Румен Петков: Оттеглянето на Станишев би снело от напрежението на улицата

  • 21 юни 2013 09:42

  • 3393
  • 13
Румен Петков: Оттеглянето на Станишев би снело от напрежението на улицата
©

Ако дори грам от разкритията за офшорните сметки на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното се окажат истина, той не трябва да чака процедура по импийчмънт, а да се оттегли сам от поста си. Това заяви в студиото на "Добро утро, България!" по ТВ 7 Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той коментира и вчерашното заседание на Националния съвет на партията, което премина под знака на напрежението заради предприетите реформи и назначения в сектора по сигурността. Недоволни социалисти поискаха оставките на лидера Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и на ръководството на партията заради подкрепата на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС.

Румен Петков
е сред членовете на БСП, които са на мнение, че евентуално оттегляне на лидера на левицата ще потуши част от напрежението в редиците на партията и в обществото.

"Аз продължавам да считам, че оттеглянето на г-н Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на би снело част от напрежението на улицата. Важно е да се знае, че в пленарния състав няма никакво колебание за подкрепата на правителството на г-н Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, още повече, че той направи в първата си заявка в парламента няколко много силни заявления пред гражданите", заяви Петков.


„Ако ние допускаме хора с осъдителни присъди, хора със спорен морал да влизат, нищо добро не ни очаква и така няма да приберем улицата. Когато ние сме участници в задкулисието, няма да приберем улицата”, обясни още Петков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3393 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2013.06.21 | 20:44

13
Това е врътка! Хората не са на улицата, за да се решат кадровите проблеми в БСП. Те са там заради цялостното поведение на тази партия.

2013.06.21 | 20:44

12
Оттеглянето на Станишев би спряло естественият разпад на столетницата. На бабичката вече и идва времето .....

2013.06.21 | 20:43

11
ЦЕЛТА НА ПРОТЕСТА Е ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРОВЕЖДАНЕ НА НОВИ ИЗБОРИ! СТАНИШЕВ СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ - ТЯСНОПАРТИЕН! НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ПОДМЕНИТЕ НЕЩАТА!

2013.06.21 | 20:43

10
Явно в БСП още живеят с илюзията че са единствена партия и от техните партийни ситуации зависи България и целия народ.
цецу шлифера-ИДИОТ

2013.06.21 | 20:43

9
Пикаенето във фонтаните е еманацията на един червен ч.екист-Ч.ЕКИДЖИЯ !!!
ДО ПЕТКОВ

2013.06.21 | 20:43

8
ИСКА СЕ ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ! А СЪС СТАНИШЕВ СИ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ВИЕ МАЛОУМНИТЕ СОЦИАЛИСТИ! НЯМА ДА ВИ ПОЗВОЛИМ ДА НИ ЗАЛЪЖЕТЕ СЪС ПАРТИИНИТЕ ВИ ПРОБЛЕМИ! ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКАТА НА ОРЕШАРСКИ!

2013.06.21 | 20:43

7
Целта на протеста е платените прасета от ГРОБ, заедно с още един-двама заблудени хора да свалят правителството на Орешарски, което се стреми да направи нещо за тая страна, за да може да дойде пак престъпникът ББ тиквата, който е за затвора. Също както тиквата плаща и на платени шиб@няци да спамят във всички форуми да се имитира масовост, л@йна нещастни, само да вкарат в затвора Цвъко и после следващия наред е вашата тиква -пожарникаря бодигард
Глас народен

2013.06.21 | 20:43

6
ОСТАВКА НА ПРЕСТЪПНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ - БСП-ДПС-АТАКА. ИСКАМЕ ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МУТРАТА ПЕЕВСКИ И ВСИЧКИТЕ МУ МУТРОПОДОБНИ УРОДИ. НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ ВЪТРЕШНОПАРТИЙНИ ВРЪТКИ В БСП. ОСТАВКА, ЧЕРВЕНИ БОЛКУЦИ ПРОСТИ!!!!!!
Аспарух

2013.06.21 | 20:42

5
Румене а твойте 5 млн. Евро в Кипърската ти офшорна сметка ??? Какво ще кажеш за тях ??? Когато приказваш срещу някои първо си виж своя осран задник !!!
ДО БСП И ПЕТКОВ

2013.06.21 | 20:42

4
Петков,ти малоумен ли си? Народа иска оставката на правителството ,ти ни занимаваш със Станишев. Аиде СИКТИР. Протестите няма да спрат докато престъпното правителство не си подаде оставката . ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДРУГАРЮ ПЕТКОВ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини