Проф. Константинов: Правителството няма да изкара цял мандат

  • 21 юли 2013 09:17

  • 4220
  • 17
Проф. Константинов: Правителството няма да изкара цял мандат
©

Хубаво е, че в България не всичко зависи само от нашите политици. Ще има натиск от Европа и Изток, за да се нормализират нещата. Ще пратят генерал-губернатор, който да ни управлява. Дошъл е момента да се направи компромис и от двете страни. Повече не може да се продължава така.

Това каза професор Михаил Константинов пред БНТ. Той коментира политическата ситуация в страната. Има ясни стъпки за сваляне на напрежението и аз не знам, защо не се предприемат. Напрежението в момента е голямо и един малък инцидент може да взриви държавата, обясни Константинов. Управляващите трябва да обявят дата за предсрочни избори и най-разумно е това да се случи догодина с евроизборите. Предсрочни избори тази година е глупаво да се правят. Трябва да има смени в кабинета и дори може да се назначи нов министър-председател. Няма шанс правителството да изкара цял мандат. Препоръчвам на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в смирение. Това е най-добрата християнска добродетел, каза още той.

Константинов коментира и промените в политическите партии. Досега никой не е успял да разцепи БСП и ДПС. Съмнявам се, че някой, някога ще успее да разцепи ДПС. Относно БСП, на тях им е нужно едно разцепление. Те трябва да се разделят на нормални социалдемократи и на праволинейни комунисти. Не вярвам, че към момента Татяна Дончева е способна на това, обясни КОнстантинов. Аз, като десен човек, се радвам на новите формирования в дясното, но към този момент и там нищо не е ясно. Изборният кодекс си е добър. Той не решава нищо. Сами трябва да си решим проблемите.

Професор Константинов изказа и една радикална идея. В момента тече подготовка за война срещу Иран. Гърция е нестабилна. В Турция също не се развиват добре нещата. Западът иска стабилни Балкани и стабилен Южен фланг. Те няма да разрешат и България да се разклати. В момента над България прелитат много натовски самолети. Те трупат боеприпаси.

Константинов не пропусна да коментира и скандалите около бившия председател на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов. Трябва да раздаваме жълти  фланелки за най-глупава постъпка. Първата фланелка трябва да отиде при Филип Златанов. Не трябва да допускаме глупави хора до високи ръководни постове. Такива неща, каквито пише в този тефтер, не се говорят по телефона, пък камо ли да си ги записваш. Очевидно е, че тефтерчето е истинско.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4220 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
MAD

2013.07.27 | 11:20

7
Я се скрий някъде бе-дърто гербаджийско ГЮБРЕ!!!

2013.10.11 | 09:09

17
Тази подлога,сън не го лови,след като му затвориха кранчето от което не лижеше ,а направо смучеше,като бесен.Ето,такива и подомни нему,ни е...ват мамат половин век.Най-страшни са не идейните комунисти,а такива "спецове"-комуняга с парт.билет.Подобни боклучари,ни мачкаха и по Татово време.Истинските комунисти,и тогава,и сега останаха неразбрани и низвергнати.Трябва,да дойде новото-млади,не робуващи на партии и кланове,а професионалисти.Жалкото е,че точно тези,заформят чрез децата си,следващите "спецове"-защото имат фин.възможност да ги изучат на Запад.
ISTINATA

2013.07.27 | 11:19

5
Рожба на убийци си Татяна Буруджиева ... На 13 февруари 1943г. е застрелян ген. Христо Луков – български офицер с богата политическа биография и забележителна 30-годишна военна кариера, герой, двукратен кавалер на ордена „За храброст" от нелегалния комунист Иван Буруджиев пред скромния си дом, къщичка някаква, с нищо не подсказваща че вътре живее бивш министър, генерал, човек с огромно политическо влияние. Убит е пред очите на малката си дъщеричка, която изтичала да отвори вратата.ЕТО ТАКИВА СТЕ ПОВЕЧЕТО В БСП.ДПС

2013.09.21 | 22:03

16
А я ми кажи колко хиляди хора и колко стотици деца е убил генерал Луков???? Или ще се правим на коне с капаци, че в България не е имало фашистки геноцид над истински българи, неподкрепящи изроди като Луков и Богдан Филов?!

2013.07.27 | 11:22

15
мЛЪКНИ БЕ МРЪСЕН КУ*ВАР,ЗАТВОРИ СИ НАЯДЕНАТА ЧОВКА НАЙ-СЕТНЕ ЧЕ ТАКА КАТО ГЛЕДАМ МАЙ НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ ТИ Я ЗАТВОРИ.вЕЧЕ ВИЖДАМ ЗАГЛАВИЕТО:жЕСТОКО УБИЙСТВО!
Българин

2013.07.27 | 11:22

14
Този и врачка ли стана вече?Откъде знае,че правителството няма да изкара целия си мандат?Май много му е мъчно за Мутрата и ГЕРБ,които разсипаха България ,но пък хубави парички му цакаха,за да плещи дори и сега глупости!Защо му давате аудитория на този продажник?

2013.07.27 | 11:22

13
КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ СЪЩЕСТВО КОЕТО Е БИЛО ПРЕДИ 89 Г.ЧЛЕН НА БКП,СЛЕД ПРОМЕНИТЕ ИЗВЕДНЪЖ СТАНАЛО ТОВА СЪЩЕСТВО ВЪРЛ СЕДЕРАСИН И НАКРАЯ ЗА ДА МУ Е ПЪЛНО ПАДЕНИЕВТО СЕ НАВРЯЛО ДА ЧЛЕНУВА В АНТИ-БЪЛГАРСКАТА ЦИОНИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ ШАЛОМ

2013.07.27 | 11:22

12
Ей мръсен изкуфял дъртак какво ми говориш бе ти за нищо не ставаш айде отивай да ли*еш г*за на бб!
Боздуган

2013.07.27 | 11:21

11
Прав е професора !Правителството няма да изкара пълен мандат . Ще изкара само 3г. и 11 месеца .
Бойко

2013.07.27 | 11:21

10
ГЕРБ е синоним на ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ! ДА СЕ ПОСТАВИ ИЗВЪН ЗАКОНА ! НИКАКЪВ ПАРЛАМЕНТ ! /герберастите прости да ползват речника за чужди думи / .

2013.07.27 | 11:21

9
Това същия проф. Константинов, който каза, че ще направи "всичко възможно БСП да не дойдат на власт". Впоследствие се откриха половиния милион фалшиви ГЕРБерски бюлетини. Аз предлагам той да бъде привлечен като основен заподозрян, редом с Ц.Ц., И.Ф и Б.Б.

2013.07.27 | 11:21

8
М.Константинов -лизач на ционистки задници,седерас,продажник и бивш комунист,.заради такива боклуци и продажници като този България е на това дереже

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини