Деница Златева: Оставката на Станишев като председател на ПЕС не е обсъждана

  • 21 юни 2013 10:42

  • 2380
  • 19
Деница Златева: Оставката на Станишев като председател на ПЕС не е обсъждана
©

"Вчера проведохме един доста дълъг, тежък и силно емоционален пленум. Имахме нужда да проведем този разговор след голямата политическа грешка, която направихме миналия петък с избора на г-н Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС", каза в предаването "Преди всички" Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското - член на Бюрото на женската организация на Партията на европейските социалисти и член на Изпълнителното бюдо на БСП.

"Общото мнение беше, че ние трябва да положим усилия да гарантираме стабилност и устойчивост на правителството", поясни тя.

"Понякога се измества центърът на вземане на решения и е важно тези решения, както беше случаят с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, да не бъдат шоково представяни пред групата. Аз съм и депутат и преживях събитията миналия петък, когато гласувахме кандидатурата на господин Делян Пеевски", поясни още Златева.

Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското потвърди, че темата за оставката на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на като председател на ПЕС не е обсъждана и не стои на дневен ред пред форума на европейските социалисти, който ще се проведе в София. Тя отрече информацията в някои медии, че председателят на ЕП Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден няма да присъства на срещата в София: Г-н Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден пристига тази вечер в София. Той отдавна е потвърдил участието си и предстоят разговори с председателя на ПЕС, както и с премиера на страната ни.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2380 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2013.06.21 | 14:02

6
Колко хора трябва да са на улицата, за да разберете, че това правителство няма доверието да работи каквото и да било?
otgovor

2013.06.21 | 14:00

1
А вие кога ще разберете че 10 000 - 15 000 не сте цяла България че да решавате.И довечера като излезете пак на протест редом до лозунгите "ОСТАВКА" издигнете и лозунг "ИСКАМЕ СИ БОКО ТИКВАТА И СИК ", че да може хората да продължат да тънат в мизерия и да се самоубиват.

2013.06.21 | 14:01

5
А може ли шоково да ви бъде представено омерзението на гражданите и предложението за оставка на правителството?

2013.06.21 | 14:01

4
След протеста пред НДК в събота, докато тече конференцията на ПЕС-овете, ще му я поискат :)

2013.06.21 | 14:59

16
Не обичам БСП но след оставката на Пеевски останаха три вида протестиращи: 1. Привържници на ГЕРБ които искат връщането му на власт (аз не съм такъв), 2. Хора от имагинерните партийки на Костов, Кунева, Яне и националисти. Те са готови да съсипят България само и само да докопат някакъв кокъл; 3. Лумпени които не съзнават че лозунгът "Долу Правителството" и "Да живее бъдещото правителство" е един и същ и викат без да съзнават за кого се борят. Участват без да съзнават това в сценарий за безвласитие, срутване на валутния борд и хиперинфлация та да има нови кредитни милионери които да се нагушкат за наша сметка. Ти от кои от 3те групи си

2013.06.21 | 14:01

3
червени феодали
Будист

2013.06.21 | 14:00

2
Браво Златева. Така е в Европа. Ценят си хората. Не като у нас. За щяло и нещяло- оставки, протести---
Boss

2013.06.21 | 14:59

15
Тая Златева първо беше секретарка на Сер гея... Милионерка на 36. как се става милионер на 30? Въпросът е риторичен... Хората може би са прави - нека се изметът всички от сцената.
плужек...

2013.06.21 | 14:58

12
Тоя няма никакво достойнство бе,щом една жена се е изтъпанила да го защитава. Един вот на доверие от собствената си партия не можа да устиска-плужек!

2013.06.21 | 14:59

14
АМИ ВРЕМЕ Е !!!

2013.06.21 | 14:58

13
НЕ СЕ ПЛАШИ СЕРГО ! КАТО ТЕ ИЗРИТАТ ЩЕ МОЖЕШ ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ ЕДИНСТВЕНО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЕЗДОМНИТЕ ПЕС-ОВЕ КРАЙ КОНТЕЙНЕРИТЕ В СОФИЯ . ДАНЧЕТО ЩЕ УРЕДИ И МАРКИРАНЕ ОТ ОБЩИНАТА !
LordJohn

2013.06.21 | 14:58

11
Наслушах се на смешни коментари на стачкуващи по удобно зададени въпроси от медиите. Уж всички протестиращи искат едно и също, а всъщност никой незнае какво точно иска и защо го иска. Повтарят се едни и същи фрази чути по телевизията: "Оставка на кабинета, Велико народно събрание, промяна на избирателния закон". Но никой не пита, какво точно искат, какво трябва да избере това Велико народно събрание, какви да са промените в закона. И защо не питат? Защото медиите са наясно, че първо 90% незнаят какво точно искат, а останалите искат тотално различни неща. На едните им е крив комунизма, който никога не съществувал в България. На други - така наречените турци. На трети - циганите и прочие и прочие. За по-малките дето не са живяли по онова време и за тези дето си мислят че всичко им е ясно, в България е имало Социализъм, Комунизмът е много по-висша форма на управление и хората просто не са дорасли за нея. А за бедните дето стачкуват, защото са бедни, защото повечето за това стачкуват, ами вие сте си виновни, капитализмът е строй при който 20% от хората притежават 80% от парите. Това е факт който го пише във книгите. Та вмсто да се занимавате с неща дето не разбирате - четете книги - образовайте се, за да можете да направите обоснован избор, а не да играете ТОТО пред урните, пък после "ама аз не си ги представях така нещата - те ме излъгаха". По закон, това че не си информиран, не е оправдание. Та накрая - предишните ги траяхте 4 години - дайте на тези поне 100 дни. Те не са виновни за вашето днешно сътояние, дайте им шанс да ви помогнат. Ако след това пак сте в същото положение - излезте пак - сменете ги но с аргументи против тяхното управление. Сега просто нямате такива.

2013.06.21 | 14:49

10
ДОБЪР АНАЛИЗ ! ТИ ОТ КОЙ ВИПУСК НА АОНСУ СИ ,че не ми стана ясно ! ДА МИ КАЖЕШ НЕЩО И ЗА ПАРТИЙНОТО СТРОИТЕЛСТВО?

2013.06.21 | 14:47

9
ИЗБОРИ ! ВЕЛИКО-НАРОДНО СЪБРАНИЕ ! НОВА КОНСТИТУЦИЯ ! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА - ЗА ДА МОЖЕ ПАРТИЯТА ,КОЯТО ИМА НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ ДА УПРАВЛЯВА ,ЗА ДА ЗНАЕМ КОЙ НИ УПРАВЛЯВА ,А НЕ РАЗНИ ПОЛУ-ХУМАНОИДИ КОМУНИСТИ ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ НА ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ ! ЛУСТРАЦИЯ- ЗА ДА НЕ ГЛЕДАМЕ ЗАДКУЛИСНИ ИГРИ НА ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКИЯ АПАРАТ НА ДС АГЕНТИТЕ ! ТОГАВА БСП САМА ЩЕ ТИЧА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ИНАЧЕ В ИСТОРИЯТА ! А ПОЛУПРИМАТИ КАТО СИДЕРОВ НЯМА ДА МОГАТ ДА УНИЖАВАТ ИНСТИТУЦИИТЕ !

2013.06.21 | 14:16

7
Нещо не си в час

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини