!!! И на нас ни е трудно да ви гледаме мазните муцуни и после да понасяме пораженията след вашето управление.
ДО БСП , СТАНИШЕВ,МЕСТАН И СИДЕРОВ

2013.07.24 | 18:47

2
УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ БСП-ДПС-АТАКА,ЯВНО СА МАЛОУМНИ ИДИОТИ. КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ОЩЕ ЗА ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКАТА. ДА СЕ УБИВАТ ХОРА ЛИ? ПРОТЕСТИРАЛИ 2000-3000 ДУШИ. АМА МАЛОУМНИЦИ,ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ ПРОКЛИНА НЕЗАВИСИМО ,ЧЕ БАБАТА ОТ СЕЛО ДРЪН ДРЪН НЕ ПРОТЕСТИРА. НАИСТИНА СТЕ ПЪЛНИ ИДИОТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ. ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА. НЕ УБИВАЙТЕ ХОРАТА. БЕЗСРАМНИЦИ ! ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИЦИ !
Галин

2013.07.24 | 18:47

1
Вярно е, че проблема на този парламент е в изборният резултат, но също така е и в малоумщината на лидера ви, Станишев, който като се добра до властта, не без интриги и машинации, реши, че е хванал господ за шлифера и може да управлява, като прескочи и напълно игнорира ГЕРБ, все едно не съществуват, те и за това напуснаха парламента. Г-н Станишев, всички знаем кой гласува за вас. С гласовете на платените цигани и пенсионерите трудно можете да си позволите да манипулирате народа, а вие на втория ден променихте закона, за да можете на третият да ни натресете Делян Пеевски за шев на ДАНС и това беше само началото. Няма да изброявам всички други глупости, които натворихте за няма и два месеца и между другото се обръщам към вас, защото на всички е ясно, че г-н Орешарски е там само за да има с кога да си измиете ръцете, когато ви изметат от властта!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини