Политолог: Сидеров се радикализира, за да не загуби всичко

  • 20 юни 2013 11:05

  • 4230
  • 18
Политолог: Сидеров се радикализира, за да не загуби всичко
©

Свидетели сме на един абсолютно безпрецедентен старт на КСНС, което не е добро стечение на обстоятелствата. Това е институция от най-високо ниво. Едно подобно делегитимиране и на тази институция, и на президента, който на този етап се явява единствената стабилна институция, няма да се отразят добре на България.

Това заяви пред БНР политологът Димитър Ганев. "Подкопаването на легитимността на президента би ни вкарало в много лош сценарий. Поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в последните дни демонстрира една сериозна радикализация, която до голяма степен можем да обясним със сериозната атака, на която е подложен, и неговия вероятен срив, електорален, и едни евентуални нови избори биха поставили партия Атака извън парламента. Тези действия на Сидеров и това поведение демонстрира точно това – че той не иска да губи своя радикален образ, иска да го поддържа с цел да не загуби всичко, което е имал досега.", обясни Ганев. Той смята, че Сидеров иска да измести фокуса от случващото се в последните дни. "Г-н Сидеров трябва да намери свой сюжет, по който говори. Атаката е най-добрата защита.", каза още Ганев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4230 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Боздуган

2013.06.27 | 21:33

18
Как се нарича Боздуган, откакто му обрязаха дръжката? Шамандурата от атака му викат вече... хахаха
БУТАЧА

2013.06.27 | 20:57

17
ЩЕ МУ СПУКАТ МАТКАТА НА ТОЯ БОЛЕН МИШОК В ЛУДНИЦАТА
Mimoza

2013.06.27 | 20:57

16
А когато "цирковете" се случваха по време на управлението на Герб никой не ги забелязваше, макар, че бяха непрекъснати. Волен Сидеров ще продължава да показва своя протест по един или друг начин, защото най-после нещо трябва да се промени в нашата страна коренно. Естествено, че действията му ще бъдат бурни, предвид оказания натиск върху партията му напоследък. Ето веднага други партии и медии се опитаха да изкривят нещата и да накарат хората да мислят срещу Атака и да подкрепят истинските си врагове, като Герб, които ги мамеха и крадяха в продължение на няколко години.
СРЕЩУ ТЯХ СКАЧАЙТЕ,СРЕЩУ ТЯХ!!!!

2013.06.27 | 20:56

15
Създадохме сами едрите "индустриалци" и работодатели (КРИБ),който щом някой заговори за увеличение на мин.заплата или почасово заплащане,както е ТАМ-в ЕВРОПАТА-скачат като озверели и хвърят пяна от бяс.ТЕ искат да има КАПИТАЛИЗЪМ,както е там,но да им работите цял живот за 300-400 лева,както при СОЦИАЛИЗЪМА! Веднага започват със заплахи-...Ще се наложи да съкращаваме хора.!Бах ти наглеците!Ама ние сме си задръстени,като селски кенефи-само лаеме без никаква конкретика.АБЕ ИНДУСТРИАЛЕЦО,ако тия отдолу скочат и никой не влезе един месец да ти бачка за 200 ЕВРО(колкото е надницата при ОНЕЗИ"),чий ще го дъвчеш,а?Отиваш на кино с целият си бизнес,който дедо ти е "ЗАВЕЩАЛ".Но всички сме си МИШОЦИ,"ЛОШ МАТРЯЛ" и със збъркан чип. Лапайте дръжката тогава!
123

2013.06.27 | 20:55

14
Поведението на Волен Сидеров е напълно нормално, предвид създалите се обстоятелства. Какво друго поведение може да се очаква, при условие, че в момент на размирици, в момент на икономическа и дълбока политическа криза, народа продължава да бъде мачкан от сегашни и предишни управляващи най-безпощадно. Г-н Сидеров не е съгласен това да продължава, и поведението му, бих казала, е просто бунт срещу настоящите несправедливости.
асдасд

2013.06.27 | 20:53

7
Аз гласувах за сидер ага .......... голяма грешка никога повече. Този индивид спокойно може да заеме място в небосклона до Юда, Брут, поп Кръстьо и много други от тоя вид.Надявам се да умр3 в л@йна тоя предател

2013.06.27 | 20:55

13
Моля, г-н от #8 не обвинявайте поп Кръстю,вече има яснота ,че не той е предал АПОСТОЛА.Снощи се зачетох в книгата за Слава Севрюкова от ХР.Нанев,психотронничка,с дарба да ''вижда''в миналото.Според нея Левски е предаден от случаен скитник/без да подозира кой е,и отива в конака,платили са му.Да не осверкняваме паметта на поп Кръстю.А днешния ''ПАТРИОТ'' Сидеров за две седмици изгуби това,което гради за години.
Бойко

2013.06.27 | 20:55

12
Нъл ти казах ве!Тя си и.ба мамата ве!Аз се осрах ,спасявайте се кой как може че тоз ВОлен няма спиране,бах мааму !

2013.06.27 | 20:55

11
Брато ко стаа ве ,тоз ВОЛЕН ни и.ба мамата ве ,не спира ве,че ни закопа ве !Ко прайм бе БОйко,каже ве мама ти дайба! Коси трайш и мълчиш ве?

2013.06.27 | 20:54

10
Мижав продажен комплексар. Къде да я подпиша тази петиция за сваляне на имунитета му. Моля насочете ме
поручик Ржевски

2013.06.27 | 20:54

9
Сидеров съсипва ГЕРБ,,защото истината е на негова страна !Гербаджиите са в агония,полуумрели от страх,престъпленията им изпълзяват на светло! Лавината тръгна и този път без затвор няма дасе размине!Плевнята е пътник като Борисов и Цветанов !България е пред революционни промени !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини