Мехмед Дикме: Правителството е дело изцяло на Доган

  • 26 юни 2013 17:56

  • 7620
  • 14
Мехмед Дикме: Правителството е дело изцяло на Доган
©

Това правителство ще влезе в историята. То беше създадено по безпринципен и задкулисен начин. Хората излязоха на протести още на третия ден.

Това каза пред БТВ Мехмед Дикме, който е бивш член на ДПС и бивш министър на земеделието в правителството на тройната коалиция. Аз съм сигурен, че правителството не е нито на БСП, нито на ДПС. Това правителство е дело лично на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, избрано с помощта на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Това се видя ясно днес, когато "Атака" не влязоха в Народното събрание, обясни Дикме. Аз познавам лично Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и мога да кажа, че той е страхотен професионалист и човек. Направо му се чудя, как им се върза на игрите. Най-големият губещ от цялата ситуация ще е именно Орешарски, категоричен беше Дикме.

Ахмед Доган е голям комбинатор и винаги може да извлече най-доброто от ситуацията. Точно това стана и с избора на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. На хората им писнаха тези задкулисни игри. Според мен, Станишев сам си призна в едно интервю, че Доган е отговорен за съставянето на кабинета, каза още Дикме. Няма по-голямо падение от коалицията между ДПС и "Атака". Двете партии не могат да съществуват една без друга. Изкуственото търсене на конфронтация между ДПС и "Атака" водеше до резултати преди, но времената са други, допълни бившия земеделски министър. Аз се обръщам към протестиращите с молба да не се подлъгват и да издигат плакати целящи етническа омраза. Аз познавам Доган и съм сигурен, че по някое време той ще изпрати свои хора, които да се опитат да нагнетят обстановката и да предизвикат етническо напрежение, разкри Дикме.

Днешните протести са срещу цялата политическа система. Протестиращите казват: Ние сме на улицата, за да си извоюваме обратно държавата, която вие разрушихте. Хората осъзнаха, че тези 24 години БКП ръководеше държавата и диктуваше всичко, разкри Дикме. Политиците ги е страх, че протестиращите ще се организират и ще намерят своите нови лидери, които да ги поведат. Февруарските протести нямат нищо общо с днешните. Зимата ясни се видя, че това са хора, които обикалят с бирени бутилки и ритат кофите. Днешните протести показва едни умни хора, които знаят какво искат. Всеки един политик, който не се съобрази с тях ще бъде пометен. Единствената ми молба е да не се подават на провокациите на Доган. Появят ли се плакати, заиграващи се с етническата карта, това ще означава, че Доган се опитва да опорочи протестите, обясни един от основателите на ДПС.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7620 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2014.01.04 | 13:32

14
ние знаем отдавна че доган дирижира БЬЛГАРИЯ.тои и затова се крие в лицето местан,орешарски,станишев,сидеров

2014.01.04 | 13:32

13
Дойде време да се обединим и къщичката да си подредим. Мемет Аби всички нормални граждани на България са наясно с твоята теза. Чок сал сенин. Мемет Аби ашколсун, бу дпс и атака патлак гиби я. Да сте живи и здрави сънародници.
Dqkov

2014.01.04 | 13:31

12
Moje da afaz no kazva dosta ISTINI. Няма по-голямо падение от коалицията между ДПС и "Атака". A ctva e nai-goliamata.
баба гицка

2014.01.04 | 13:30

11
"Това правителство е дело лично на Ахмед Доган, избрано с помощта на Волен Сидеров" - КЪДЕ СИ БЕ БАРЕКОВ, ДА МУ НАПРАВИШ ЕДНО интервю на сава / доган/

2014.01.04 | 13:30

10
И аз за съжаленеи мисля, че най-големият губещ ще е Орешарски. Иначе ми изглежда хубав човек, но в случая е кукла на конци.
kolombo

2014.01.04 | 13:29

9
Орешарски,сам не може да реши какви чорапи да си обуе..... - вие искате кабинет да управлява! Той не знае и какво значи да се подава оставка , защото е включен на програма приемане!
дедо

2014.01.04 | 13:29

8
ЧУДЯ СЕ НА ГЛУПОСТТА НА ТУРЦИТЕ ДА ПОДКРЕПЯТ БСП . ПРЕЗ 1984, КОГАТО ГИ ГОНЕХА И ПРЕИМЕНУВАХА , БРАТОВЧЕДА СИ СЧУПИ РЪКАТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СТРЕЛЯ СРЕЩУ ТЯХ У РАЗГРАДСКО !!!

2013.06.27 | 08:43

3
До какво доживяхме.Да се изпрай жив турчин и направо да си каже че "уж" националистите от Атака работят за ДПС. И още по лошо ,техния Болен лидер е слуга и помага на Доган.Браво на България.
Дикмето

2014.01.04 | 13:28

7
Срамота.Може да ми викате турчин,но аз съм по българин от измисления и изкуфял псевдонационалист Сидераст Боленов.Тоялиже с език ташаците на Доган.Няма никакви скрупули.

2013.06.29 | 01:17

6
А засмуква ли обрязания сиренясъл Дотанов грездей.

2013.06.29 | 01:17

5
Стига ТУРСКО РОБСТВО ! Тези хора държава нямат ли си - безочливи хора .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини