Кольо Колев: Идеята за Велико Народно събрание ме възбужда

  • 08 юли 2013 18:33

  • 6863
  • 48
Кольо Колев: Идеята за Велико Народно събрание ме възбужда
©

Не разбирам, защо трябва да се свиква Велико Народно събрание. Злото се е настанило изцяло в България. Последният пример са изборите във Варна. Аз се научих, че каквото харесва Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, аз не трябва да харесвам.

Това каза журналистката Копринка Червенкова, в предаването "Лице в лице". Обществото е пред дилема. Аз също съм пред дилема, но вече казах, че я решавам много бързо. Щом Борисов настоява за предсрочни избори, аз съм твърдо против. Натискът върху слабо правителство дава много по-големи резултати. Писмото на двамата посланици днес е началото на края, категорична беше Червенкова. Тя не пропусна да критикува и президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Изключително еротично преживяване е да те аплодират хиляда души, но това не означава, че си умен, каза Червенкова.

Социологът Кольо Колев обяви, че идеята за свикване на Велико Народно събрание го възбужда. Имахме велики вождове, имахме велик цар и нещата нещо не се получиха. Сега отново ни трябва нещо велико, за да вървим напред, каза той. При едни предсрочни избори ще има ниска избирателна активност. Изборите не са решение и няма да успокоят ситуацията в страната. Ще влезем в спиралата на едни непрестанни избори и още по-голяма политическа нестабилност. Според изследване на "Медиана", 28% искат предсрочни избори веднага. Това не са малко хора, но според мен едни избори трябва да бъдат организирани след известен период от време, когато ситуацията се успокои, категоричен беше Колев. Трябва да има някаква форма на диалог, убеден беше Колев. Едни много хора искат избори и едни още по-много хора не искат избори. Чие е правото?  в момента повика на улицата е смяна системата. Всъщност системата се смени. Всички тези протести-срещу шистовия газ, през февруари, сегашните протести-те смениха системата. Хората не трябва да спят, обясни социологът.

Цветозар Томов, който също е социолог, изказа мнение, че политическата система в България се нуждае от промяна, включително и на Конституцията. Избори през май догодина ми се вижда доста късно. Безобразията в стил "Пеевски" продължават. Вижте как се назначава УС на НЗОК. Това е една отвратителна политическа схема, която българския народ не трябва да търпи. Въпросът не е колко хора протестират и колко хора подкрепят протестите. Изборите са единствения инструмент за решаване на подобни кризи. Това е въпрос на ценности, категоричен беше Томов. Няма невъзможни неща в политиката. При предсрочни избори една от настоящите партии в парламента ще изхвърчи. Няма да споменавам името й, разкри Томов. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6863 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар
Кольо спиш!

2013.07.20 | 20:47

48
Омръзна ми да го гледам този розов Кольо, да се показва по телевизиите и да дрънка простотии. Как не се засрами бе! И с това си изкарва хляба! Не 70 процента ами и повече сме тези които най-скоро ще изметем боклуците барабар с него, колкото и да не му се иска!

2013.07.09 | 08:16

44
Партийно поръчение брато, нема как. ше ме гледаш.
xavi

2013.07.09 | 11:58

47
кольо , червенко ,свали си очилата или си вземи други с по-голям диоптър за да видиш къде си и какво става Аз не съм социолог ,но мога да ти кажа какво ще се случи политически в страната през следващите 3 месеца- ще има предсрочни избори ,инатото червено-атакатурско правителство ще подаде оставка през м.септември. И не 26 % искат избори ,имате грешка ,а 2,6% Не искат избори . И ще има минимум 60 % активност и Борисов ще ги спечели.... Очаквам през септември от Медиана да не ти дава вече хонорар и могат спокойно да ме потърсят. Човек от Народа

2013.07.09 | 09:30

46
Колев, не се изказвай от името на толкова хора! Задоволи се с електората на управляващите! А, то, както се видя от изборите не е многоброен! Редовно ходя из сайтовете и това, което виждам е много различно от твоята констатация!
мАРК

2013.07.09 | 08:35

45
Границата е ясно определена! От едната страна е ретроградната Компартия и всичките боклуци гравитиращи около нея, както и сателитните й клонинги –Атака и Дпс!! От другата страна е Народът!! Вече 23 г. е така!! И въпросът е ни повече, ни по–малко – кой , Кого?? Комуноидите като нищо могат да затрият Народа! Вече 2 млн . са навйн , а тук измираме със страшни темпове!! Ще им позволим ли?!?
123

2013.07.09 | 08:16

43
Ти си злобен платен изрод ве Бай Кольо!

2013.07.09 | 08:16

42
za vsichki drygari samo edno dravnik i s bradvata.po hymanno e mesto da vi oderat kycheta.
Боздуган

2013.07.09 | 08:16

41
Ха ха ха колко сте смешни,плюете кълнете,псувате ама Бойко си остава Бойко Борисов,може и да не го приемате ама си е така,и хората си го харесват и то повечето млади а не като на БСП само пенсии и тук там някой млад за украса.Знам че ви е яд че където хване БСП ги бие,знам че подхода му е различен от този на хамстера Станишев и на другите лидери,и за това хората го харесват така че вие може по цял ден да си пишете и да плюете ама нищо няма да промените,да сложете ми и 1000 минуса,не ми пука,то се вижда кой го е страх от ГЕРБ и Борисов за това всички олигарси и медийни плъхове наскачаха срещу него,ама се пита защо,защото им спря кранчето и далаверите с крадливите им проекти като Белене на червените олигарси и не е тайна че всичките пари са в тях.Да казвате не вдигал заплати и социални помощи,да така е ама когато няма пари в държавата е така,защото трябваше да оправя кашата на миналата тройна коалиция.Сегашната тройна коалиция повтаря всичко отначало та нали бившият финансист сега е премиер.Знае как се правят тези работи.Тегли милиарди лева заеми за разплащане с бизнеса а половината от парите ще потънат в партийните каси. Ще запушат и устите на циганите защото имат да им плащат обещаното за участието им в изборите,ама после тия милиарди ние ще ги плащаме по точно вие дето си плащате данъците ще гледате мангала защото го мързи да работи и е по добре ние да го гледаме.Това ли им е социалната политика да вземат от мен да си пълнят партийните каси и да дадат на мангала,дето взема от помощи повече от една средна заплата,а ние баламите ще работим за тях.Знаете ли молете си тая тройна коалиция да не ни закопае и да ни вкара в дълбока криза защото ние не сме Гърция да ни дават милиарди помощи,никой няма да ни даде стотинка.Ама това станели всички ще бъдем ощетени и тия дето подкрепят правителството също ще са в кюпа.После тази коалиция която ще си е изпълнила плановете ще и дреме дали ще са още на власт до следващият път докато съберат нови балами да гласуват за тях.И така до кога?Знам че ще е трудно и за следващите които поемат властта но какво да се прави като червените държат администрацията в тази държава а тя е много важна за управлението на държавата.Къде нямат хора в коя администрация и до кой документи нямат достъп.Те са навсякъде.В съда,в общините,в данъчното,в полицията и къдели още не.Трябва ни някой с твърда ръка който да започне намаляване на администрацията и чистка на тези вредители като много от услугите се компютъризират.И като гледам май протестиращите не са нито купени нито 150 на брой както обвяват от Атака по тв АЛФА а са повече от 30-40 хиляди които няма как да купиш.Явно тройната коалиция като влязоха в парламента са оглушели и ослепели!!!
niki

2013.07.09 | 08:16

40
и тоя е скъпо платена утка
Мартин

2013.07.09 | 05:54

6
Когато и да са следващите избори фесов - Сидеров, ще изхвърчи безвъзвратно и безвъзмездно!
o&k

2013.07.09 | 06:15

39
Естествено че дните му са преброени,но такава е уговорката!БСП се раэграничаве решително от него след като го иэполэва,той се оттегля с пълни джобове-най-вероятно в чужбина ,далече от иэбирателите си.Все пак жалка эа иэлъганите му иэбиратели-има и четави хора сред тях!
XXL

2013.07.09 | 06:14

37
Герберасти и ИНТЕЛИГЕНТНИ ПЕДРАСТИ ,слепи ли сте,че до няколко месеца измислената ви партия Герб,ще се разпадне тотално и безвъзвратно,защото сте болни от проказа!!!
Любо Ангелов

2013.07.09 | 06:14

38
Извини се бе,извини се.На следващите избори през септември ще видиш откъде изгрява слънцето.Червен боклук,фес или псевдонационалист.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини