Мария Капон: Сидеров изпълнява поръчките на новите си господари от БСП и ДПС

  • 20 юни 2013 12:04

  • 2489
  • 10
Мария Капон: Сидеров изпълнява поръчките на новите си господари от БСП и ДПС
©

Дирижираното поведение на лицето Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, което по поръчка на новите си господари от ДПС и БСП саботира днешния Консултативен съвет по национална сигурност е доказателство, че държавността е по-маловажна за управляващите, отколкото чувството им за мъст.

Това се казва в декларация на Единната народна партия разпространена до медиите, по повод днешните събития в Президентството. "Това поведение показва пълната липса на отговорност пред България и нейните граждани. Недопустимо е институциите, които трябва да всяват авторитет и доверие, да се превръщат в шоу програми за журналистите и публиката.", твърди председателят на партията Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. „Заиграването с ксенофобски марионетни състави не донесе нищо добро на ГЕРБ, няма да донесе нищо добро и на БСП и ДПС. Това е срам за страната ни“, категорична е Капон.

Тя определи и като неприемлив  и избора на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за председател на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика. „Поведението на днешните управляващи бързо натрупа грехове със скандалните си назначения и е на път да поеме бързо още един грях, който ще бъде трудно поправим – връщането на ГЕРБ на власт. Тогава всички извинения ще са излишни, защото схемите ще се завъртят, но властта на олигархията ще остане“, подчерта председателят на ЕНП.

Единна народна партия призовава партиите от център десния спектър за спешни консултации и подготовка за консолидация, за да бъдем адекватни и отговорни на несигурността в обществото и властта. Страната е на път да прескочи ръба на политическата криза, в която се намира, и да тя да прерастне в икономическа нестабилност и блокиране на държавата и нейните функции, предупреждава ЕНП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2489 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2013.07.22 | 21:23

10
Поведението на Волен Сидеров е напълно нормално, предвид създалите се обстоятелства. Какво друго поведение може да се очаква, при условие, че в момент на размирици, в момент на икономическа и дълбока политическа криза, народа продължава да бъде мачкан от сегашни и предишни управляващи най-безпощадно. Г-н Сидеров не е съгласен това да продължава, и поведението му, бих казала, е просто бунт срещу настоящите несправедливости.
4OKO

2013.06.29 | 10:30

9
kade ja namerihte taja MAR6AAAA......absoluten sram.
Боздуган

2013.06.29 | 10:12

4
!ВОЛЕН е единственият смел политик , който казва ИСТИНИТЕ ы НЕУДОБНИТЕ ИСТИНИ към всички КРАДЦИ ,ограбвали народа!!!
qwerty

2013.06.29 | 10:14

8
С каква клавиатура си бе куросмук ! За по-лесно да превключиш на руски ли ?
Волен политик???- хе хе- марионетка на ДПС

2013.06.29 | 10:12

6
Поне веднъж използвай "боздугана" си и си направи един отрезвяващ удар!...да не ти го нанесе народната "любов". Тогава от твоя " смел политик" ще останат само конците с които като марионетка го направляват от ДПС.

2013.06.29 | 10:13

7
Страх ме е че се разиграва фарс със скрита цел да падне валутния борд и да се напълнят втори път гушките на тези с големите кредити. Хора, бдете! Сега няма изявена партия която да искаме да спечели изборите и да изведе страната от ямата. Сега е момента да подготвим такава партия а избори чак догодина!
Великия

2013.06.29 | 10:12

5
Много сухо и повърхностно мнение , Капон .... Волен чисто и просто в личен и професионален план мрази Плевненлиев .... да го речем по просто - завижда му че е президент

2013.06.29 | 10:12

3
TOCNA SI
ass

2013.06.29 | 10:12

2
toi izpulnqva poru4ki na dogan

2013.06.20 | 21:46

1
Абсолютно вярно, но защо все още големи групи от хомосапиенс не иска да види очеизваждащото, безкрайно непонятно!?!?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини