Цветлин Йовчев: Писанчев е прекрасен професионалист

  • 17 юни 2013 17:29

  • 2862
  • 3
Цветлин Йовчев: Писанчев е прекрасен професионалист
© Булфото

Човекът, който поеме ДАНС, трябва да отговаря на всички условия по закон, и наред с това да има съответните морални и политически качества. Това каза вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола пред журналисти след срещата си с главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и изпълняващият длъжността председател на ДАНС Владимир Писанчев.

На въпрос кое име трябва да бъде предложено за председател на ДАНС, Йовчев заяви, че не може да се ангажира и че „не може така да се хвърлят имена в пространството”.

Попитан дали Писанчев отговаря на условията, Йовчев заяви: „С г-н Писанчев съм работил. Считам, че г-н Писанчев е един прекрасен професионалист, който се ползва с авторитет не само в България, но и сред международните ни партньори. Той е човек, който е безспорно почтен, има моралните качества да направи това”. „Решенията за това кой ще бъде предложен, кой ще стане председател на ДАНС, са първо на министър-председателя и на Народното събрание”, посочи Йовчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2862 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
...

2014.04.03 | 22:06

3
Разбира се, че е прекрасен професионалист. Нали заедно с него спретнахте тази сага с подслушванията. Първо Йовчев си уреди "личния проект", сега е време на Писанчев да направи същото.
Петрова

2014.04.03 | 22:06

2
Всичките сте прелест - едни морални, чисти, спазвате законите и обещанията си, уважавате народа си с прозрачни и мъдри решение, хич нямате нищо общо с мафията... За пример сте - и сестра Галева, и Аполон Пеевски, и плеядата агенти от ортаклъка с фесове, и така вече 24 близо години си живеете в нирвана и благополучие! Вие - прекрасните професионалисти... Въпросът е - прекрасна ли е за България вашата прекрасност?

2014.04.03 | 22:06

1
q nedei laga ,i tam sa edna banda nashi i vashi obslyjvashti interesi na opredelen grag xora ,zasrami se koi te ychil da lajesh taka baba ti li ili komyniagite.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини