Паскалев: Станишев не е създал БСП и няма право и да я унищожава

  • 18 юни 2013 18:57

  • 3757
  • 11
Паскалев: Станишев не е създал БСП и няма право и да я унищожава
©

Категорично става въпрос за един тежък морален казус, който изкара хората на улицата. Отговорността в политиката се поема по един единствен начин – подаваш оставка. Това каза Костадин Паскалев, депутат от Коалиция за България, в предаването на БТВ „Лице в лице”. Той заяви, че Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не е създал БСП и няма право да я консумира, няма право и да я унищожава.

„Това предложение за шеф на ДАНС, направено за господин Пеевски, категорично смятам, че е неморално. Отделно от това, Станишев не даде отговор на въпроса кой направи предложението, с какви мотиви; след това изви ръцете на цялата парламентарна група на БСП и най-накрая накара премиера да се гърчи. Аз смятам, че тези хора, които са на улицата, са направили своя избор – те казват категорично, че по този начин не може. И аз съм съгласен с тях – така не може. Полезния ход според мен, тъй като считам себе си за рационален човек, смятам категорично, че отговорността за това решение – предложението господин Пеевски да стане шеф на ДАНС, трябва да понесат лидерите на политическите партии, които подкрепят правителството – това са Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Отговорността в политиката се поема по един единствен начин – подаваш оставка. Ти да заявяваш пред обществото, че създаваш програмно правителство, заставаш зад експерти, които да реализират политика национално отговорна и в интерес на гражданите, след което да започваш партиен пазарлък на типично коалиционно правителство и да слагаш хора на определени места, които да предизвикват етническо напрежение включително, е абсурдно”, допълни Паскалев.

Последвайте канала на

3757 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2013.06.19 | 08:45

11
Г-Н Паскалев е един разумен политик и беше добър кмет.Знам от студент по това време как е преобразил центъра на Благоевград,паркове,алеи.Трябва да оценяваме политиците по това,което реално са направили .Ето сега едно разумно предложение за оставка-но Станишев е инат.
поручик Ржевски

2013.06.19 | 08:45

10
Имах вече удоволствието да заявя,че АТАКА съсипа ГЕРБ ! Сега е ред на БСП !Процесът си върви и е необратим !Прочиства се политическото пространство,започа се най-после!
Ivo

2013.06.19 | 07:52

6
Paskalev sashto ne e sazdal BSP i nyama pravo da ya sasipva.

2013.06.19 | 08:44

9
Паскалев е много добър по критиките- но той не знае,че преди изборите Сергей Станишев цели 2 месеца обикаляше България и посети и се срещна с избиратели от 400 селища. И нещо друго- в много градове БСП -организациите въобще не проявиха активност и мобилизация- а както винаги чакаха на готово БСП да спечели изборите.Активно се отзоваха някои леви партии
A

2013.06.19 | 08:44

8
Да не е той, май некой измежду...хммм...Дедо Благоев ,Георги Димитров и тем подобни тарикати.БКП е в колапс , Серго се насра , турците прекалиха.Съжалявам.
поручик Ржевски

2013.06.19 | 08:43

7
ВОЛЕНЕ , ГЕРБ напуска парламента ! Сега от АТАКА ЗАВИСИ КВОРУМА! Използвай момента и налагай СВОИТЕ искания : от програмата си,подходящи назначения ,смяна на вече назначени и т. н. ! Народът ще го оцени !Подготвяй почвата за новите избори !!!

2013.06.19 | 07:52

5
partiata na prevratadjiite i oligarxo mytrite kak da ne znaem............

2013.06.19 | 07:51

4
Така е, всичко си има край в този свят!
Великия

2013.06.19 | 05:40

1
Вие си го създадохте самички , явно съдбата така е решила - който сте си създали - да ви унищожи ...
!!!

2013.06.19 | 06:19

3
Там е работата,че Сергей Станишев нито е предложил Делян Пеевски,нито е предложил и областните управители. Това е предложение само на Лютви Местан от ДПС. Всички знаем,че турците са майстори на пазарлъка и на алъш-вериша. Докато има ДПС в България- такива ще са резултатите. През тези 24г. ДПС е участвувало в коалиция с всички партии в НС !
1

2013.06.19 | 05:40

2
За оставка трябва мъжество,доблест и моралПИТАМ КОЕ ОТ ТЕЗИ КАЧЕСТВ ДЕМОНСТРИРА ЛЯВО ОРИЕНТИРАНИЯ СТАСИК.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини