Деница Златева: Оставката на Станишев като председател на ПЕС не е обсъждана

  • 21 юни 2013 10:42

  • 2380
  • 19
Деница Златева: Оставката на Станишев като председател на ПЕС не е обсъждана
©

"Вчера проведохме един доста дълъг, тежък и силно емоционален пленум. Имахме нужда да проведем този разговор след голямата политическа грешка, която направихме миналия петък с избора на г-н Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС", каза в предаването "Преди всички" Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското - член на Бюрото на женската организация на Партията на европейските социалисти и член на Изпълнителното бюдо на БСП.

"Общото мнение беше, че ние трябва да положим усилия да гарантираме стабилност и устойчивост на правителството", поясни тя.

"Понякога се измества центърът на вземане на решения и е важно тези решения, както беше случаят с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, да не бъдат шоково представяни пред групата. Аз съм и депутат и преживях събитията миналия петък, когато гласувахме кандидатурата на господин Делян Пеевски", поясни още Златева.

Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското потвърди, че темата за оставката на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на като председател на ПЕС не е обсъждана и не стои на дневен ред пред форума на европейските социалисти, който ще се проведе в София. Тя отрече информацията в някои медии, че председателят на ЕП Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден няма да присъства на срещата в София: Г-н Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден пристига тази вечер в София. Той отдавна е потвърдил участието си и предстоят разговори с председателя на ПЕС, както и с премиера на страната ни.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2380 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Гюро Михайлов

2013.06.21 | 15:26

17
Т.нар. „президент” се оказа тиха вода! Ама, тихата вода е най- мътна! Пред това семейство семейството Борисов/ Бориславова и тяхното отроче Цицко ще излязат като невинни чавдарчета! Ей, в ГЕРБ наистина са най- честните и мислещи за страната хора. Хвалла! Така, че изобщо не ми протестирайти и не искайте оставки на хора, който показаха, че нищо няма да ги спре да ограничат политическият разврат и да елиминират червените фенери, за да успеем да тръгнем и преминем по една чиста и спокойна европейска улица!

2013.06.21 | 20:55

19
ПОМАК ! КАЖИ НЕЩО ЗА БРИГАДИРА СИ ЦИКЛОФРЕНИКА СИДЕРОВ !
Гюро Михайлов

2013.06.21 | 15:26

18
"Пикантни" подробности започнаха да излизат от проверката на анкетната комисия в НС как е бил използван Авиоотряд 28 от бившия премиер Бойко Борисов. Освен интересни дестинации, като София - Рилски езера, до които са летели хора от кабинета на Борисов и негови верни авери, като Бистришките тигри, стана ясно, че услугите на въздушните таксита, както бяха наречени в медиите правителствените самолети, са ползвали и родни чалга звезди. Една от персоните, възползвали се от возилото на държавните ни мъже била фолк дивата Преслава. Хората, дето протестират наясно ли са, че протестират срещу нещо, което се опитва и ще пребори чалгизацията, мутрозацията и простотията, която ни заливаше четири години?

2013.06.21 | 14:01

4
След протеста пред НДК в събота, докато тече конференцията на ПЕС-овете, ще му я поискат :)

2013.06.21 | 14:59

16
Не обичам БСП но след оставката на Пеевски останаха три вида протестиращи: 1. Привържници на ГЕРБ които искат връщането му на власт (аз не съм такъв), 2. Хора от имагинерните партийки на Костов, Кунева, Яне и националисти. Те са готови да съсипят България само и само да докопат някакъв кокъл; 3. Лумпени които не съзнават че лозунгът "Долу Правителството" и "Да живее бъдещото правителство" е един и същ и викат без да съзнават за кого се борят. Участват без да съзнават това в сценарий за безвласитие, срутване на валутния борд и хиперинфлация та да има нови кредитни милионери които да се нагушкат за наша сметка. Ти от кои от 3те групи си
Boss

2013.06.21 | 14:59

15
Тая Златева първо беше секретарка на Сер гея... Милионерка на 36. как се става милионер на 30? Въпросът е риторичен... Хората може би са прави - нека се изметът всички от сцената.
плужек...

2013.06.21 | 14:58

12
Тоя няма никакво достойнство бе,щом една жена се е изтъпанила да го защитава. Един вот на доверие от собствената си партия не можа да устиска-плужек!

2013.06.21 | 14:59

14
АМИ ВРЕМЕ Е !!!

2013.06.21 | 14:58

13
НЕ СЕ ПЛАШИ СЕРГО ! КАТО ТЕ ИЗРИТАТ ЩЕ МОЖЕШ ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ ЕДИНСТВЕНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЕЗДОМНИТЕ ПЕС-ОВЕ КРАЙ КОНТЕЙНЕРИТЕ В СОФИЯ . ДАНЧЕТО ЩЕ УРЕДИ И МАРКИРАНЕ ОТ ОБЩИНАТА !
LordJohn

2013.06.21 | 14:58

11
Наслушах се на смешни коментари на стачкуващи по удобно зададени въпроси от медиите. Уж всички протестиращи искат едно и също, а всъщност никой незнае какво точно иска и защо го иска. Повтарят се едни и същи фрази чути по телевизията: "Оставка на кабинета, Велико народно събрание, промяна на избирателния закон". Но никой не пита, какво точно искат, какво трябва да избере това Велико народно събрание, какви да са промените в закона. И защо не питат? Защото медиите са наясно, че първо 90% незнаят какво точно искат, а останалите искат тотално различни неща. На едните им е крив комунизма, който никога не съществувал в България. На други - така наречените турци. На трети - циганите и прочие и прочие. За по-малките дето не са живяли по онова време и за тези дето си мислят че всичко им е ясно, в България е имало Социализъм, Комунизмът е много по-висша форма на управление и хората просто не са дорасли за нея. А за бедните дето стачкуват, защото са бедни, защото повечето за това стачкуват, ами вие сте си виновни, капитализмът е строй при който 20% от хората притежават 80% от парите. Това е факт който го пише във книгите. Та вмсто да се занимавате с неща дето не разбирате - четете книги - образовайте се, за да можете да направите обоснован избор, а не да играете ТОТО пред урните, пък после "ама аз не си ги представях така нещата - те ме излъгаха". По закон, това че не си информиран, не е оправдание. Та накрая - предишните ги траяхте 4 години - дайте на тези поне 100 дни. Те не са виновни за вашето днешно сътояние, дайте им шанс да ви помогнат. Ако след това пак сте в същото положение - излезте пак - сменете ги но с аргументи против тяхното управление. Сега просто нямате такива.

2013.06.21 | 14:49

10
ДОБЪР АНАЛИЗ ! ТИ ОТ КОЙ ВИПУСК НА АОНСУ СИ ,че не ми стана ясно ! ДА МИ КАЖЕШ НЕЩО И ЗА ПАРТИЙНОТО СТРОИТЕЛСТВО?

2013.06.21 | 14:47

9
ИЗБОРИ ! ВЕЛИКО-НАРОДНО СЪБРАНИЕ ! НОВА КОНСТИТУЦИЯ ! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА - ЗА ДА МОЖЕ ПАРТИЯТА ,КОЯТО ИМА НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ ДА УПРАВЛЯВА ,ЗА ДА ЗНАЕМ КОЙ НИ УПРАВЛЯВА ,А НЕ РАЗНИ ПОЛУ-ХУМАНОИДИ КОМУНИСТИ ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ НА ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ ! ЛУСТРАЦИЯ- ЗА ДА НЕ ГЛЕДАМЕ ЗАДКУЛИСНИ ИГРИ НА ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКИЯ АПАРАТ НА ДС АГЕНТИТЕ ! ТОГАВА БСП САМА ЩЕ ТИЧА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ИНАЧЕ В ИСТОРИЯТА ! А ПОЛУПРИМАТИ КАТО СИДЕРОВ НЯМА ДА МОГАТ ДА УНИЖАВАТ ИНСТИТУЦИИТЕ !

2013.06.21 | 14:18

8
PES si e izbral ku4ka

2013.06.21 | 14:16

7
Нещо не си в час

2013.06.21 | 14:02

6
Колко хора трябва да са на улицата, за да разберете, че това правителство няма доверието да работи каквото и да било?
otgovor

2013.06.21 | 14:00

1
А вие кога ще разберете че 10 000 - 15 000 не сте цяла България че да решавате.И довечера като излезете пак на протест редом до лозунгите "ОСТАВКА" издигнете и лозунг "ИСКАМЕ СИ БОКО ТИКВАТА И СИК ", че да може хората да продължат да тънат в мизерия и да се самоубиват.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини