Цветлин Йовчев за новата медийна "бомба" на Борисов: Това е недопустимо

  • 21 юни 2013 08:08

  • 7745
  • 27
Цветлин Йовчев за новата медийна "бомба" на Борисов: Това е недопустимо
©

"Имахме поредната тежка нощ заради протестите. Ще направим всичко възможно, за да не се допусне да ескалира напрежението", заяви в ефира на предаването "Здравей, България" по Нова телевизия вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

"Има задържани лица и снощи. В едно от тях е открита верига", съобщи министърът.

"Определено от няколко дни работим и успяваме да изолираме сериозни групи, които мислим, че са мотивирани да всяват напрежение. Може да има всякакви съмнения зад това кой стои зад тези хора, но ще информираме повече само при конкретни доказателства", каза Йовчев.

"В една демократична държава, каквато е България, не може да се случи такова нещо, за което говори Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Вярвам дълбоко в това нещо", заяви вътрешният министър.

Припомняме ви, че вчера бившият премиер заяви в Президентството, че е бил плануван неговият арест и убийството му.

"Когато има такива сигнали, те трябва да се представят на конкретните органи, а не да се хвърлят такива бомбастични твърдения в такава ситуация, в която се намира обществото", категоричен бе Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

"Всички трябва да сме много внимателни. Цялата агресия сред политиците слиза при обществото", добави още той.

Министърът поясни, че при срещите му със Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в не е обсъждано нищо свързано с казаното от Борисов. "Не знам, че бившият министър - председател е обект на разследване. Нямам такава информация. Не искам да използвам силни думи, за да определя как звучи тази теза на Борисов", каза още той.

Йовчев заяви, че е разбрал за предложението - Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да заеме шефското място в ДАНС малко преди самото предложение. Той не пожела колко е било това малко и поясни, че не иска да влиза в подробности. Според него, в ДАНС има професионалисти, изградена система и в агенцията хората си вършат работата независимо кой е техният шеф.

Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола призна още, че не е познавал Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на изобщо. Поясни обаче, че не е очаквал толкова силна обществена реакция след решението на парламента Пеевски да застане начело на ДАНС. Министърът добави, че знае от къде е дошло решението за назначаването на Пеевски. "Мисля обаче, че стана ясно, че това е политическо назначение", заяви още той.

Йовчев разказа за случая с Иван Иванов. По думите му, представител на една политическа сила е отишъл при него и е представил биографията на Иванов. Тогава той се е съгласил, че е възможно този човек да заеме поста на зам. - министър в МВР. След това обаче е излязла информацията за Иванов и СИК. Това го е принудило да разговаря по въпроса с Пламен Орешарски и следователно Иван Иванов да бъде отстранен от поста на зам. - министър, разказа Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

Вътрешният министър заяви отново категорично, че не е човек на някой и никога няма да бъде такъв.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7745 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар

2013.06.24 | 21:02

27
"В една демократична държава, каквато е България, не може да се случи такова нещо, за което говори Бойко Борисов. Вярвам дълбоко в това нещо", заяви вътрешният министър." АМА В ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА НЕ МОГАТ И МНОГО ДРУГИ РАБОТИ ДА СЕ СЛУЧАТ, КОИТО ТУК СЕ СЛУЧИХА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА.

2013.06.24 | 21:01

26
Ако Булгаристан беше демократична държава досега правителството на Олигарски щеше да си е подало оставчицата.

2013.06.24 | 21:01

24
той следва примера на батко си ердоган, ама не се замисля с какъв щамар ще бъде свален по-късно...българите сме търпелив народ, но всяко нещо си има граница .... няма да търпим още дълго тази подигравка с нас...

2013.06.24 | 21:01

25
щом могат да стрелят по златко баретата пред съдебната палата и да правят атентат на доган на конгрес на дпс в тази страна може всичко.
.

2013.06.24 | 21:01

23
Една държава ,или е демократична, или е като България! В една демократична държава, няма противоконституционни етно-религиозни партии; В една демократична държава, няма пребоядисани партии на комунистическата олигархия; В една демократична държава, няма фашистки партии;
ДО ЙОВЧЕВ

2013.06.24 | 21:01

22
ЗА ДА НЕ СЕ СРАМИШ Г-Н ЙОВЧЕВ,ЗА ДА НЕ ТИ ПРОБУТВАТ ОТКРОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ЗАМ. МИНИСТРИ И ШЕФОВЕ НА ДАНС СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТА. А НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКАТА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО. НЯМА ДА СПРЕМ.ТОВА Е ЯСНО. ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКАТА ! НЯМА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ. ОСТАВКА !
Враца

2013.06.24 | 21:01

21
По думите му, представител на една политическа сила е отишъл при него и е представил биографията на Иванов. Тогава той се е съгласил, че е възможно този човек да заеме поста на зам. - министър в МВР. Ето, защо не видях обява в джобса...

2013.06.24 | 21:00

20
А аматьорски скалъпения компромат срещу президента какво е? Веднага разпространен от медиите на пеевски, и последствията, говорене в парламента, и меко казано просташкото поведение на Сидер вчера. Нещата са серозни, той се държи все едно е най-важния в България. Не може да няма механизъм да бъде свален имунитета му, най-макото народът има право да му го поиска. Ето кой дестабилизира държавата. Стига със заблудата, че ако се проведат изборите сега, дори и с този кодекс, резултата ще е същия. Няма как да е и на всеки му е ясно. Стига с тази изтъркана фраза, която всички повтарят "Безотговорно е да подадем оставка." Българския народ е вашия работодател и той иска вашата оставка!
аrhar

2013.06.24 | 21:00

19
Кога Д. Пеевски и Капутин ще поканят Л. Гоцев от ДС и пред светлините на прожекторите да му зададат следните въпроси : Има ли мафия в БГ ? Кой е главата на мафията ? Кой 'създаде' Иво Карамански и кой го 'поръча' ? Кой 'създаде' Васил и Георги Илиеви и кой ги 'поръча' ? Кой 'създаде' Емил Кюлев , Манол Велев, Илия Павлов и Mишо Бирата и кой ги 'поръча' ? Кой 'създаде' Трактора, Пешо сумиста, Хамстера, Маргините, ИзбеГалевите, Чолата, Златко баретата и сие ? Чий продукт са Станишко, Болен, Доган, Д. Пеевски , Слави Бинев, Вальо лимонадата , сестра Галева, др. Корнелия и сие ?
До гей дружинката на БиеСиеПие , ДПС и бАТАКА

2013.06.24 | 20:59

18
Тоя капут къде беше като гръмнаха Кюлев и Павлов, знакови фигури от БиеСиеПие, защото бяха на първите редове на всичките им пленуми !
ретроСОЦ

2013.06.24 | 20:59

17
БиеСиеПие , ДПС и бАТАКА са трите глави на една и съща ламя. лошото е, че го няма юнака, който да я пребори.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини