Скандал в ефира: Питат Мишо Шамара как се чувства като новия Веско Маринов

  • 22 юли 2013 08:47

  • 33266
  • 138
Скандал в ефира: Питат Мишо Шамара как се чувства като новия Веско Маринов
©

Невероятно шоу сътвориха в БТВ Мишо Шамара и музикантът Виктор. Рапърът, който изненадващо вече седмица ходи на пилоните на НДК, където протестират привържениците на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 влезе в челен сблъсък с един от противниците на кабинета Виктор, който е на протестите от първия ден.

Разговорът обаче се въртеше предимно около личността на бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.
Демокрация преди Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да влезе в затвора няма как да стане, започна Шамара. Ние сме стратегически партньори с тези хора, вярно че са възрастни и имат носталгия по детството и комунизма, но поне ще вкарат Бойко и Цецо-Мецо в затвора. По времето на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г имаше истинска комунистическа диктатура, той ни плашеше с дядо торбалан с рогата и някакви турци с ятагани, каза рапърът.

Виктор отговори, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще влезе в затвора, когато започнат да се спазват законите и дори цитира Татяна Дончева, която каза, че в България мутрите биели мутрите. Трябва да се поставят граници, които да не се пресичат. Оправда ли правителството очакванията, някой представял ли си е, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ще бъде в коалиция с Бат Сали и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, попита Виктор и отсече - това правителство е кабинет на подмяната и затова трябва да си ходи.

Шамара отговори, че демокрацията било различие в мненията. Всеки контролира всеки – какво ще стане ако Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа вземе цялата власт, попита рапърът. ГЕРБ е крайно турска партия, зависима от Ердоган, какво искате те ли да се върнат на власт? В момента няма алтернатива, ако има избори ГЕРБ ще спечели, защото имат Костинброд, има полицията назначена по места, каза Шамара. ГЕРБ държи всички с компромати, вижте им тефтерчетата. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г открадна свободата на хората, избухна рапърът. Виктор обаче припомни, че настоящият премиер беше прогонен от СДС заради връзка със сенчест бизнесмен (Пл. Орешарски беше оттеглен като кандидат за кмет на София след среща с Васил Божков б.р.). Защо не протестирахте, когато наркодилърът Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна оглави ГДБОП, тогава всички се насрахте и не протестирахте, разкрещя се Шамара. Там на протеста са Юлияна Плевнелиева, Лилянчето и Делян Добрев с холивудските усмивки, що не ги наречете провокатори, добави той.

Тогава Виктор реши да нанесе съкрушителен удар като се обърна към Шамара и го попита как се чувства като новия Веско Маринов. Веско Маринов пее по вашите концерти, за ГЕРБ. Ти как се чувстваш като Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, сега, като работиш за каузата Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се върне на власт, не му остана длъжен Шамара.

Последвайте канала на

Novini.bg
33266 138

Свързани новини

Коментари 138

Добави коментар
beep

2013.08.02 | 21:38

138
Евала на Мишо !!!

2013.08.02 | 21:38

137
Как може да се дава глас на такава необразовна утайка да ми обеснява какво е добре за хораата? В това правителство по голямата част или са затворници или криминално проявени! От къде на къде сводник ще ми прави забележки за морал и лошо поведение?
протестиращ

2013.08.02 | 21:38

136
Мишо е стршно уродливо дребно и тъпо същество.Става за съжеление и присмех.
Живко

2013.08.02 | 21:38

135
Мишо го познавам от малък.Никакъв мисловен растеж за 30г.Все такъв малък и много ограничен кух рапър с претенций за незнам точно какво.
торбалан

2013.08.02 | 21:38

134
Абе какви са тия шамари лумпени ниедни ,че рапари акъл да дават. И това чудо доживяхме народе! Взимайте се в ръце и действайте по-бързо,че комунягите пак ще оплескат нещата като всеки път когато са били на власт! Сега е момента! Бий чорбата по главата, бий, бий ,бий!
ТОВА ВИ ОЧАКВА!

2013.08.02 | 10:53

133
Стига сте се псували по постовете,като пияни хамали,дето не са изкарали и един лев,и се чудят на кого да си го изкарат.Искате промяна-добре!Но посочете АЛТЕРНАТИВА!!!При това изкуствено стимулирано разделяне на хората(доста стар трик,но успешен),ще вкарате пак ГЕРБ.БСП,ДПС-като основни играчи.Най-реактивните гласуващи,ще реанимират "Новото дясно" плюс някои файтон-партии и хоп-белята станала.Ще си забъркате такъв парламентарен гювеч.че ще гледате ошашавени още 4 години.Не забелязвате ли,как ви подготвят от сега-..Ще се покачат лихвите по кредити,вървиме към 1997 г, ит.нБанкерите ви подготвят нова Голгота.Ще вдигнат лихвите,от там всички производства,услуги транспорт и стоки,ще ги последват.Тока ще бъде пръв,защтото той е основата на плана за инфлация.Огромните кредити на определена група,ще се нулират,а вие-милионите ще им ги заплатите с вашите кредити,спестявания и тотално обедняване.

2013.07.24 | 11:37

132
Ей наркопедал, изправи се пред децата си и им кажи бащаим какъв предател е и как допринася за разпадането на българския народ. Но явно ти не си българин и затова нети пука. Какъв си циганин турчин или просто мелез между мастия и помияр???

2013.07.23 | 23:00

96
Уважаеми изкуфяли пенсионери и "рап" и АС DC фенове, искате ли да ви разкрия малко от близкото бъдеще? :) Само след около година "управление" на вашите малоумни и крадливи "експерти"- червените помияри, ще ровите в кофите, въпреки 2,50'тте лв. увеличение на пенсите от Олигарски. Но не това ще е най-страшното. По-лошото ще бъде това, че ще трябва да плащате рекет на циганите за това, ще ви влизат в къщите и ще ви обират и трепят гладни и озверели мангали, понеже тази държава ще е напуснал и последния нормален човек. Това с влучай, че БКП (БСП-Атака-ДПС-Герб) се задържат още 1-2 месеца повече.
ceci_

2013.07.24 | 00:33

131
"Но не това ще е най-страшното. По-лошото ще бъде това, че ще трябва да плащате рекет на циганите за това, ще ви влизат в къщите и ще ви обират и трепят гладни и озверели мангали, понеже тази държава ще е напуснал и последния нормален човек." Наивник. Това ВЕЧЕ Е ФАКТ! От поне няколко години. За яката баба, каквато и пенсия да взимаш тя винаги се изработва от трудещите се в момента. Така че за да си истинска, правоверна "яка баба" връщай цялата пенсия. За нас ще е голямата изненада която, ще сервират независимо кои ще са управляващите със втория "стълб" и персоналните партиди. Като ги гледам как се управляват там ще е великата мизерия и ограбване.
яка баба

2013.07.23 | 23:00

94
Аз съм пенсионер с минимална пенсия, но не им искам увеличението, защото ще вземат парите от нашите деца и внуци. Не искам да вземам живота на децата си!
oh

2013.07.24 | 00:33

130
Като чета коментарите се чудя тези ли простаци искат да дават акъл. Боже пази България
Do miseto

2013.07.24 | 00:22

129
Miso da mi lapas kura s tasazite Bokluk PALIACO

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини