Синьо единство, ДСБ, България на гражданите и Касим Дал в общ реформаторски блок

  • 05 юли 2013 08:21

  • 4911
  • 36
Синьо единство, ДСБ, България на гражданите и Касим Дал в общ реформаторски блок
©

Трябва да разбием най-голямата заблуда, че всички политици са еднакви. Това заяви пред БТВ лидерът на Синьо единство Христо Панчугов. Политика може категоричен ода се прави по различен начин – да диагностицира проблемите и да ги решава.

Според лидера на ДСБ Радан Кънев българската политика страда от липсата на хора, които не могат да поемат отговорност за грешките си. Той отхвърли спекулациите, че малките десни партии участват в битката между приближените на жената на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното с приближените на съпругата на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на – Моника. Малката цел е да се даде представителство на хората, които нямат депутати в парламента и да се даде ясен отговор, че не ДПС трябва да определя политиката на страната. Голямата цел е да се промени държавата, след това идват промените в правосъдието, в сигурността, енергетиката и медиите, все промени, от които мафията е винаги добре нахранена, каза Кънев.

Найден Зелегорски от България на гражданите каза, че няма от какво да се срамуват, тъй като от партията не е купувала гласове и не е контролирала вота. Сега ключово важно е не просто да се съберат няколко партии, за да се създаде нов десен проект, който да се бори за първото място. Много кръгове са силно смутени, че не могат да имат участие в манипулацията на процес на бъдещ реформаторски блок. Ние не сме зависими и няма да го допуснем, категоричен е Зеленогорски. Сега идеята е да се създаде платформа, около която да се обединят формациите и известни личности при запазване на партийната идентичност на формациите.

Корман Исмаилов, който оглавява Народна партия „Свобода и достойнство“ съобщи, че бъдещият формат е отворен, върви диалог, чиято цел е представяне на нова алтернатива. Всички знаем кои са кукловодите  и е време те да бъдат разкрити, каза Борислав Сандов от "Зелените".

Последвайте канала на

Novini.bg
4911 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар

2013.07.29 | 12:09

27
Престъпници и измамници.

2013.07.05 | 11:46

2
Tchuech li ekoglasnost, partiq na zelenite i dr. takiva--znai, tche tova sa pravoverni komunqgi. Ne vlizaite v sauz s tqh.

2013.07.29 | 12:10

32
Преподавателя по политикономия Иван Костов, кадъра на ДС Пръмова с проекта на Първанов "България на гражданите", финансираната от Турция партия на Касим Дал и откровените комунисти Екогласност ще правят нов десен проект. Няма ли затвор за тия?

2013.07.05 | 11:45

1
не на турската сган във управлението на България ако вярваш на турчин значи си враг и предател на България историята го е доказала.

2013.07.06 | 18:34

20
А БЕ ТЕЗИ ТУРЦИ НАВСЯКЪДЕ СЕ ВРАТ.
NBB

2013.07.06 | 18:35

21
Aутсайдери още от началото са.И 1% не виждам при гласуване как ще спечелят.

2013.07.29 | 12:10

31
И тези са като онези в парламента,ама са гладни.

2013.07.29 | 12:09

30
Само да оставят думата"синъо единство" и да правят каквото си искат.

2013.07.06 | 18:35

22
От 25 години насам България поне е демократична държава! Някои като искат оставка на правителството да се опитат да съберат подписка. В ислямизирания диктаторски Египет хората все-пак се подписаха и събраха 22 милиона подписа от 70 милиона население. Да съберат у нас 2 милиона подписа и тогава да говорим. Това сега си е чиста проба тероризъм! Странно защо още на са предприети законните антитерористични мерки. Не се разследва от къде се вземат хора в работно време и кой плаща не само балоните но кой плаща на полицията да охранява мероприятията и през деня и след 18 часа. Аз като данъкоплатец не съм съгласен да плащам преди да са събрали подписите. И още нещо- защо съм против оставката: 1.Няма за кого да гласувам а не искам да се върне старото - Герб+ДСБ + РЗС...2. Не искам да предизвиквам икономически срив (но това бих преглътнал ако има нова партия без старите мутри да прозират от нея). 3. Не искам служебно правителство назначено от този Президент което да не знае кой и защо печата бюлетини - ако ще се отива на избори да се разпусне Парламента а не Правителството
KИРО

2013.07.06 | 18:35

23
Преди гласувах за СДС после за ДСБ но на тези избори за ГРЕБ. Защо? Защото те са алтернативата на комунистите които вървят винаги с турците. Как без Герб? Вие какво мислите,БЕ ? С кой ще правите коалиция с комунистите ли? НЕ Благодаря няма да гласувам за Вас ,Не сте десни.Не Ви познавам. Ще си останете там където сте,2-3% не повече.Каква Кунева бе ей,за смях сте,Тъпанари.

2013.07.05 | 11:48

4
Kiro, ГЕРБ не са никаква алтернатива на десните, герб са си същите комунисти като бсп, ако не и по-лошата групировка!!!

Добави коментар

Водещи новини